När

När saker och ting inte blir som det ska blir jag rätt sur och tvär. Men vem blir inte det liksom? :S
Som imorse glömde killen sin mobil, och ringer senare och frågar om han kan jobba lördagen. Jag sa att egentligen vill jag ju inte det eftersom det är dop, fast tänkte till och sa att det får gå bra. När man flyttat hemifrån behöver man verkligen alla pengar man kan få, eftersom vi vill klara oss helt själva.
Så jag får gå själv på dopet, eller ja. Åker förhoppningsvis och hämtar moster så jag går med henne. =)
Ogillar verkligen att planerna man har går i käpprätt i stöpet när man väl gjort några. Så därför hatar jag att planera.
KÄPPRÄTT var ordet. Blir ibland så arg.
Detta med pengar är ibland ett fett problem när man flyttat hemifrån.
Får bara ta nya tag och se till vad man har och verkligen försöka göra det bästa av situationen.

Hoppas du fick dig ett gott skratt Ocke, när du läste. Jag vet att du gravar.. ;P


Denna lurvtuss får vänta i bilen under dopet. Med isvatten och nervevade
svarta fina rutor. Och självklart är hans boll med på resan. Hehe.

Hej du

soliga morgon! Dig borde det vara fler utav, inte ett moln på himlen. Kan det bli bättre?!! Nall sa att det skulle regna idag, så det gäller att passa på i såna fall att vara uppe medan solen är det. Yes yes.
Har redan gjort te och grejer. Gottgott. =) Borde käka något också fast är inte hungrig nu. Svårt det här med frukost faktiskt. Och speciellt när man är själv. Måste duscha också.. håret är riktigt äckligt. Urk. :S

Har annars inga planer för dagen, känns skönt.
Har inget att skriva av värde nu på morgonen i alla fall. Så skriver mer senare.
Kram.


Såå gott

Mm så gott det var med tacos! Hähäh.
Nu blev ni riktigt avunssjuka va? Jo, jag vet att ni blev det ;)
Ja, ikväll bjöd vi hit både Pappa och G för tacos. Så gott det var då. Och för att inte tala om trevligt.
Vi pratade om allt mellan himmel och jord, precis som vanligt och så visade jag dom ett par gardiner som jag tänkt att köpa till vardagsrummet.
Har kanske inte sagt det, men jag är väldigt intresserad av design och inredning. Så verkligen längtar tills de gardinerna är hemma hos mig. Har också hört att det är rea hos AH:s gardiner. Så det blir en sväng dit någon dag. För skulle behöva gardiner även till sovrummet. Trodde jag hade massor, men måste ha glömt kvar de flesta i en flytt för ca 6 år sedan. Jaja, lite nytt måste man ju unna sig. Speciellt eftersom det känns som nytt hem med bara små detaljer här och där. =)

Kram
                             


Skönt

Har sett att många bloggar har skrivit att det är städdag idag och det kan jag säga att det har varit här med. Känns som att det var ett bra tag sedan jag for runt med dammsugaren. Men nu är det gjort alltså. Har även dammat av i lägenheten och snacka om att jag hittade vissa gömda små dammråttor. Så skönt att de är borta.
Skulle egentligen ha tvättat idag med eftersom det är torsdag, fast Nall har jobbat idag så skulle inte fått någon hjälp med det så orkade inte. =) Hähä. Kanske det är ledigt sista tiden ikväll? Får gå ner och kolla sen och om det är ledigt och kanske tvätta då. Det är ju så skönt med nystädat och tvättat lagom till helgen så att man bara kan gå och mysa runt eller så.
Känslan av ett rent hem är ju obeskrivligt.
Kram

Blev ingen tvättdag, än så länge i alla fall. Gammal bild.


Gnäll yyyyyl.

Hehe, försökte ta lite bilder med webbisen på våran Gubben när han ska gnälla maten. Som jag skrivit förut så måste han alltid gnälla ljust och fint innan han får äta. Det är jag som har lärt honom det. Och ibland tar det mera tid och ibland mindre. Fast oavsett hur lång tid det tar så är han alltid söt! =)


Blev tyvärr lite suddigt hehe. =)

Tors 30/7 2009

God förmiddag =)

Hade planer på att åka iväg en sväng idag nu på förmiddagen, men de är inställda. Vi har plockat ner hjulen på ena bilen för att det måste bytas däck, och den andra måste killen ha. Och orkar inte gå i över en timme för att komma dit.
Det är så tråkigt när man vill något när det inte går. Fast jag vet att det går fler tåg, och vi träffas ändå på lördag då det är dop för min kusins barn.
Så nu är bara frågan vad som händer idag då. Det fixar sig nog.
Skriver mer efter morgon tet.

Kram


Haha, ser helt borta ut.. Hehe.

Mission complete

Ja, så som rubriken säger är det. Nu är spindeln ur vägen och jag mår så mycket bättre. I natt kan jag sova gott. Känns skönt! Jo, som jag skrev i morse så blev det också.
Jag bad Nall att ta moppen & döda den och ja, det var precis vad som hände. Så den föll ner på en trappa och jag stampade på den för säkerhets skull.
Jag är nu lycklig ändå. För jag hatar verkligen spindlar.
Spindlar och andra kryp är det värsta med sommaren, de finns ju överallt ibland. Fy!

Håller ni inte med? :S


Drömmar

På tal om läskigt så drömde jag en läskig dröm nu på morgonen efter killen åkt. Jo, jag somnade om till ca 08:50. Fast hursom helst.

Drömde att vi en dag när vi vaknade och av någon anledning hörde en massa folk som pratade utanför och tidningen var också utanför. Anledningen var ett gäng annorlunda bilar. På något sätt så gammeldagsa men ändå så nya. Ni vet bila med lång huv? Och på huven satt olika former av djur. Och den bilen som var mäktigast hade ett condorhuvud på huven. Och bilen var mörkgrå och nypolerad i lacken. I alla fall såg det så ut.
Hursom helst så gick det ganska snart ut att dessa nyanlända varelser inte var särskillt vänliga. De hade som masker på huvudet ena stunden och enda kännetecknet var att de var skelögda? Hm. Aja, skevt.
I alla fall var det några slags utomjordningar som kommit hit och de ville ha makten över jorden. Varför vet jag inte. Och så börjar de med lilla Norrköping.
Alla var så rädda för att vi inte riktigt visste vad de skulle göra och hur. Nyheterna kom att en av våra hade dödats här i närheten och vi låste alla in oss i våra lägenheter och försökte fundera ut vad vi skulle göra. Kommer ihåg att vi försökte lätta på stämningen genom några cider och hög musik. Fast stängde av det då vi inte ville dra till oss uppmärksamhet.
Vet inte riktigt hur drömmen slutade men vet att vi var på väg att vinna i alla fall för något vi listat ut.

Har ni också tänkt på vad drömmar kan vara skumma? Hur det kan vara på ett sätt men ändå inte?
Och det som nästan är allra lustigast är att man verkligen kan känna dofter, hur saker känns och hur de ser ut. Ibland kan det vara riktigt detaljrikt, så som den där bilen i drömmen jag berättade om.

Fråga:
Brukar ni också komma ihåg att ni kunde känna dofter och komma ihåg hur saker och ting kändes när ni drömde?

                          
                        
Bild från google.

Ons 29/7 2009

God morgon!

Älskar verkligen att vakna upp till strålande sol. Inget gör mig gladare. Dessutom ger det mig både minnen och känslor sedan den underbara sommaren 2006. Gubben har inte stört mig denna natt utan stannat på sin plats så känner mig för en gångs skull rätt utvilad i kroppen. Skönt, för det behövs ibland.

Har en annan läskig grej att berätta :S
I trapphuset här finns typ världens största spindel, i alla fall i svenska mått. Fy vad rädd jag är, ärligt talat. Är nog mest rädd för att den ska komma in i vårat hem. För tro mig, den är inte liten som de här svarta små kräken man oftast ser. Och de tycker man ju är stora i vanliga fall.
Igår när vi skulle lägga oss var jag tvungen att ta fram kikaren och kolla i taket att den mörka fläcken verkligen var den. Och så såg jag stridsbenen på den. HJÄLP! Stängde ytterdörren fort som bara den.
Så imorse innan killen åkte så såg jag att den flyttat lite närmare "balkongen" i trapphuset, så när killen kommer hem ska han få hjälpa mig att peta ner den med moppen så jag kan trampa på den eller så. För bort ska den! Huhhh


Intriger ;P

Vad är bättre än att verkligen bara skrika för sig själv åt saker på tv när det är riktigt spännande? Film, serier eller vad som helst. Förr följde jag faktiskt våra bästa år, ser väl på det ibland när inget annat finns. Men tycker verkligen att den serien har spårat ur. Det är inte samma stuk som när jag verkligen kollade varje dag. Men däremot glamour som jag tro det eller ej faktiskt följer varje dag har fortfarande samma spänning. Och alltid kommer det något nytt när man väl tror att de har kört alla koncept som redan finns. Visst att det inte händer på riktigt, men vilka sådana serier är verklighetstrogna då? Ja, det är nog ingen. Och speciellt inte days (våra bästa år). Där folk från chip inplanterade i skallen och kommer tillbaka från de döda.
Trots att alla serier som finns är så långt ifrån verkligheten man kan komma så tycker jag att det är väldigt underhållande att för 20 minuter skrika åt andras problem och drömma sig bort..

Hunter Tylo från glamour.

Kyckling

Hej alla glada!


Idag tänkte jag berätta lite som ni säkert redan vet om just -> kyckling! :O

Det är ju en sådan himla vikthets i samhället idag så man håller på att bli tokig. Själv bryr jag mig faktiskt inte, men jag vet att många av er gör det. Jag äter allt jag tycker om och gärna mycket.
Och jag vet inte om ni vet det, men kyckling är bland det bästa kött man kan äta.
Det är både vitt och magert. Det enda som är riktigt fett på en kyckling är ju skinnet. Så kyckling ska man gärna försöka äta mer än en gång i veckan.
Rött kött, så som gris, ko och lamm, är ju mindre bra för kroppen och sägs ju till och med orsaka cancer, dock gäller det nog i stora mängder.
Så länge leve kyckling! ;P

                            
                          Bild från google.

Tis 28/7 2009

Sent jag råkade skriva, trodde jag la in ett inlägg imorse när jag väcktes av killens vänner som ringde till hans mobil. Och egentligen skulle jag upp en timme senare, så det var inte så roligt. Som sagt var så får jag aldrig sova ut ordentligt nu för tiden. Alltid är det något. Rätt jobbigt.

