Pizza igen

Ja, har varit borta hela dagen idag igen och flyttat det sista till deras nya föråd och länge tog det, mycket också med tanke på att det var varmt och att mycket inte var packat till det heller. Men men, det var bara att börja hjälpa till och fixa och trixa. Så nu är man rätt trött.
Kom hem för ca en timme sedan och hunnit med två koppar te och en skön dusch. Behövdes verkligen. Det har ju varit så varmt ute men jag klagar inte då vi väntat så länge på denna värmen och sommaren. Dessutom är det bara ca 2 månader till sedan är det ju höst igen. Så det gäller att passa på att njuta medan man kan.

Blev som rubriken säger pizza idag igen och nu längtar man verkligen efter hemmagjord mat igen.
Det blir lätt lite för mycket av det goda.

Kramar


Bild från google.

Tis 30/6 2009

God morgon!
Lovade ju er att slänga in bilderna sedan vistelsen på landet i helgen. Så här kommer dom. Det är rätt många. =)
Kram


I bilen över en bro vi måste åka över.



Älskling håller i Gubben under båtfärden :D


Har kan man skymta en bod, inget hus med andra ord. Ett av husen ligger bakom.



Stigen upp mot farmor & farfars hus.



En glad Gubben =)


Baby plockade en bukett blommor till mig.


På vägen hem vid bryggan stod en massa kor som ville äta Gubben. :S



Såg även detta hjärtformade moln på vägen hem. Ett tecken säkert. ;)

Alla bilder är som sagt var mina egna, om jag inte skriver annat.
Så ta ej,

Mån 29/6 2009

Sorry för dålig uppdatering. Men har inte varit hemma sedan i morse förutom en jättekort stund förut när vi slängde i oss en pizza. Och nu är det jordgubbar här som gäller.
Har varit med babe hela dagen som hjälpt sina föräldrar med flytt. Så kom precis nyss hem och kände att jag måste slänga in ett blogginlägg. Har ju inte kunnat blogga ordentligt på flera dagar nu vilket känns trist. =/

Men imorgon lovar jag er att jag hinner blogga mer än ett inlägg under dagen i alla fall.
Och imorgon slänger jag även in bilderna från helgen på landet. Det är fina bilder vill jag lova.
Ha en fin kväll.
Kramar


Jordgubbar som snacks. Så gott. Och somrigt.

Sön 28/6 2009

Denna helg har varit underbar! Och så härligt väder det har varit. Knappt ett moln under hela vistelsen på landet. Och kan ni gissa vad då? Jag har fått lite färg. Tyvärr har jag råkat bränna mig trots solcreme men solen är ju stark på öar och vid sjön.
Igår åkte vi vid strax efter halv 10 från stan och handlade i Söderköping. Och när vi väl kom ut började jag klippa gräs, det är rätt mycket gräs som ska klippas, men brukar hjälpa min Pappa med allt sådant. Gick även och klippte bort lite grenar och annat som växt lite väl långt ut. Så nu är det fint där igen, eller det har det ju varit hela tiden.
När gräset var klippt var det dags för lite midsommarmat som bestod av kokt färskpotatis, gräddfil, gräslök och sill eller skinka. Så gott! Grillade även senare under kvällen.

Även denna dag har innehållit gräsklippning, denna gång med trimmer för att få undan det som inte gick med klipparen, även detta gjorde jag. Pappan min har känt sig lite förkyld och därför ville jag hjälpa till så mycket som möjligt.
Efter trimmningen gick vi ner till sjön där jag solade lite och Babe tog två stycken dopp i det blå.
Blev fika efter det och lite tittande på min farbrors hus som är hans där. Väldigt fräscht och fint.

Allt detta tog nästan hela dagen och vid typ 16 - 17 tiden började vi röra oss hemmåt. Babe och jag tänkte stanna till på vägen och köpa glass, men det blev ett annat ställe här i stan istället. Gottgott.

Så har precis tagit en mycket snabb dusch på bara fem minuter för att känna mig lite fräschare och en bättre dusch blir det imorgon då även håret tvättas med shampo istället för vatten. Hehe. Det blir så fett annars. Urk.
Tänkte att jag slänger in bilderna från landet här imorgon. För nu är jag faktiskt helt slut. Landsluft gör en verkligen trött. Plus allt arbete med gräset. Hehe. Vilken härlig helg i alla fall.

Kram


Min snygga bränna. Hahaha. :P

Lör 27/6 2009

God morgon bloggen och läsare.