Denny sov över igår och vi har nyss varit på ett möte, eller jag har och efter det blev det stan. Kollade lite parfymer, och smink. Fick killen att köpa en kajal till mig. Hehe. Alltid bra att ha. Eftersom min andra börjar ta slut, men de räcker länge också. Så det är ju bra. Killen kommer idag vara som ett barn på julafton med start från nu. Han har nämligen fixat en ny mobil. Så nu fattas det bara att jag ska ha en ny också. Fast det lär väl ta år och dar.

Så som ni ser har jag inte varit hemma förrän precis nu.
Ska dricka lite te och så skrivs det mera efter det.
Kram


Vad tänkte ni med?

Ja, såg dessa bilder på aftonbladet och annars så stilsäkra Kim Kardashian misslyckas verkligen totalt. Och det verkar ju inte vara bättre för de andra stackarna. Eller vad säger ni? :O


Mm pizza.

Igår var det egentligen meningen att vi skulle till Pappa och käka pizza, men det blev inte av. Så killen kom hem med en istället. Och så idag ringer Pappa och bjuder oss på pizza idag istället. Och ja, varför inte. Fast efter det här får det vara bra med utematen på ett tag igen. Man tröttnar verkligen fort på den även om det är gott.
Hemma mat är ju alltid godast faktiskt. Och så kan det ju vara ganska avslappnande att laga mat i sin egen takt också.

Blir väl att gå över dit om en timme eller så.
Känner mig ganska rastlös idag, mer eller mindre. Har så mycket tankar. Och känslor.

Skicka kommentarer som bara den så jag har något att göra ;)
Kram


Säg ifrån!

Ibland förstår jag mig inte på killen. Han är alltid så lugn och blir sällan arg för något. Jag däremot blir arg för mycket speciellt när folk i ens närhet gör saker som inte är acceptabelt.

Denna morgon har jag haft en vild diskussion med min lugna kille om rätt och fel som personer gör. Och jag blir totalt galen när jag tänker på hur en del är mot andra. Jag förstår det bara inte. :O

Och när de gör fel, så gäller det att någon gång kunna säga ifrån och säga vad man själv tycker och tänker och ibland ge dessa personer en liten påminnelse om hur de beter sig. Att kunna stå upp för sig själv och försvara sig själv eller den man älskar.
Det har jag gjort idag. Och vad skönt det kändes.





Mån 27/7 2009

God morgon alla!

Härligt det är att vakna skapligt alltså. Gick upp strax innan 08:30 och duschade och gjorde efter det iordning te/kaffe.
Idag är det nästan på gränsen till sol och det känns skönt. =)
Har också fått sova rätt skapligt tror hunden bara väckt mig en eller två gånger nu på morgonen så jag är utvilad. Härligt härligt, och killen är uppe! :O Så nu väntar frukost i köket. Te time!

Krams

Ny header!

Hej hej!


Nu är headern ny, så man kan ju säga att designen nu är fulländad!

Fråga:
Vad tycks, är denna bättre än den andra, eller vad säger ni?
Om inte, vad ska ändras med den nya?? Eller ska den gamla tillbaka?

Kram


Den gamla

Sön 26/7 2009

God morgon!

Så härligt det var att vakna idag. Det är nämligen solsken här, visserligen blandat med moln. Och vad är bättre än lugna soliga mornar!? Hade jag vaknat ännu tidigare än exakt kl. 09, hade det blivit en morgonpromenad med hunden. Så skönt det hade varit =)
Känner mig trött idag igen och kan ni gissa varför då? Jo hunden förstås. Han var varit uppe och stört mig som vanligt flera gånger nu på morgonen och det är rätt irriterande att inte få sova ut helt. Fast annars är han verkligen en härlig hund.

Finns inga planer idag, fast det händer säkert något. Som vanligt.
Nu, frukost här, längtar så efter morgon te.
Kram

Urladdningar.

Jag har någon gång förut skrivit i bloggen om dessa små urladdningar som jag kan få. Eller i alla fall så kallar jag dom för det. De kan antingen komma helt plötsligt eller så är de finns den där redan från den första stund jag vaknat på morgonen. Jag pratar alltså om dessa dagar då tröttheten ligger på lur! Och denna trötthet går oftast inte att bota med lite sömn under dagen, mest för att jag inte gillar att sova på dagen. Mår så hemskt dåligt efteråt. :S
Idag efter maten kom precis en sådan där urladdning och jag blev supertrött, slocknade faktiskt i sängen i ca 40 min. Och var hur seg som helst när jag vaknat. Och för en gångs skull så har tröttheten nu försvunnit.

Är en person full av glädje och energi dagarna igenom, så tror det är därför som dessa dagar kommer och jag måste vila upp mig, för att fylla på med ny energi. Ladda på det hela på max igen. Sedan är det bara att köra.

Vet ni vad jag snackar om?
Kram

Bild från google.

Att bo själv.

Är äntligen hemma nu efter en runda på stan. Vi köpte en perfekt liten doppresent för ett bra pris. Nu är det avklarat och det känns så skönt. =) Killen skulle ju såklart in i en av alla mobilbutiker och fråga runt för att han råkat knäcka sin skärm till hans mobil, så antagligen bestämmer han sig för att ta en ny. Skulle också behöva en ny mobil, men just nu räcker inte pengarna till något känns det som. Skulle behöva så mycket nytt smink eftersom det är dags att byta ut det jag har, men pengarna måste gå till viktigare saker. Fick i alla fall med mig något nytt smink och det blev en mascara och en foundation så jag kan byta ut den gamla som skär sig. Då kommer hyproblemen upphöra igen. Skönt det ska bli.

Ni som drömmer om att flytta hemifrån så kan jag ju berätta att det är hårt att bo ensam. Eller jag bor ju inte själv, men jag har flyttat hemifrån och vill ju klara mig utan hjälp från Pappa. Och för det mesta är det verkligen så mycket utgifter att pengarna enbart går till det. 
Dock så har vi ju ändå två bilar, och det är dyrt att ha bil. Men med den situationen som vi har, en hund som inte går att lämna ensam förutom i just bilen så måste vi ha båda bilarna.
Så det känns mindre roligt. Det gäller att riktigt tänka efter vad behöver jag verkligen istället för att bara gå och handla något som man vill ha för stunden. Och många gånger suger detta riktigt hårt. Jag vill ju också kunna unna mig lite mera roligare saker så som shopping lite oftare eller sådär. Men det går inte. Vill jag shoppa så får jag oftast spara ihop lite pengar innan och sedan kan jag handla på hej vilt.
Så var glada så länge ni bor hemma, det är faktiskt lättare även om man "bara" får 1050  kr. Många av er får väl de pengarna som era egna utan att behöva betala hemma. Då blir det snabbt mycket om man använder dom rätt.

Jaja, det är bara att ta nya tag säger jag bara.
Kramis


Fundersam :D


Lör 25/7 2009

Var uppe rätt länge inatt och vaknade därför 09:27. Lite sent för att vara mig och ändå känner jag mig helt slut. Jobbig känsla.

Idag bär det av ner till stan, ska dels köpa en dop present till min kusin som i februari fick en son. Eller ja, presenten är ju till barnet förstås. Så himla svårt, vad köper man till en kille i smyckesväg liksom?! Får nog fråga i butiken. Efter det blir det även en sväng till Morfar. Måste ju passa på när man ändå är i närheten.

Nej, nu får det vara nog tror jag. Orkar inte skriva mera nu, utan nu blir det som sagt var frukost. Hehe.
Ska bara få upp killen först, hur nu det ska gå till. Hmm..

                          

God kväll!

Hej läsare, har precis kommit hem från landet. Och vilken härlig dag.
Tog ju själv klart med kameran, men precis när jag skulle ta ett kort så dog batteriet. Så himla typiskt. Det är jag mindre glad för. Fast måste säga att det verkligen är fantastiskt där ute. Förr gillade jag inte vårat land, fast nu gör jag verkligen det. Att komma ut lite då och då på somrarna är såå skönt.
Idag hann vi även med att plocka en liter körsbär. Gottgott. Och just det trädet ger ju så goda dessutom. Och vad jag har för mig brukar det vara rätt dyrt att köpa. Gratis är gott som man brukar säga. Och i detta fall kan jag väl inte annat än att hålla med. =)

Har inte ätit sedan kl 14, så när killen kommer från att ha parkerat bilen så blir det mat. Längtar.

Vad gör ni ikväll??


Fre 24/7 2009

God morgon! =)

Ska bort en sväng idag, och under tiden vill jag ha massor av svar på frågan nedan för.
Så var snäll och svara på den, även om just du bara tittade in en sväng för att kolla vad detta är för blogg. <3

Som ni kanske märkt så har det ju skett en del förändringar i bloggen, sakta och säkert sedan jag ändrade designen totalt. Det har kommit upp för det första en ny design och för det andra så har det ju även kommit upp lite nya ämnen, så vad tycker ni om detta? Det verkar som att ni gillar det och det är ju alltid roligt! Det har ju även kommit upp en ny kategori som heter du väljer, där ni läsare hjälper mig välja när jag har problem. Det kan vara precis vad som helst. De senaste gångerna har det ju blivit kläder.

Jag blir så glad när jag läser att ni gillar de tipsen jag ger ut, de handlar både om kunskap och egen erfarenhet vilket gör dom bra. Jag vet ju lite själv så att säga. Så jag kommer fortsätta att ge tips lite då och då, inte varje dag. Då är det ju lätt hänt att det blir uttjatat.

Fråga:
En annan sak som jag funderat på de senaste dagarna är att göra om min header. Så jag skulle vilja veta lite vad ni tycker om den, är den bra eller ska den bytas ut??
Tack för ditt svar!


Avundssjuka ;)

Kära läsare!

Ikväll kommer jag nog göra er sååå avundssjuka när jag berättar vad vi ska göra här. Jag dreglar lite redan nu när jag tänker på det.
Vi ska nämligen grilla! :D
Ja, vi trotsar detta gråa väder och sätter igång grillen ute på balkongen och jag längtar redan tills vi ska börja med maten. Mm mm. Så gott det ska bli.

Snäll som jag är tipsar jag er om ytterligare en bra grej som är bra för både dig och din kropp.
Har du potatis hemma, se till att alltid göra egen pomme, om ni nu ska ha pomme vill säga. Det är bara att skala och skiva den, smörja plåten med lite olivolja och så på med kryddor. På så vis slipper man massa fett som kroppen inte behöver och allt annat vad det redan är i färdigköpt pommes, eftersom de flesta frysta pommes redan är friterade innan de lagts i påsen!  Smart va? =)
Det tar heller inte vidare lång tid. Dessutom är det mycket godare, enligt mig då.
Det gäller att ta väl hand om sig.
Kram

Våran grill en annan dag.

Celluliter / Jag tipsar.

De flesta tjejer får ju de små rackarna celluliter på benen, magen eller armar. Kanske är du en av dom?
I så fall ska jag tipsa om hur du nu håller dessa små gropar ur vägen och hur dina lår, mage och armar förblir släta som en babyrumpa.

Det finns inget knep för att trolla bort kräken, utan har de kommit så har de också kommit för att stanna. Så illa är det. Men du kan faktiskt förebygga dessa gropar genom att du har en bra kost på mycket frukt och grönt samt svettig träning några gånger i veckan och att du dricker mycket vatten, träning och vatten renar din kropp på allt det dåliga som också orsakar dessa gropar. De uppkommer för att vi sitter för mycket stilla och det medför alltså dålig blodcirkulation. Rökning och alkohol är också en bidragande faktor till dessa små luringar. Inte bra alltså.
Så när vi rör på oss ökar blodcirkulationen vilket gör att de hålls borta. Eftersom celluliter är typ som ett gammalt fett som torkat/härsknat ihop. Inte så trevligt.

Så som sagt; ät mycket frukt och grönt och ut och rör på er lite!

Bild från google.


Åh nej!

Äntligen är tvätten klar.. Känns så skönt verkligen. Och städningen är klar för länge sedan! Hur skönt är inte det då?  Säg det.
Känner ni samma sak när ni är klara. Man kan verkligen bara luta sig tillbaka och verkligen skrika ut sin lättnad. Haha. :D
Lunch här nu så jag inte svälter ihjäl här som vissa andra bloggare.

Kram


Hur har ni fått reda på detta? Hehe.






Tors 23/7 2009

God morgon blogg och läsare!


Vaknade av ett sms första gången vid 07:30 eller så och det var morbror som smsade min kille. De skulle iväg och jobba med båten. Så när vi gick upp en timme senare var det bara att verkligen slänga i sig frukost och så var det dags för Nall att åka.

Idag är det torsdag och alla vet vi vad det innebär eller hur? 
Ja, ni gissade rätt, det är tvätt och städ dag, men det passar ju bra att det blev idag med tanke på att det enligt vädret ska bli just dåligt väder idag. Och det känns ju inte sådär superkul måste jag säga. Samtidigt gör det inte så himla mycket.
Har redan hunnit skaka av de två mattorna i hallen ovanför badkaret. Vad skit det döljde sig i mattan, massor av grus. Och att skaka dom ovanför badkaret är ett supereffektivt sätt att göra rent dom. För det första är det ju bara att spola rent badkaret efteråt och så sparar man in på dammsugarpåsarna ;P Hehe.
Annars skulle de verkligen bli fulla på nolltid här tack vare våran kära lilla hund.

De klipper gräset här utanför så och det doftar ju sommar förstås, synd bara den inte verkar vara här just nu.

Måste samla ihop tvätten och damma av lite här hemma, för om ca 20 min är det tvätt time.
Kram¨

 
Jag

Jag tipsar

Hej hej läsare!


Har fått bra respons på inlägget här under och alla som läst det har verkligen tyckt samma vilket jag tycker pekar på en hälsosam relation till mat. För det är ju bland det viktigaste att ha här i livet. Man mår inte bra av för mycket mat och man mår heller inte bra av för lite. Lagom är alltid bäst. =)

Tänkte att det var ett tag sedan ni fick ett litet tips av mig. Sist handlade det ju om olivolja och dess nyttigheter. Att ha lite av det i sallad, och på torra läppar och även torra små nagelband.

Kvällens tips:
Alla har vi ju problem med att sova ibland, eller hur? Och för lite sömnproblem behövs inga läkemedel utan allt som behövs finns redan i ditt hem.

* Ta en kopp med mjölk och värm den, häll sedan i någon tesked honung. Honung i sig är ju nyttigt som bara den. 
                                                                                                                                       
* Gillar du inte att dricka mjölk kan du alltid byta ut det mot en kopp med kamomillte med någon tesked honung istället. Kamomill verkar lugnande och lite muskelavslappnande. Perfekt innan kvällen.
                                                                                                                                                    
* Ta ett varmt bad precis innan läggdags. Det brukar trötta ut de flesta. Dessutom så är det ju skönt. Och samtidigt kan    du ju alltid passa på att ta väl hand om dig själv med lite bodyscrubb och annat härligt :D Och varför inte hälla i lite badskum för den sanna mysfaktorn, tänd några ljus. Och viktigast av allt! Se till att Inte somna i badet.
                                                                                                                                        
*  Hjälper inte bara ett av dessa tips, testa då både bad och te, eller bad och mjölk. Och glöm inte honungen. ;)

                         

Bantning?

Hej läsare!

Jag vet inte vad jag ska tycka om en tjej här på blogg.se som bloggar som sina fjuttiga små matvanor. Okej. Inget om om själva henne nu, för hon är trevlig. Utan hennes matvanor som sagt var. Hon äter ju som ett litet barn och jag har redan sett tjejer skriva i sina bloggar att de nu har börjat göra som henne. Det är upplagt för ätstörningar!
Visst att hon förespråkar nyttig kost och det är ju ett plus. Men att vara överdrivet smal är inte hälsosamt. Det är samma med att vara fet eller överviktig, alla vet vi att det inte är bra för hälsan!
Men det hela får inte gå överstyr som det håller på att göra tycker jag.
Hälsa och försöka banta ner sig är inte samma sak. Kroppen tar faktiskt stryk av att banta. Bättre då att äta äta som vanligt och att röra på sig en halvtimme extra per dag. Tro mig, det ger resultat. Ens kropp ska man vara rädd om. Det är det viktigaste vi har.

Ett litet tips är att alltid ha sallad till maten, och att äta salladen först ;)
På så sätt får man i sig det nyttigaste plus att mättnadskänslan kommer lite snabbare, men fortsätt äta som vanligt för guds skull. Förstör inte er själva.

Kram

                     
                     Så gott det är med sallad.. Mm mm.

Ons 22/7 2009

God morgon!

Diskuterade med babe nu imorse att det var bara en månad kvar så är det redan mörkt vid kl 21. Råkade läsa lite i en bok som jag skriver dagens händelser i. Ungefär som den här bloggen. Känns inte så roligt att det går så snabbt, för snabbt går det verkligen. Jag menar denna månad började nyss och den är snart slut. Det känns så i alla fall.

Vaknade för en timme sedan så har gjort iordning kaffe och te, så det blir frukost.
Ser ut att vara härligt väder idag, så det känns skönt! :D

Kramar


Say what?



Svar:

Ja, kanske vi borde göra det för att slippa att smittan sprids fortare. Oavsett om alla skulle åka på den i vilket fall som helst. Dessutom snackar jag ju inte om att förbudet mot resor ska gälla i flera år utan bara tills smittan inte är lika aktiv.
Kul om alla blir sjuka samtidigt, vart ska man få plats på sjukhuset om man skulle tillhöra de som blir som dåligast. Vad gör vi om läkarna också åker på sin del? De är inte Gudar som kan göra vad som helst, de är människor precis som dig och mig med en värdefull kunskap. 
Säg det du, vad du skulle göra då?
Och för att svara på din fråga, jo jag har varit sjuk med feber och hela köret, så det är just därför jag känner mig extra tvungen att skriva om detta, så att folk är lite mer försiktiga med resor hit och dit. Dessutom står det överallt att denna sjukdom drabbar de unga, inte de äldre denna gång. Och det sägs ju vara mycket kraftigare än en vanlig influensa. Så nej tack, jag vill verkligen inte åka på det eftersom jag vet hur dålig man blir. Kanske du tycker om att vara sjuk? Men det gör inte jag. Tar hellre det säkra före det osäkra. Och om det gäller att inte resa någonstans utomlands för 6 månader så gärna för mig.
                            

Omgjord

Ja. Efter förra inlägget om svininfluensa har jag gjort om min kategori som heter Mat.
Den har ändrats till Mat, hälsa och skönhet, där allt som hör det till kommer att skrivas. Jag har just nu huvudet fullt av idéer som jag både vill och kommer att ta upp i bloggen.
Ska bli så spännande när jag skriver det första inlägget om ett ämne som jag tänker på. Spännande att se vad ni kommer med för reaktioner och så vidare. Blir de bra eller dåliga?
Det får tiden utvisa tycker jag.


Stoppa Svininfluensan

Jag är smått förbannad på jag vet inte vem det är som styr och ställer i Sverige. Men när alla vet hur allvarlig denna sjukdom verkligen är och att de säger att de flesta kommer att insjukna i denna hemska sjukdom i höst.
VARFÖR blir det inte reseförbud till andra länder?

STOPPA ALLA RESOR!

Ja, hellre det än att varenda en runt omkring en blir sjuk eller att man själv drabbas. Låt det vara reseförbud tills sjukdomen lagt sig ett tag. Jag vill inte bli drabbad och i värsta fall verkligen avlida. Inte nu! Aldrig någonsin.
Detta även med tanke på att det är vi unga som drabbas värst!

Visst att man har varit rejält sjuk i maginfluensa, men detta säger ju dom är värre, och vad kan liksom vara värre än maginfluensa?! Det skrämmer mig något otroligt mycket :S

Borde verkligen finnas någonstans som alla vi borde skriva på för att verkligen se till att alla resor får ett slut för så pass länge som smittan är aktiv, så att smittan slipper gå så hårt på oss som de tror att den ska göra.

Någon som håller med här????

                          


Tis 21/7 2009

God morgon läsare och bloggen! :D

Hur är det med er idag?
Jag mår bra, känner mig lite trött i kroppen faktiskt, men det kan nog bero på att jag blev väckt av hunden några gånger hur tidigt som helt, plus vaknade av mig själv och trodde att klockan var massor. Hehe. Gillar inte när det händer.

Fast det brukar bli så om det är något viktigt som ska hända, då är jag som en levande väckarklocka och vaknar innan den ringer och ofta flera gånger tidigt på morgonen, allt för att inte försova mig. Jag tycker att det är väldigt viktigt att komma i tid till saker och ting. Det är respektlöst att låta någon annan vänta. Och man vill ju gärna ha respekt tillbaka.
Håller ni med om det?