Sitter här med tekoppen och skriver ett snabbt inlägg innan vi åker. Vi ska ut till landet mitt, hehe. Och antagligen stannar vi där till imorgonbitti eller sent ikväll. Så om inte Pappan har med sin bärbara kan jag tyvärr inte blogga ='(.

Däremot ska kameran med, så jag ska ta en del bilder bara för det och lägga upp här. =)
Bara för att jag inte kommer ha möjligheten att blogga.

Önskar er en fin helg!
Kram

Detta är nere vid sjön ute på landet. =)

Trevligt

Har haft en trevlig eftermiddag och kväll med besök, tv spel, tårta och te/kaffe, självklart varvat med en massa snack. Hehe.
Har Denny på besök nu, och ska skjutsa hem honom senare. Killen kan inte köra då han tagit en öl. Fast det blir efter dokumentären på svt om Mickael Jackson. Måste ses. Jag kan fortfarande inte förstå att det hänt. =/

Och för hoppningsvis hinner jag och baby njuta lite av en skål jordgubbar innan vi går och lägger oss.
Imorgon ska vi nämligen iväg över dagen.
Berättar mer om det imorgon om jag hinner.

Kram

Haha, kolla in stilen på hunden som var på besök förut. :P


Hahaha.

Grattis till oss!

Ja, idag är den den 26/6 2009 och idag har jag och älskling varit ihop i hela 3 år. Fast tycker inte det känns alls som så länge. Tiden har bara flygit förbi, och det har gått snabbt. Självklart hoppas vi på många många fler år tillsammans.

För övrigt kommer det lite av bådas familjer hem till oss ikväll för att fira Älsklingen min som fyllt år. Det blir såklart tårta och te/kaffe. Kommer nog bli så trevligt.

Igår kväll överraskade jag lilla babe med jordgubbar, kaffegrädde och strösocker. Hehe. Han blev så glad. =)

Har inte mycket mer att tillägga just nu förutom att jag säkert skriver senare igen.
Kram

Bild från google.

Michael Jackson ='(

Hade svårt att tro mina ögon när jag gick in på aftonbladet imorse och såg att en av de största i musikvärlden har gått bort. Så himla svårt att tro att han bara blev 50. Kom igen, det är ju liksom Michael Jackson vi snackar om. Någon vars musik man lyssnat på sedan man var liten och hört talas om ofta. För det allra mesta i skvallertidningar och dokumentärer.
Tror nog att detta kommer vara det bloggvärlden skriver om idag. R.I.P.

För det andra vaknade jag hur tidigt som helst imorse av en smaskande hund. Körde ut honom från sovrummet. Fast lämnade dörren öppen så han kunde komma in. Senare vid 06:20 när killens jobb ringer så vet vi varför. Han mår dåligt igen. Kanske vi måste avmaska honom. En tanke jag fick, speciellt sedan han råkade äta någon äcklig rå köttbit. :S
Ska be killen ringa hans syster och fråga lite om vad det kan vara. Hon är rätt bra när det gäller hundar. Kan det mesta.
Kram


Bild från google.

Hemma

Kom hem för snart 2 timmar sedan och har bara plockat iorning det sista i köket och solat och läst ute på balkongen. Man måste ju passa på! Frågan är om jag får någon färg eller inte med tanke på att jag är rätt vit mer eller mindre. Har dessutom de senaste åren fått svårt att få färg. Kanske beror på att jag jämt frös förr.
Nu däremot har jag äntligen kunnat börja njuta av sommaren. =)

Var och åkte runt här i Norrköping med moster och letade efter skor, och lyckan lös på mig denna gången. Hittade två stycken. Och de ena var dessutom på rea! :D Halva priset på de, och de andra paret kostade 199 kr. Är nu lycklig.
Trodde aldrig vi skulle hitta några och vi åkte runt hela stan typ och letade.
Lämnade också tillbaka ett av de paren jag köpte igår. De andra ska jag med lämna tillbaka.

En annan sak jag reagerade över, eller det var moster som gjorde det. Och det var en som hälsade på mig som jag inte har en aning om vem det var. Läser du min blogg kanske? Om du gör det, skriv gärna en kommentar till mig. =)
Och eftersom jag inte tänkte så mycket på det då, säger jag Hej till Dig nu. Så hej hej!

Köpte dessutom jordgubbar som babe och jag kan gotta i oss senare ikväll framför tv:n. Myspys på G. Heheh.
Kramisar

En lycklig jag med berget av tvätt bakom från imorse. Hehe. =)

Grattis! 25/6 2009

Grattis till min Älskling som fyller år idag!