Fråga:
Är ni också som en levande väckarklocka eller vaknar ni av den? =)


Kram

Mån 20/7 2009

God morgon!

Är rätt tom i skallen just nu så vet inte riktigt vad jag ska skriva förutom att jag är superglad för era kommentarer förstås. =) Det blir lite som ett beroende och jag vill hela tiden ha mera! Så skriv gärna ett hej om ni checkar in här. Hehe.

Vid 05:30 vaknar jag av den där hunden. Han smaskade igen, så himla irriterande. Sa till honom och fick faktiskt sova vidare ett tag. Och igår kväll sa killen att det skulle vara regn idag. Och just nu är det faktiskt halvsoligt ;P Hehe. Stackarn.
Fast kanske han har rätt och vädret slår om. Vad vet jag?

Skriver ett bättre inlägg efter frukosten.
Kram

Va? Hur var det?

Har ni också varit med om detta:

Att när ni tänker på vad ni ska skriva i erat inlägg eller vad som, så har ni hur mycket som helst i huvudet och allt låter jättebra när du tänker på hur det läggs upp i bloggen. Du tänker igenom allt en gång till och märker att det visst finns små ord som du kan rätta till så ser det ännu bättre ut?

Och när du väl ska börja skriva allt så märker du att hälften av allt har du glömt bort. Du får med det viktigaste men du är missnöjd eftersom texten blir så himla kort.
Därefter tänker du så det knakar efter mer saker som kan skrivas där så det ser bra ut och ger lite mer text. Och ju mer du tänker samtidigt som du ser på texten, desto svårare har du att komma på vad mer som ska stå. Allt viktigt står ju liksom redan där.

Detta har hänt mig massor av gånger. Jag har kommit på en bra grej att skriva om och när jag väl börjar skriva hinner jag bara skriva ner hälften av det som jag tänkt på. Ändå är själva ämnet redan skrivet och det ser bra ut, men texten är verkligen för kort. Visst, för långa inlägg är enligt mig bara jobbigt att läsa och alldeles för korta är bara tråkigt. Det ska vara något mellanting. Då blir det perfekt.
Hädan efter ska jag skriva ner allt på papper med penna och sedan skriva. För oftast kommer jag såklart på en bra idé när jag inte är vid datorn. Detta ska det bli ändring på.
Sov så gott. Kram.



Grillkvällen

Tänkte lägga in lite bilder från grillkvällen igår och göra er rejält avundssjuka. För visst ser det gott ut? :P
Vågar inte lägga in en bild på mig själv då jag ser helt skadad ut på kvällarna, speciellt när jag hamnar på bild. Mindre roligt, nästan lite pinsamt faktiskt. Men dessa bilder gottgör för det!

        

Naglar

Tänkte skriva ner mina tips för fina naglar. Detta är tips för de som jag, som bara vill ha lite fräschare naglar. Det livar upp lite grann och är ju helt klart snyggare.

1. Fila bort ojämnheter och fila till den form du vill ha dom. Fila alltid bara åt samma håll, inte fram och tillbaka, då är risk att nageln slits upp ännu mera. När du filat klart till önskad form och fått bort ojämnheterna, tvätta då av alla naglar noggrant och låt dom sedan torka helt. Detta för att lacket ska sitta kvar längre.

2. Måla på lacket, ta högst två lager, annars är det risk för att det blir för kladdigt. Att lacket inte torkar ordentligt plus att det rivs upp överallt och blir förstört. På bild två ser ni resultatet. Tyvärr taget med webbisen, så man ser inte det hur det verkligen ser ut. Blev dock nöjd.

3. Detta lack använde jag idag. Det är ljust ljust rosa, nästan vitt. Men tycker nästan att det kan vara finast på naglar faktiskt. Tar dock ett litet tag för det att torka.

Lycka till!


Sön 19/7 2009

God morgon!

Som som alla andra dagar kom jag att tänka på att tiden går väldigt snabbt, nu har halva sommaren gått, och hälften av den har mer eller mindre regnat bort. Sommar 2006 kom tillbaka. Ja. Den sommaren skulle gärna få komma tillbaka på alla sätt och vis, det var underbart väder, sol och värme så gott som varje dag och massa bra och underbara saker hände. Den sommaren glömmer jag aldrig. =)

Fråga:
Har ni något speciellt minne till en sommar? Eller kanske en annan årstid?

Kramis


Nattinatti

Har precis kommit hem här efter en mycket trevlig grillkväll som bestod av mycket snack, skratt och god mat. Så ikväll kommer jag sova gott. Sådana här kvällar borde vara lite oftare även om det inte var alltför länge sedan.

Hoppas ni med haft en fin kväll. =)




Nattbilder på mig. Jag just nu.

Fula vi är ;)

Jag ringde till min moster alldeles nyss, där jag frågade om jag kunde komma över ett tag. Och visst gick det bra. De skulle bara handla lite innan så om en timme kunde jag komma. Hon berättade även att de skulle grilla lite ikväll så när vi lagt på frågade killen om det gick bra att jag åkte dit.

När jag berättade att de skulle grilla ringde han upp dom igen och bjöd in oss. Haha ;)
Egentligen är det rätt fult gjort att bjuda in sig själv. Men det gör nog inte så mycket. Vi tar med eget kött att grilla, så det har jag precis lagt i marinad. =)

Kommer självklart ta med kameran och bjuda er på lite grillbilder. Mys!

Kramisar


Dagens

Hej alla glada.

Igår låg det väldigt jämt mellan valet av kläderna och efter räkning förut så vann den svarta. Så den är på idag. Vad tycks?
Tycker själv det blev väldigt sött faktist. Det passar mig bra.

Värsta är att jag inte lyckades få någon bra bild, så skratta inte =)



Lör 18/7 2009

Haha småler här för mig själv efter att ha vaknat av emil i lönneberga sången från grannen. Tror hon har sina barnbarn eller så på besök. :P Om och om igen hörde jag det. Så tillslut blev det lite skrattretande.

Nu blir det frukost här, en sen frukost. Fast på lördagar är det okej med lite senare frukostar eller vad säger ni. Längtar så efter min tekopp.


Fråga:
Vad äter ni till frukost?


Kram

                        
                                      Jepp, är lite trött på bilden här, så ni ser rätt.

The shopping

Nu så har jag äntligen tid till att visa shoppingen och jag är så nöjd verkligen! :D
Äntligen moderna söta kläder i my closet!
Dessutom är det precis min stil, sött, elegant och ja precis så som jag vill ha det.
Önskar bara att jag fick tag på en likadan i svart med.


Dessa leggings jag köpte är faktiskt mina första. Haha :D


En söt svart topp. Mm,. kommer passa så bra på mig. Älskar svarta kläder,
det är mera jag.


Tyckte den grå var så söt att jag var tvungen att springa och leta efter en till.
Hittade denna färgen och jag skulle vilja ha en i svart med, undrar om det finns?
Någon som vet?

Fre 17/7 2009

God morgon läsare och bloggen.

Gick upp strax efter 08:30. Vaknade då för typ 5e gången den här morgonen och tänkte då att det var lika bra att gå upp, även om det hade varit skönt att vila lite längre. Vi var ju uppe till typ 01 inatt eller så. Så en timme till hade inte skadat.

Direkt efter frukosten ska jag & killen iväg med hans mc, han ska kolla vad det kostar att lämna in den för något, och denna gång är den som tur var inte trasig. Jag ska åka efter honom med bilen ifall han lämnar in den så han kommer hem ;).

Passar även på att kolla igenom ellos nya lilla minikatalog för hösten / vintern, och visst något snyggt verkar de ju ha. Fast beställa kommer jag inte göra. Aldrig mer från nätet heller. Alltid något som jag inte blir nöjd med ang kläderna. De sitter jämt fel, antingen är de för stora eller så är de för korta eller vad som. Det blir alltid fel, så det är bortkastade pengar att beställa. Jag går mycket hellre på stan och får rätt på en gång. =) Visserligen går det ju att beställa saker som strumpor, det kan aldrig bli fel däremot. Hahaha. :D

Morgonhumor kallas det.
När jag kommit hem efter att ha fixat det där med killens mc så slänger jag in lite bilder på shoppingen som jag snackat om i typ 3 dagar nu tror jag. Illa. =/
Kram

Ändrat

Har ändrat på typsnittet här i bloggen, ingen som sett det verkar det som. Fast tycker verkligen att det blev till det bättre. Ser både mera vuxnare och stilsäkrare ut med små "rena" bokstäver än lite större mera "runda".

Är så nöjd.  =)


Sorry att jag inte visade er min fina shopping som jag har gjort. Men jag gör det imorgon när jag inte är helt slut, eller haft så mycket att göra. Jag lovar. Imorgon får ni se det!

Nu är det sovtime som gäller här.
Sov gott. Kramar.


Gäsp.


Grymt larm

Såg på Dr Phil förut och det handlade om larmsamtal som gått fel någonstans, allvarligt fel.

Bland annat så hade en kvinna ringt till 911, som de har som larmnummer där borta, och sagt att hon var på väg mot polisstationen för att en man följde efter henne och tänkte skjuta henne. Och personalen hon pratar med fortsätter bara fråga en massa saker utan att varken skicka ut bil eller poliser.
Så får man se på övervakningskamerorna att hon springer precis utanför polisstationen och blir skjuten.
Hur sjukt är inte det?

Visst att det där är USA, men det känns som att kriminaliteten bara växer och blir allt större här med. Och visst har jag rätt? Nästan varje dag kan vi ju läsa i tidningarna om hemska saker som sker i vårat lilla Sverige.
Jag säger Nej tack, nu får det bli ett stopp på de här dumheterna, det räcker nu!
                                           

Tacos

Huhh.. Nu är jag verkligen helt slut i fötterna efter mycket trappgående, och annat gående. Vi har ju varit och handlat med i tre olika butiker där de är olika bra på varorna tycker vi, plus pris. Så vi kom hem för bara cirka 30 minuter sedan och blev klara med uppackningen av maten nyss. Så nu ska jag verkligen unna mig en koppe te.
Hann tyvärr bara med en imorse. Så det har verkligen varit full rulle här hela tagen eller ja, från 10:30 fram till nu.
Så att få vila några minuter kommer bli underbart skönt.
Under tiden ska jag blogga. :D

Ikväll har vi bestämt att det blir tacos, det förtjänar verkligen vi efter denna slitdag. Och tacos är ju något alldeles extra, eller hur? ;)

Visar er shoppingen så fort jag vilat ett litet tag, ni kommer nog gilla det.