Medan han är på jobbet ser jag till att fixa fint här hemma på hans födelsedag så han bara kan ta det lugnt när han kommer hem. =) På sin dag är det ju en självklarhet att göra så lite som möjligt. Och så är det ju dessutom ett plus i kanten att det är fint imorgon då det också är en speciell dag! =)

Imorgon firar Babe och jag hela tre år tillsammans!
Fast vi har inte pratat om hur vi ska fira det, eftersom många kommer hit för att fira babe imorgon eftermiddag. Kanske vi tar det på lördag eller så. Detta är en till långhelg känns det som. Men det är bara skönt faktiskt. Och speciellt. ;)

Har för bara ett litet tag sedan slängt in det sista i tvättmaskinen och när det är klart så ska jag ringa ett samtal till min moster och se om hon hade tid idag till att kolla lite på stan och övriga ställen.

Dagens kläder:

Nej.

Blev inte så nöjd med skorna märkte jag när jag kom hem, köpte ett par till precis när butiken skulle stänga så hann liksom inte känna om de var bra eller ej och de var enda 36:orna som fanns kvar. Så ska lämna dem tillbaka imorgon och kanske ta en sväng på stan och lite runt med moster imorgon om hon har tid. Vi får se.

Har ofta problem när det gäller sådant. Kläder och det hatar jag att beställa eftersom det aldrig sitter som det ska, det är antingen för stort, för litet, eller något annat som inte stämmer. Har så svårt att hitta kläder till och med på stan. Och skor ska vi alltså inte prata om. Det brukar inte fungera så bra heller.

Nu blir här att snart göra sig i ordning för att sova. Ska upp skapligt imorgon och så är det tvättid igen också.
Känns inte så uppmuntrande när annat inte har gått vägen.

Kram


Alltid något som inte stämmer. :S

Oj!

Vilken förändring det har blivit här på blogg.se!
Först undrade jag om jag verkligen skrivit rätt i adressfältet, och efter lite spanande såg jag att så var fallet. =)

Var iväg förut för att lämna min pengalapp, men de hade skrivit fel på nätet och det hade stängt vid kl 15. Snacka om otur. Så istället åkte vi ner en sväng till ingelsta där jag köpte nya, svalare skor & skoinlägg. Åkte sedan vidare till en kinarestaurang och medan killen min beställde hälsade jag på Morfar en sväng. =) Känns skönt.

Har precis ätit kinamat. Och ska snart iväg igen, denna gång för att posta brevet på direkten så det är klart. Känns skönt att bli av med det. Så får det bli hädanefter också.

Måste gå nu, skriver nog senare igen.
Kramis


Ons 24/6 2009

God morgon alla bloggläsare & lillbloggen =)

Vaknade för en timme sen och vad mer finns att säga, än att det är härligt väder idag med! Blir så glad. =) Detta är verkligen sommar nu. Kom inte en dag för sent. Nu kommer doften av nyklippt gräs in i sovrummet, mera sommar. Hehe. Eller hur?!
Idag har jag bestämt att det blir lite träning vid middagstid. Ska bara äta lite frukost här snart och sedan drar träningen igång. De säger ju att man ska vila i cirka en timme och 30 minuter efter en måltid eftersom man bränner musklerna annars. Och de vill man ju inte bränna bort direkt. Hehe.

Babe ringde förut och hämtar mig senare så vi kan åka och lämna in min pengalapp. Måste göra det. Har inte haft möjligheten att lämna in den förut. Och skrev på den i torsdags och självklart hade stället stängt när vi åkte förbi. Typiskt min otur.

På tal om gräs. Hittade ett par gräsliga bröllopsklänningar, i alla fall enligt min smak.
Dessa hittades på google.

            
Denna är väl mera tuff kanske än gräslig.        Denna är verkligen hemsk :S 
Skulle inte vilja ha den dock.

    
Vem vill ha en sådan? :S                           Denna är typ lika illa, ser mer ut som pyjamas.


Natts

Ska sova nu är rätt trött. Har varit så mycket idag. Och mycket roliga grejer med.
Fick ett sms med nummer och allt från en Joakim från Sony Music om att han ville ha min adress så att jag kunde får mitt pris, Britney skivan i deluxeutgåva hem till mig! Det gjorde lite till av denna lyckodag.
Så har för det mesta gått på lyckorus idag och tror att det är just det som gjort mig så trött. Skulle verkligen kunna somna här och nu framför datorn.
Måste gå och borsta tänderna och lite så nu.
Kramar


Bild från google.

Hellu

Vad fort tiden går, som jag jämt tjatar vidare om. Men det gör den faktiskt. Har såklart inte kunnat skrivit förrän nu eftersom jag har umgått med Pappa nu när han är tillbaka efter sin resa. Så käkade vi lite mat tillsammans och så har vi druckit en koppe te. Så nu skulle han gå över till sig igen eftersom han håller på att tvätta.
Klart att man hellre umgås lite med de nära och kära när de väl kommer hem.

På tal om det så måste jag fixa lite saker inför helgen. Min baby fyller år i övermorgon! Och jag har inte fixat en present än, men fick den smarta idén om att Pappa fixar den imorgon. Perfekt. :D Så då anar min babe ingenting. Hähä. :P
Plus att vi kanske, om babe är ledig då drar ut till landet. Och om Pappa tar med sig hans laptop kanske jag kan blogga lite därifrån om det funkar. Vi får se.
Har liksom inte diskuterat detta med killen än. =)
Smider planer utan hans vetskap. Stackarn.

Orkar inte skriva så mycket mera nu utan det får bli senare.
Kramar


Hahah.. Skev bild.

Tis 23/6 2009

God dag bloggen!

Har varit på möte nu imorse och det gick bra, var mest en genomgång från förra mötet.

Är på så bra humör idag och till stor del är det solen som gör det, plus att dagen har börjat bra och så kommer ju Pappan min hem om ca 25 min, så jag ska åka och hämta honom i resecentrum nu snart. :D

Håller på och laddar min mp3, självklart tog batteriet slut när man som mest behövde det. Typiskt. Så det var bara att åka hem och ladda det. Annars skulle jag hälsat på Morfar, men det fanns inga bra parkeringar plus att jag pratade med honom igår i telefon. Så kan åka dit en annan dag igen.

Har äntligen tagit lite bilder på dagens kläder. Så snygg jag är! =)
Kram


Grillning

Hej igen bloggen & läsare!

Kom hem för ett tag sedan och har fixat här hemma innan jag kom till datorn. Var lite att fixa ordning i köket som jag inte hann att göra innan det var dags att springa ut med hunden igen för att han inte mådde så dåligt. Men killen och jag tror vi har funnit orsaken till det hela. En gammal äcklig påse med grillrester ute på balkongen som han på något sätt fått tag på. Mindre lyckat.

Har varit och pysslat med min andra dator ett tag och tror jag blev klar med det jag skulle bli klar med. Skönt.
Hittade även en massa sparade msn-konversationer och läste en som var rätt gammal, och där blev jag påmind om en tråkig form av relation. Usch, tack och lov att det är över. Hehe. Finns mycket man kan hitta bland allt det sparade, tråkigt som roligt. Men antar att det är det som gör det hela lite roligare att titta igenom gamla saker. =)

Babe har grillat och det blir potatisgratäng till.
Så nu blir det att äta lite gottgott.
Kramis

Lunchen:
Sallad med bl.a. pasta & dressing.

22/6 2009

God dag, redan.

Gick upp vid 09 eller vaknade då rättare sagt och låg kvar till halv 10. Hunden väckte mig inatt och jag vaknade av smaskande även på morgonen. Finns verkligen inget mer irriterande ljud. Spelar ingen roll vilken tid på dagen eller natten det är, hatar verkligen det ljudet.
Tog en dusch direkt på morgonen, så skönt! Fast precis när jag stängt av vattnet förstår jag varför han har smaskat hela tiden, för jag hörde en gnisslande nos utanför badrumsdörren. Han ville ju gå ut. Så det var bara att ta på sig kläder och springa ut med blött hår. Och då fattar jag varför stackarn pep, han mår dåligt idag. Fast jag har mina aningar om vad det kan vara.

Ska gå över lite senare till Pappas hem och kanske träna och fixa med gamla datorn idag igen. Fick en hel del gjort igår, vilket kändes bra. Så nu är det inte mycket kvar av vad jag vet. Hehehe.

Är hungrig och måste göra lite lunch. Blir en sallad.
Skriver mera senare.
Kramar

Gubben mår inte så bra just nu. Fast det blir nog bättre senare.

Kläder

Som jag skrev förut så har jag hittat en hel del kläder från fina H&M. Och kläderna är verkligen superfina. Skulle verkligen vilja ha dessa hemma. De är lite annorlunda mot vad som redan finns här hemma. Så kanske är det dags för en förändring. Skulle vara skönt med en förändring faktiskt.
Vi får väl se hur det blir med den saken.

Kram

 

 
De här svarta är favoriterna.

Eftermiddag

Nu efter klockan blir 18 så är det kväll, så hinner precis skriva innan kväller. Haha.