Kramar

                                        


Tors 16/7 2009

God dag blogg och läsare får jag väl lov att säga.

Idag är det full rulle här hemma, då det är tvättdag. Har även passat på att städa lite ordentligare när vi ändå var igång. I vintras köpte vi en matta på rea som vi nu tröttnat på, så vi har bytt tillbaka till den som var där innan. Så nu ser det mera enhetligt ut i hallen. Det stämmer mera överens eftersom vi har två av de mattorna. Så det ser så mycket bättre ut. Och de två mattorna har vi nu tvättat upp. De är inte tvättade på år och dar. Så det kommer nog kännas superrent här.
Har även skakat alla mattor ovanför badkaret, sopat och torkat golven. Så nu är det bara dammning kvar, man vill ju gärna damma efter att ha skakat mattorna i lägenheten och för det måste man nog vänta ett litet tag så dammet hinner lägga sig så att säga.
Allt detta har vi hunnit med på två timmar. Och mer är kvar, nämligen handla.
Vi har nästan ingen mat hemma så det måste fixas. Sedan laga mat.. om det inte blir något ute. För känner mig rätt slut redan nu faktiskt.

Fråga:
Har ni också fix&trix dagar hemma??

Kanske inte världens roligaste inlägg, men jag skriver mera om ett litet tag. =)
Då ska ni få se resultatet av en shopping häromdagen som jag glömt berätta om..
Kramar!!

                                                                    

Bättre

Är på så mycket bättre humör nu efter maten, och trots en halv 0.33l cola så är jag tesugen. Beror nog på att vi just ätit mat som sagt var. Känner mig tom i huvudet på saker att skriva här för tillfället.

Har någon här sett Hogan knows best? Haha. som handlar om just Hulk Hogan och hans familj. En reallityshow. Hehe.
Tycker kanske inte att det är den bästa som finns, men måste säga att den är lite underhållande. Aa =)
Hur han låter sin son göra mer än dottern. Som en gång var dottern borta hela dagen, utan att svara i mobilen visserligen. Men kom igen, det man inte tänker på är ju att detta är en liten såpa, där dottern säkert inte alls var själv. Hon har ju liksom ett kamerateam med sig. ^^
Tänkte de inte på det? Nej såklart inte, det blir ju inte ingen bra tv annars. :P


Bild från google.


Jag härmar

Ja, just precis.
Jag ska just tala om en fet diss, kan bara inte låta bli efter vissa idioter tror att allt är deras.


STORA FETA DISSEN:

* Att idioter tar, snor, förstör och jävlas med andras saker.

Blir så trött på det alltså.

Jag och killen skulle ta en sväng med bilen igår och ingen av oss märker något konstigt nog. När vi sedan skulle sova undrade babe om jag ville veta något tråkigt. Jaha, vad nu då tänkte jag.
Jodå, vingen till ena bilen har någon varit och tagit, som tur var inget annat. Han hade märkt det under kvällsrundan med hunden. Undrar när det hänt liksom. Måste varit under tiden vi var på konserten. Konstigt att vi inte tänkte på det när vi åkte en sväng med bilen. Plus att tydligen andra bilar hade blivit vandaliserade. Varför kan inte folk bara låta andras saker vara ifred.
Detta är ett lugnt område där sånt inte brukar hända, så stick härifrån alla ni som gör såna här skitsaker.

Lär dig skilja på ditt och mitt,. och vill du ha något likadant, köp det själv eller förstör dina egna saker.
Ett gott råd bara.



Inte på direkt glatt humör när idioter inte låter ens saker vara!

Dagens

Tänkte visa er hur söt jag är idag, med nya linnet från shopping ala stockholm. =)
Hehe, känns så annorlunda för att vara mig, men jag tycker att jag passar i detta. Skrev ett inlägg om att folk med bröst inte kan ha dagens kläder, men nu har jag som sagt var äntligen hittat ett som även jag kan ha utan att jag ser gravid ut. Haha.


Ons 15/7 2009

Usch, hade verkligen en mardröm nu på morgonen som gjorde att jag verkligen vaknade med ett ryck mer eller mindre. Det var så verkligt på något sätt.
Den handlade om hur jag såg att det började brinna uppe i hustaket på farmor och farfars hus och hur vi försökte släcka branden med som små diskbaljor eller vad det nu heter fyllda med vatten. Och av någon anledning var jag den som kämpade hårdast med att springa och slänga vatten på elden som brann på väggar och lite överallt. De andra hade bara som små skålar som de hällde vatten på förutom min Pappa och farfar, plus farbror som sprang och hämtade vatten.
Det obehagliga med hela grejen var att vi har inte rinnande vatten på landet :S Utan måste hämta det i en brunn, eller regnvatten. Dricksvatten tar jag med från stan, förutom att det går att ta det från brunnen, men jag gillar inte det. :S

Så i drömmen var jag rädd att våra djur skulle brinna inne, eftersom vi hade samlat alla i vardagsrummet i det huset. Var också skraj att vattnet skulle ta slut och att vi inte skulle hinna rädda huset,. men precis innan jag skulle vakna lyckades vi på något sätt få elden att bli allt mindre. Så vaknade av att vi hade klarat det.
Var fortfarande bra skakis när jag vaknade och bara insåg att det var en dröm. Samtidigt är det inte så bara för mig eftersom jag har drömt sanndrömmar. Så obehagligt :S

Någon mer som drömt sanndrömmar eller tror ni kanske inte på sånt?


Typ såhär såg det ut när jag först upptäckte branden, 
bara mindre eld. Tack och lov att det bara var en dröm.
Bilden lånad från google

Shopping Ala Sthlm

Ja. Igår efter vi anlänt till sthlm, suttit ner och tagit lite mat och dricka så hann jag & min Baby med att shoppa lite. Eller rättare sagt var det jag som hann med det. Han följde med och sa vad han tyckte om plaggen.
Tillslut bestämde jag mig för denna:


Äntligen ett plagg som är sådär modernt som jag längtat efter att ha in my closet.
Så nu har min closet fått en liten uppfräschning. =)
Är så otroligt glad för denna, tycker verkligen den är så snygg. Mm mm!

Glömd?

Kära läsare.

Igår medan jag var borta trodde jag nästan att ni skulle glömma bort mig och min blogg.
Men när jag kom hem inatt och loggade in för att skriva ett inlägg om att jag var hemma så slutade jag räkna efter 180 kommentarer! Så jag kunde verkligen somna med ett leende på läpparna. =)
Och det berodde alltså inte bara på konserten.

Ang konserten måste jag bara säga att det var rätt tufft att en liten dvärg kunde få igång publiken innan Britney kom på scenen. Haha. Det var verkligen roligt att se. Måste säga att det var en grymt bra känsla att få ha varit där och se henne. Och trots min ålder höll det på att komma både en och två glädjetårar genom konsertens gång.
Önskar så jag hade biljetter även idag och se om allt en gång till!
Fantastiskt, underbart. Härligt!
Igår var verkligen en av de bästa dagarna ever. Finns ju såklart flera.

Just det ja, det största minuset av alla på konserten var att det faktiskt inte fanns någon kamera som visade scenen i närbild (skärm) för de som inte såg så bra. För när hon var på andra sidan skulle det verkligen behövts. Någon som var där igår som håller med??

Och till alla er som ska dit idag, njut verkligen av den tid ni får! :D
Kram


Britneys Konsert

Ni som ska se showen ikväll och inte vill veta något, så läs ej!


Var ju som sagt var på konserten igår kväll och måste säga att den var riktigt bra trots alla skriverier i tidningarna om att den var dålig. Men man ska verkligen inte lita för mycket på vad som skrivs där.
Förband eller vad man nu kan säga var en tjej, dj, vet inte riktigt vad jag tyckte om det fast det fungerade förstås.

Och när vi väl trodde att showen skulle börja när hon hade slutat spela var det 25 minuters paus eller så, där det bara spelades musik. Under tiden fanns läsk, popcorn och godis att köpas så det fixade vi såklart.

När det hela väl börjar är det dvärgar och andra cirkusmänniskor som gör helt fantastiska trix! Tror hela globen blev imponerad, och det var svårt att inte bli det måste jag säga.
Ganska så i början när Britney kom åkte hon guldbur och sjöng och dansade. Paraplyt hon satt i var en ganska kort stund och jag hade trott att det var längre som det skulle vara, men det hände saker på scenen hela tiden så det gick inte att gå därifrån mållös.

Konsertens minus
* Att hon inte sjöng live så mycket.
* Inte stannade tillräckligt länge åt ett håll, så fick inte så bra kort. Mest hennes rumpa. YEah! Jag har hennes rumpa på bild, det är inte alla som har det. Haha. :D
* Att hon färgat håret brunt, och hade brunetter som dansare med, var ibland svårt att se vem som var hon.
* lite för högt ljud.

Konsertens plus
* Hände saker hela tiden!
* Ett hejdundrande avslut, yes, jag fick en liten konfettibit med mig hem. WOHO!
* Bra låtar förstås.
* Röj!

Tycker att de bra sakerna lyckades överväga de dåliga. Så konserten blir PLUS Godkänd.
Nu har jag sett henne live, något jag viljat göra läänge. Så jag är grymt nöjd med hela gårdagen, den var helt underbar.

Kommer nu under dagen att svara på era kommentarer.







Bilderna är privata.

Nyss hemkommen

Yes, kom nyss hem från Britney Spears fantastiska konsert!
Helt underbart och vilket röj :D

Det värsta var att jag led lite av vätskebrist på vägen hem, ont i huvudet alltså.
Så jag tänkte faktiskt sova nu, är grymt trött också. Och vill gärna försöka sova bort huvudvärken.

Berättar deffinitvt om konserten imorgon det första jag gör typ.
Bjuder till dess på en nattbild av en nyss hemkommen Jag.  Gäsp.

Sov sött söta ni!


Godnatt te i högsta hugg.
Godnatt. Kram!

Snyft!

Precis som lunarstorms försvunne maskot blev jag lite ledsen i ögat av lycka när jag såg att jag hade fått mitt 3:e besöksrekord på mindre än en vecka! :D
Igår blev ni 3081 personer, och ändå var det en söndag.

Så TACK alla ni som varit inne på min blogg, och alla nya som gamla läsare förstås!
Ni anar inte hur glad jag blev när jag såg detta! Ni har gjort denna måndag den 13:e till en lyckodag och jag kommer att åka på konserten med totalt lyckorus.
Puss på er alla!

Fortsätt att lämna kommentarer under tiden som jag är borta, jag svarar ju på alla.
Det räcker med ett hej, lämna inte bloggen utan ett litet hej eller vad som helst för liten söt kommentar!!



Panik :O

Går runt i ring här hemma, och vet varken ut eller in.
Känner mig lite småstressad fastän det är några timmar kvar tills vi ska åka.Tror nog att det har med att göra att jag oftast stannar i Norrköping. Senaste lååånga trippen var nog till Halmstad för att köpa en annan bil.
Ändå är det inte mycket att göra.
Ska bara sminka mig, packa lite hundmat som Pappa ska ha eftersom han är barnvakt (hundvakt alltså).
Plus se till att kameran, mobilen, extraskor och extratröja kommer med. Man vet aldrig ifall det blir kallt eller nåt. Är så frusen. Eller brukar vara det om det verkligen inte är runt 30 grader.

Hittade förresten konstiga hus/ byggnader eller nåt på google.






Mån 13/7 2009

God morgon alla!

Idag är dagen D då. Dagen då konserten är, och igår spenderades kvällen i morgonrock laddandes mobil och kamera. Så att den inte av någon batteriurladdning helt plötsligt dör. Nej tack till sådana hemska missöden och klantigheter. :S
Har precis duschat och blåst håret, ska fixa resten direkt med håret direkt efter frukosten. Sminkningen görs innan vi åker, så den håller sig någorlunda fräsch. Har inte världens bästa smink hemma kanske utan mest de billiga varianterna. Tycker allt att de duger fint.

Tänkte visa er skorna som jag ska ha idag, så jag får lite extralängd, jag är ju så kort. Hehe.
Har visat dom en gång tidigare i samband med att jag fyllde år.
La även i ett extra skoinlägg så de blir sköna att gå i. Är inte van vid högklackat.

Vad använder ni oftast för skor? Med eller utan klack?

Kram

Kvällens garv

Håller ärligt talat på att garva ihjäl mig till denna låt. :D
Kommer ihåg att jag digga den när jag var liten av någon lustig anledning, fast rolig är den.

"På somrarna kan det ibland hända att den går varm och då kan vi ju koka gröt där uppe i tratten"
HAHAH. Min humor totalt.
Vissa av er kanske kommer ihåg denna?


Stress big time


Här sitter jag i morgonrock och gottar mig. Hahah, ser ni frillan?! :D
Dumt gjort när jag kom på att jag har en del att göra! :S
STRESS STRESS.

Ibland förstår jag inte att det finns något som heter bra stress. Oftast jobbar jag på bra under stress, men det händer också att allt tar stopp och jag sitter bara där som ett fån.

Hur blir ni vid stress?

Thanks

Tack alla ni som hjälpt mig välja till konserten imorgon! Det är ju som sagt ni som har valt och så blir det. =)
Kommer alltså stå med sminkborstar och puderdosor i högsta hugg imorgon innan färden för erat val blev såklart att ha lite mer smink. Fast som ni skriver tror jag nog att det kan passa bäst, det är ju trots allt en konsert vi snackar om, och en stor sådan. Hehe.
Det får man bara inte missa.

På tal om missa, jag har ju totalt glömt bort att visa er de nya sommarskorna som jag köpte för ett tag sedan och oturligt nog fick skoskav utav :S Skoskav som höll sig onda i nästan två veckor, och fortfarande är lite kvar, bara det att de inte gör ont längre. Hehe. Lucky me!
Haha, och ni som läst bloggen ett tag vet att jag bara älskar mat, speciellt att äta den.
Så slänger in en bild på gårdagens käk med. Så enjoy.
Rea 99kr.
199 kr.

Älskade mat. Gottgott. Mat är liivet. Maten igår med 2a ord.

Sön 12/7 2009



Den nya kategorin är här! Den heter så mycket som Du Väljer.
Kategorin går ut på precis vad den heter, att Du, min läsare, hjälper mig att välja då när jag själv inte kan bestämma mig. Vad sägs? Jag tror detta kan bli lyckat.
Har inte sett detta på någon annan blogg än så länge, så tror jag är först med detta. I alla fall när det gäller kategori. Men det spelar ingen roll.
Det kommer bli så roligt att se vad ni har att säga. Senare idag kommer en sak just ni ska få hjälpa mig att välja då jag faktiskt inte kan bestämma mig.
Kram!

Jag tipsar

Nu när jag ändå visar upp den gudomligt goda lunchen, idag kycklinglåret från igår med en fräsch sallad till så tänkte jag bara tipsa er om att hälla i lite olivolja i salladen, ifall ni inte redan gör det.

Olivolja innehåller mycket som är bra för kropp och själ, och visste ni att ni även kan ha lite olivolja på läpparna ifall de är torra. Mjuka läppar är sexiga läppar. Har själv problem med torra läppar ibland, och då kan detta vara ett alternativ.
Eller så kan ni ta lite olivolja kring nagelbanden för att även mjuka upp även dessa ;)

Bra tips va?


Håll utkik :P

Hej alla glada läsare!

Som jag sa så skulle jag ju skriva ett nytt inlägg efter frukosten.
Och som rubriken säger så gäller det för er att hålla utkik efter en ny spännande kategori som kommer att komma upp här på bloggen snart! :D


Hahaha, ja.. Jag bjuder på mig själv på denna bild.
Kikare i högsta hugg!


Lör 11/7 2009

God morgon läsare och blogg. =)

Vaknade upp till ett tråkigt väder idag som är grått och trist, tror det regnar lite med, och vi som hade lite sol här igår. Som jag sagt förr så får man vara glad över det lilla.
Somnade rätt sent igår, eller rättare sagt inatt. Kollade på någon film och grejer, så gick upp för bara ett tag sedan, gillar inte att sova till efter klockan 10:00, för då går ju hela dagen bort. Och dagen är ju det som är bäst. Natten blir man i alla fall så trött på. Hehe.

Och ni, var inte rädda för att slänga in en kommentar!
Det är bara roligt, det räcker med ett hej om det är så. =)


Efter frukosten här kommer det att skrivas ett nytt inlägg. Ett mera spännande sådant.
Kram


Godare

Mat än kyckling, revbenspjäll och potatissallad så här på eftermiddagen är svårt att få tag på eller vad säger ni?
Det enda som fattades var en god sallad, fast vi har två kycklinglår kvar så än är det inte för sent för att avnjuta mera gottgott.
Nu, en kopp te! =)

Kram

Reklam.

Hej kära läsare.

Jag vet att ni är många med mig som verkligen inte gillar reklam. Viss reklam går an för mig. Så som typ att man vill skicka en extra länk om sin blogg. Men reklam om gratis sidor hit och dit eller tjäna pengar hit och dit är inte okej.
Jag vill i alla fall inte bli medlem på det där. Jag svarar på dessa kommentarer, men de tas bort sedan.
Men en annan sak är även störande ang det här med att man länkar sin egen blogg. Som jag skrev nyss är det okej med en eller två extra länkningar, men inte mer. Det blir bara jobbigt för alla andra läsare som är inne och vill kommentera.
Så för mycket reklam om sin egen blogg, tjäna pengar, eller gratis sidor är inte direkt välkommet.

Någon som håller med att för mycket reklam är ett Big NO NO?



onlyforever.blogg.se
onlyforever.blogg.se
onlyforever.blogg.se
onlyforever.blogg.se                NOT OK!
onlyforever.blogg.se
onlyforever.blogg.se
onlyforever.blogg.se


Fre 10/7 2009

God Morgon Läsare och Bloggen! =)

Som mina gamla läsare vet så brukar jag alltid börja dagen med en lägesrapport om väder och annat skoj eftersom man inte hunnit med att göra något speciellt under natten. Haha. :D
Nej, för då sover man ju (om ingen hund lyckas väcka en). Och imorse har jag allt blivit väckt massor av gånger. Av det ljudet jag hatar mest av allt - smaskande. :S Från just en viss hund. Har verkligen fått säga till honom en massa gånger nu dom senaste timmarna på morgonen. Var därför helt slut när jag bestämde mig för att gå upp och göra iordning livets dryck, te! Och lite kaffe till min Nall.

Trots att vi la oss rätt sent inatt/ igår kväll whatever, och såg att det fortfarande regnade för fullt så har det nästan hunnit torka upp ute. Ser ut att blåsa lite och det ser ju inte så varmt ut heller, snälla höst vänta ett tag till med att komma.
Känns inte så roligt att ge sig ut, men det ska jag senare. Jag får skjuts av Babe till Morfar en sväng senare och blir hämtad av Pappan min på väg hem från hans jobb. Perfekt.
Dumt att jag med tar en bil, när Nall ändå ska iväg.
Vi måste ju tänka på miljön, vi har bara ett hem och det är denna jord och vackra planet.

KramKram.


Nu på morgonen. =)

Musikglad! :D

Känner ni igen känslan när man känner en enormt stark känsla för att lyssna på musik?
Då allt man vill göra är att dra på datorn / stereon eller vad man nu har på högsta volym och sjunga med i låtarna för full hals? Det är exakt den känslan jag har just nu men ikväll tänkte jag nöja mig med mina mp3 lurar i öronen för att kunna dra på för fullt imorgon istället. Då är det ju fredag, och då tycker jag att man kan få störa grannarna lite. Dock får musiken här bara spelas till klockan 23:00 på helger, det vill säga fredagar och lördagar.
Tycker ändå att den tiden är rätt okej, för respekt måste man ju ha för varandra.
Skulle ju inte vilja att grannen spelar musik till ett på natten bara sådär. Nej.

Nu undrar jag: Vad lyssnar ni på för musik??

Håller ni inte med?
Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ja, det stämmer nog ganska bra ändå =)

Kram


Haha, sorry för dålig bild. Fast det är jag just nu :D
Med mp3 lurarna i öronen, ser ni? Hehe.


Oj!

Trots att jag precis hade fått nytt besöksrekord i förrgår slogs det även igår med ca 1000! :D
Vad ni är söta =)


I förrgår låg det som bekant på 1794 stycken och se nu!

 


Dagens

Hej alla ni igen! :D

Har tagit en bild på dagens kläder som jag skrev förut. Kanske egentligen inte de mest passande kläderna om man ska gå ut i regnet, men det fick bli dessa. Det är killens val. Haha. Han ville välja kläder idag.

Nyst redan två gånger idag, finns det pollen än eller håller jag på att bli förkyld kanske? För säkerhets skull har jag satt in lite vatten i frysen som jag sedan häller i en abcde vitamin i. Vill ju verkligen inte gå och bli sjuk.


Ser knappt ut som jag.
Kläderna är från HM. Tröjklänningen eller vad det är för något fick jag från
min Nall. =)

Tors 9/7 2009

God morgon läsare och bloggen! =)

Vaknade upp till ett riktigt busväder ute, och enligt vädret ska det tydligen bli ännu värre med riktiga skurar och antagligen åska. Känns trist, eftersom det idag blir en riktig innedag.
Men på sitt sätt kan det ju även vara riktigt mysigt med sånt här väder, speciellt på hösten. Nu vill jag ju ha sol!
Får göra det bästa av situationen och mysa framför bloggen med flera koppar te medan jag svarar på era söta värmande kommentarer!

Får se om jag även visar er dagens klädsel eller något från in my closet, som även finns som kategori!
Kram på er =)


Natts!

Tänkte önska er alla, gamla som nya läsare en God Natt. =)
Och såklart passa på att tacka för alla söta kommentarer ni skickat idag.
Fortsätt gärna skicka in fler, svarar som sagt var på alla.

Hoppas ni sover gott.

Kramar



Är du ny läsare? Gillar du min blogg? Är svaret Ja?
I så fall vill jag bara påminna just Dig om bloglovin ;)

Sötnos!

Våran sötnos Gubben är klippt idag med. Säg cheeese. Hahahhahaah




Ni

Tack alla ni som hjälpt mig med hur man ska få in youtube klipp!
Kramen till er!


 

Det var detta klipp jag ville lägga in, fast inte visste hur. Klippet från Britneys konsert på hawaii.
Mycket bra faktiskt. =)


Inte långt nu

Wihoo, har inte tänkt på det så mycket men snart är ju konserten med Britney Spears som jag tjatat med killen på. Hahhahahaa. Nu på måndag är den och det ska bli så roligt =)
Det är ju mindre än en vecka kvar och Pappan min ska vara barnvakt (hundvakt alltså).

Kommer ihåg en konsert jag skulle vilja sett med henne och det var när hon var på hawaii, tror det var år 2000.
Har sett konserten på youtube, och måste säga att den är riktigt bra.

Är det någon mer som ska dit kanske? Det är ju ändå slutsålt så det borde vara fler. Hehe.



Kan någon förklara hur man lägger in youtube klipp på bloggen?
Har försökt utan lyckat resultat. SNYFT!

Ett STORT!

TACK till alla er som besökte min blogg igår, och till er som lämnade många roliga kommentarer att svara på! =)
Det gjorde min dag. Hehe.

Och vet ni vad?
Tillsammans har ni slagit mitt gamla "lilla" besöksrekord på 607 besökare till hela 1794 stycken!!
Undrar om vi slår det idag?
Kram


MinnesCeremonin

Ja, nu har jag precis sett klart minnesceremonin / begravningen av Michael Jackson. Och såg att de valde att ha kistlocket stängt, ibland har de ju öppet som ni vet. Så på sätt och vis är det fortfarande svårt att tro att han är borta just därför.

Måste säga att den här minnesceremonin var vacker ändå. Smakfullt gjort med tanke på att de inte alls haft särskillt lång tid till att planera. Allting ska ju alltid hända så fort när något sådant här händer någon som var så stor här i världen.
Tycker även att det var starkt gjort av hans bror att klara av att sjunga. Det hade verkligen inte jag klarat.
Tycker även synd om hans dotter som knappt klarade av att säga ett ord. Men jag förstår henne. Att ens föräldrar dör är bland det värsta som kan hända.

Dock ska detta vara då vi säger hej då till honom. Så jag har bara en sak att säga just nu.
R.I.P MICKAEL JACKSON, KING OF POP!


Här är kistan. ='(
Från msn.

Så här ska det se ut!



Fortsätt så, svarar alltid. =)


Sista platsen

Läste imorse att allas våran Michael Jackson ska begravas idag och vad kan man säga om det mer än att jag verkligen kommer sitta bänkad framför tv:n när det sänds. De ska ju sända program från kl. 14 på tv4 och även mtv tror jag det var.
Och det får man bara inte missa.
Detta är nu sista gången vi får se honom, ja, ni vet hur jag menar.

Hans musik kommer alltid leva vidare!


R.I.P


Mode Kina!

För ett tag sedan ägde det rum en stor modevisning i Kina där några av de bästa både make-up artister och hårstylister var med och skapade de fantastiska smink och håruppsättningarna!
Oftast kankse inte Kina ligger i topp när det gäller att skapa mode med deras ofta färgglada frisyrer och galna sminkningar, men här tycker jag att de har gjort ett bra jobb!

Kolla in vet jag!








Vackert.

Källa:msn

Gubben vaktar

Haha.

När jag skulle gå till köket förut för att dra ut kontakten till vattenkokaren hittade jag honom såhär:


Ser ni att han har sin boll under örat? Hehe. Gubben "min boll, min boll". =)

Arma dag

Redan när baby skulle upp imorse för att åka till jobbet så var det dåligt väder ute. Och det har hållt på hela dagen. Och jämför man med de varma dagarn är här kallt nu. Eller i alla fall mer eller mindre kyligt. Tog faktiskt min höst/ vinterjacka när jag var ute med Gubben för någon timme sedan eller så. Haha, det är iofs typ den enda jackan jag har med. :P Kan ju sägas att man inte blir ett dugg motiverad av detta vädret. Inte till något. Däremot är detta perfekt väder för att städa och plocka ordning hemma så det har jag gjort lite.
Plockat in disk i maskinen, satt på den, gett hunden mat och ska snart sopa golven.

Har annars idag kollat på google efter lustig mat, haha, läst bloggar och svarat på en massa kommentarer! =)
Alltid lika roligt.
Här är lite av den lustiga / roliga maten som jag såg på google.

 

 



De två sista är tydligen matlådor från Japan eller något. Aldrig sett förr :D


Mån 6/7 2009

God Morgon blogg och läsare. =)

Gick upp för ett tag sedan och har gjort iordning te. Precis vad jag behöver nu, och varje morgon i alla fall. Just nu är suget efter te stort, precis så som det kan vara ibland. Oftast beror det på att det inte blivit så mycket te dagen innan. Och tror inte att det blev så mycket igår heller. Synd. Hehe. För jag kan verkligen bli riktigt irriterad om jag inte får te rätt snart om jag nu verkligen känner att jag vill ha det.

Ni då?
Är ni beroende av något???
Berätta!!

Kram

Mmm!

Har precis avnjutit min underbart goda och nyttiga tomat&löksallad och fullkornsbröd till det.
Visst ser den god ut?! =)

Kram

Nere vid båten

Hej alla glada!

Det blev inte så mycket jobb med båten utan killen och min morbror kollade mest på hur de skulle göra nästa gång. Mest med tanke på vädret. Vi har haft soligt fram till kl 14-15 men efter det kom molnen och därför fanns där ingen anledning till att börja på den heller. Tur var väl det för det kom några stänk. Inte mycket. Hehe.
Medan de höll på och kollade runt på båten plockade jag en sorts av blomma eller så som ser ut som videung. Jag vet att vi har sådana i en vas på landet och det är otroligt sött. =) Ska göra så hemma med. Ska bara fixa en vas från ikea eller nåt, såg att de hade söta vaser när jag kollade på deras hemsida för ett tag sedan.
Efter båten åkte vi alla en sväng till Morfar och drack lite kaffe. Trevligt.

Slänger in bilderna jag tog från den lilla trippen.
Jag sa ju att jag skulle ha med kameran bara för er läsare. Vet att ni gillar bilder ;)
Kram






Båt

Nu efter lite mat i magen ska vi snart åka och hämta upp min morbror som ska hjälpa killen min att jobba på båten. Han kan så mycket mer än oss och hållt på mycket med båtar. Förra året rev vi ner hela båten så nu ser den ut som ett vrak mer eller mindre. Tror dock den kommer att bli fin när den är klar. =)

Tar nog med kameran för att bjuda er på lite bilder därifrån.
Fortsätt gärna skriv och släng i alla fall in ett hej!

Skriver mera när jag kommit hem!
Kram på er.

Hit ska vi för att jobba på båten, visst är det fint där?

Sön 5/7 2009

God morgon bloggen, och läsare. =) Eller det är ju mera förmiddag nu.

Vaknade strax innan 06 imorse och kände mig verkligen hur pigg som helst. Tänkte på om jag skulle gå upp eller försöka sova. Väckte killen och frågade "ska jag sova eller hur ska jag göra" Haha. :D Han som var yrtrött sa ju såklart, sov! Hehe. Så försökte somna och lyckades efter ett tag, men vaknade när klockan ringde strax innan 09.
Konstigt att vakna klockan 06 typ när vi somnade vid 01 tiden eller så. :S

Hade en superbra stund med Ocke igår. Haha. Bästa!

Nu blir det svarande på kommentarer och sedan kanske lite bloggläsande och sådär.
Men innan det, kolla vilka konstiga grejer jag hittade på google:


Hahah.. Stooor.


En cykel?


Tuffast såklart. :P

Svalkande

Jag och Ocke har snackat en massa gojja i några timmar nu och en massa härliga minnen. Nu gick min Baby iväg för att köpa kebab till oss alla. Så det ska vi käka snart.

Lite tidigare i dag käkade jag svalkande vattenmelon. Så gott en varm sommardag.
Och de som sa att det skulle bli dåligt väder? Kom igen, det har varit superskönt väder ute idag. Visst att det regnade lite förut, men det var ju knappt något. Skönt.

Nej, nu kommer nog snart kebaben hem här. Hahah. :D
Kramar

Gaha, jag & melonen ;P


Lör 4/7 2009

Hej hej blogg & läsare!

Det blev rätt sent igår ute hos P och S, där vi var bjudna till att grilla och äta mat. Övrig mat fanns där så som klyftpotatis, olika såser och sallad. Gottgott. Vi åkte hem vid ca 01:15. Och var väl hemma strax efter halv 2. Hahah. Babe var den som fick i sig lite dricka medan jag höll mig nykter så att vi kunde åka hem. Vi blev erbjudna att stanna men jag har så svårt att sova borta. Haaha, min stackars baby ramlade här utanför i gräset i går i halvdunklet. Såg så himla roligt ut. Hehe. Gräset var tydligen fuktigt så det var halt. Fast vad jag garva :D

Har varit i affären, hämtat ut min pocket och så köpte vi färgningsmedel till min älsklings hår. Så nu ska jag färga hans hår igen. =) Det har blivit så himla blekt att det har en färg av bruna bönor i skallen eller nåt. Ser verkligen inte bra ut. Har även klippt honom nu innan.
Nu har han blåst håret torrt så nu är det färgnings time!
Kramis


Gubben i båten förra helgen. Sååå söt! Kolla öronen som fladdrar.
Så himla härlig sommarbild.


Bjudna

Ikväll är jag & killen bjudna på grillat ute i blacka. Som egentligen heter skärblacka. Ligger en bit utanför Norrköping. Så har precis kommit hem från matlagningen hemma hos Pappa och har satt lite kött i marinad. Vi bestämde att vi tar med eget dit. =) Blir väl där några timmar, men vi åker nästan direkt efter Nalls jobb och han slutar lite senare idag.

Förresten så hade vi åska här för ett tag sedan och nu börjar den blåa himlen komma tillbaka.
Vet inte om det blev så mycket bättre, men lite måste det ju ha blivit. Under åskans gång sjönk temperaturen till 20 grader. :O Ganska mycket, men när jag gick därifrån var det fortfarande varmt ute!

Nu blir här en liten snabbmiddag sedan blir det dusch och göra sig iordning. =)
Kramar,


Bild från google.

Smått chockad

Är lite, som rubriken säger smått chockad över vad jag nyss har läst. Hehe. Inte det att det är något dåligt utan en rolig grej och inget jag trott skulle hända nu. Nej, det handlar faktiskt inte om mig. Men en gång i tiden var jag inblandad med denna människa.
Det är nämligen så att killen som var intresserad av mig och gjorde så att jag och min kille träffades ska bli pappa. Fick reda på det idag på nätet. Brukar kolla hans flickväns bilddagbok och blogg, och ibland skriver hon och jag till varandra. Så när jag gick in där fick jag veta det. Visst är det kul!
Bara det att jag inte trodde att det skulle hända så fort, med tanke på att de har varit ihop mycket kortare tid än mig & Nall. Men när jag verkligen tänker efter så har de ju varit ihop i lite över 2 år. Är glad för deras skull måste jag säga =)

Tänk att det finns såna små nyheter som kan göra en precis chockad fast på ett bra sätt.
Hehe, och det lär väl inte bli sista gången heller som det sker. Man lär nog bli chockad för mindre. HAhaha :D

Nej nu små vänner. Efter glamour här ska jag gå över hem till Pappa och laga storkok åt honom hade jag tänkt.
Skulle gjort det för länge sedan, och grädden som är i kylen går snart ut. Fast behövs bara ca 1 dl grädde, resten är vatten och reds med mjöl. Perfekt!
Kram på er. =)

Matlagning står på schemat.


Fre 3/7 2009

Hej hej blogg och läsare!

Trodde nästan vi skulle få åska för ca en timme sedan för det såg så mörkt ut, men molnen blåste förbi och än har inget kommit och trots att det ändå är molnigt idag är det verkligen kokhett. Ska ju tyvärr bli svalare nu till helgen och kanske att det kan vara lite skönt faktiskt. För nu har det ju varit varmt väldigt länge så det kan behövas omväxling några dagar nu. Efter det får det gärna bli varmt igen.

Ser att Xena är på tv:n igen. Kommer ihåg att jag jämt kollade på den serien förr, det var ju väldigt många år sedan den gick, måste varit i slutet på 1900 talet eller så. För kommer ihåg vart jag bodde då och därifrån flyttade vi 1999-2000 någonstans. Samma var det med Herkules. Hehe.
Måste säga att det är rätt bra gjort med tanke på att teknologin antagligen inte var lika bra förr som den är nu. En del grejer är riktigt bra gjort. Fast det har ju verkligen gått framåt sedan dess också. Kan man ju se i de flesta specialeftekter som finns i filmer nu för tiden som går på bio.

Kram

Bilden är från google.

Natti

Tänkte ta och sova här nu så fort killen kommer in med hunden.
Har dock en känsla av att jag både kommer få svårt att sova plus vakna några gånger av värmen, som många av er andra säkert också kommer att göra. Vad gör det? Det är härligt med lite sommar, synd bara det ska bli sämre väder nu till helgen.

Såg att de gjort om bloglovin, vet inte om jag tyckte om den andra stilen bättre. Men tror nog att man lär sig att tycka om den nya också efter ett tag. Ibland behövs det ju en förändring.
Ibland blir det ju verkligen också till det bättre. =)

Sov så gott i värmen!
Kramar

Myspys

Var en stund hos Pappa förut, där vi drack te och käkade snacks. Samt snacka om livets ting. Plockade med mig min sockerskål därifrån så nu kommer det se lite snyggare ut i köket. =) Den är rätt fin.

Älskling var hemma på den tiden vi kommit överens om. Så lagade lite mat och käkade framför tv:n. Hehe. Myyys. =)
Blev en gryta med mycket grönsaker, har för det mesta svårt för mat om det inte innehåller mycket grönsaker. Älskar grönsaker. Har så alltid gjort med. Så tack och lov att vi handlade igår.

Tänkte ta en koppe te nu och kanske något sött. Såg att babey handlat hem en viss sorts kaka som jag bara måste få en utav i alla fall. De är rätt goda. Annars äter jag inte mycket sötsaker som ni kanske vet.

Jaja, får se om det blir ett till inlägg ikväll.
Kram

Sockerskålen är hemma.  =)

Tomt

Ja, sitter här och verkligen funderar på vad jag kan skriva. Men grejen är den att jag inte kommer på något. Just nu känns det som att jag inte tänker alls, det är bara tomt hela tiden. Det kommer inga tankar eller ingenting liksom. Skumt. Visst, jag vet att hjärnan alltid tänker på saker och ting. Men nu är det som en dimma där mer eller mindre som är svår att se igenom. Vet ni vad jag snackar om?

Nu har det dära suget efter något börjat. Ibland känner jag för att bara smaska i mig en massa gott bara för att jag har tråkigt och nu är en sådan stund. Det är riktigt svårt att inte gå ut till köket och kolla vad som finns. Egentligen borde jag inte men ibland kan det bli för stort och jag kommer på mig själv med något gott.
Mat är både gott och en fälla ibland. Men jag skulle aldrig kunna svälta mig själv eller liknande, det är helt enkelt för gott.

Kram

En bild jag tog på vägen hem från landet helgen som var. Visst ser det ut
som ett hjärta? =)

Tors 2/7 2009

God dag bloggen och läsare! =)

Kom precis in från rundan med Gubben och det är verkligen jättevarmt och soligt här. Skönt, fast det fläktade inte någonting. Så det känns som att det får bli en dusch snart om det nu hjälper. Måste också tvinga i mig någon lunch trots att jag inte är hungrig. Man blir ju inte så hungrig när det är varmt. Fast det är ju ett måste att äta så kroppen inte bränner musklerna istället. Vill gärna ha dom kvar.

Mötte grannen nyss och hon ville att jag skulle göra rent hennes parasoll, hehe. Anledningen var att igår när vi käkade lite på balkongen välte killen min tekopp som tydligen hamnade rätt där och grejen är att det var tydligen nytt. Så jag sa att det får han göra. Stackarn. Men det går nog snabbt. Bara hälla lite vatten på det.

Skriver mera senare efter lunchen.
Kram

Det är soligt idag. Härligt!
Bilden är från google.

Natta

Klockan är efter 24 och det är nu natt för de flesta. Kanske inte för er som har sommarlov eller kanske semester. Själv är jag också uppe ett litet tag till, men vi ska gå och sova så fort killen gått ut med hunden.
Vi har kollat på tv, bland annat en liten stund av armageddon och sedan på minnesdokumentären av Michael Jackson. Det där med att han inte finns längre går liksom bara inte in. Jag fattar det fortfarande inte. Kanske kan bero på att det är en person man alltid lyssnat på, sett och hört talas om sedan man var liten.
Önskar så att det vore ett pr trick eller att han nu fejkade sin död som det står på aftonbladet.
Ni vet den där videon där de säger att säcken med hans kropp reser sig upp? Om det ändå vore så. Kan inte låta bli att tänka på det typ massor. Vet inte varför.

Här har det nu blivit lite kyligare med, känns skönt att få in den kyligare luften lagom tills man ska sova. Och kanske får vi åska i natt, som jag skrivit tidigare skulle det behövas. Det har ju tydligen varit flera fall av åska lite här och där har jag läst i andras bloggar.
Vi får se. Lär nog vakna av det som alla andra gånger. Hehe.
Brukar ligga där och räkna hur långt bort åskmolnen befinner sig och sådär. En gång hann jag bara räkna till 1 och skulle börja på 2an när det small till. Det var lite äckligt med tanke på att vi befann oss i ett 14 våningar högt hus. :S

Nej, nog snackat för ikväll.
Sov så gott. Kram

Åska skulle nog behövas, för att göra det lättare att andas lite. Så kvavt ibland.
Bilden är från google.

Skumma frillor.

Vi har haft sol nästan hela dagen, eller ja, sol blandat med moln och de säger ju att det ska blå åska och nu verkar molnen vara på väg, i alla fall som det ser ut just nu. Känns i alla fall som att det skulle behövas.

Kollade runt lite på google nyss och såg lite knäppa frillor. Hehe.

 

 
                                                      Haha, den värsta skulle jag tro. :P


Ons 1/7 2009

God dag bloggen =)

Kom hem för ca 30 minuter sedan efter att ha handlat och vi handlade en hel del. Hej då pizza och annan utemat på ett bra tag. Ska bli så skönt att äta vanlig mat. Och för att inte tala om gott.

Vaknade vid 08 idag fast gick upp vid 08:30 och på med kläder och solisar för att sedan bege mig till Pappas hem där jag tränade kondition i 50 minuter. Känns skönt att jag fortfarande klarar av det trots att det gick några månader utan någon träning alls. Och att träna i denna värmen var inget lätt uppdrag kan jag ju säga. Men det gick. Och är stolt över det.
Tvättade såklart av mig efter det fast en ordentlig dusch blir det ikväll. Hinner ju typ svettas ihjäl annars. Och vad är det då för mening att ha duschat? =) Dock hör ju värmen sommaren till och skönt är det.
Känns bara som att det skulle behövas lite åska snart för att ta bort det kvava.

Måste kolla till maten nu.
Kram


RSS 2.0