Blev inte alls så lugnt idag som jag hade tänkt mig. Först tog jag och åkte till Morfar, härligt att se honom igen. Vi drack kaffe och spelade lite yatzy. Kul =) Fast jag förlorade som vanligt. Hehe.
Efter Morfar gick jag direkt hem till Pappas hem och både pysslade med min dator och städade av lite grann. Bland annat kollade igenom reklam, dammsugade och torkade golven. Det blev jag klar med ungefär samtidigt som jag pysslat klart med datorn. Snacka om timeing! Haha. :D

Babe kom hem precis innan mig med, så det blev mera pricken över i:et som gällde där. Medan han nu är iväg och handlar mjölk och grejer gör jag iordning maten. Är så hungrig så det är inte sant.

Efter maten tänkte jag visa er några kläder jag bara måste ha känns det som.
Kramisar


Riktigt så här gammal är inte min gamla dator. Hehe.
Bild från google.

Sön 21/6 2009

Igår från eftermiddagen och framåt hade jag och babe mysmysigt. Vi badade lite och sedan såg vi på hela tre stycken filmer. Vilket verkligen behövdes, för min fossing var bara okej fram till halva dagen igår ungefär. Sedan värkte den hela kvällen lång. Men känns lite bättre idag igen, så ska inte gå runt på den för mycket utan vila den mest.
Filmerna vi såg var:
Wallander - hämnden. Mycket bra faktiskt. Den var spännande som bara den.
Evening Lake. Hemskt grym film. Nästan för grym faktiskt. Verkligen en film man skriker till att "gå inte dit" & liknande. Så gillar ni film med typ skräck & våld kan ni se denna. Haha. Bra film, spännande.
Låt den rätte komma in. Denna får betyget inget vidare. Gick att se på, men mer var det inte.

Vaknade till solsken idag, så himla härligt och det verkar vara skapligt varmt nu med. Skönt att slippa frysa eller känna kyla. Tänkte gå över en sväng till Pappas hem lite senare och kanske pyssla med min gamla dator. Är inte klar med den än. Fast tänkte att jag måste bli det snart. Hehehe. Imorgon bitti åker han hem från semestern. Roligt. =)

Nej, skriver absolut mera senare.
Kramis

Bild från google.


Midsommarbilderna

Blev inte så många bilder igår tyvärr.
Fast här kommer i alla fall några stycken.


Vi var några stycken som sagt.. 4. Hehe


Mosters vita misse var med. Hehe.


Det regnade lite grann bara och detta blev till en regnbåge.

Lör 20/6 2009

God eftermiddag blogg & läsare. =)

Precis som jag visste så blev det supertrevligt igår och allt gick lugnt till. Precis så som det ska vara. Självklart blev det sill, (som jag inte äter) potatis, gräddfil & gräslök först när vi kom dit. Och till det 2 st nubbar, plus en cider. Det hör ju liksom till om man säger så. Var så pass varmt att vi kunde sitta ute och äta. Mys. 
Kunde efter det hoppa runt utan att min fossing kändes, eller gjorde ont. Så dansade runt av lycka där ett tag. Hehe! =) För igår innan vi åkte började det göra riktigt ont i fossingen och det värkte och dunkade. Som tur var så hjälpte bandaget och det sitter på än för säkerhets skull. Hehe =) Känner inte så mycket i den idag, så förhoppningsvis knäcktes benet i tån åt rätt håll under tiden jag var uppe och dansade runt. Haha. Är så lycklig, tänk vad lite alkohol kan göra för underverk. Att man inte känner ett smack och lyckas få det till det normala eller ja, nästan i alla fall.

Igår tänkte vi spela kubb, men vi hann inte förrän det började regna. Dock var ju kl runt 22:30 eller så, så det var ju ingen fara skedd. Gick över till B vid 23 tiden och började grilla. Till det grillade var det grekisk sallad. Gottgott. Och efter den maten blev det såklart en irish coffee. Vinet öppnade vi inte. Så den följde med hem igen. Hem kom vi vid 02:30 ungefär. Så det blev en ganska lagom tid faktiskt.
Känns mycket bra idag. Är inte sliten eller nåt utan pigg och glad. Underbart.

Ska i alla fall bara vila lite extra idag. Laddar upp några bilder från midsommarafton senare.
Kram

irish coffee..

Strax dax

Hahaha. Ja, snart blir det att åka och fira midsommar. Även om jag just nu är sisådär taggad så vet jag att det kommer att bli kul där, och för att inte tala om trevlig stämning.
Kom precis hem från Pappas hem där jag har varit och lindat in fossingen min i bandage, tror det är en form av stukning eller så. Så nu känns det lite bättre även om det värker lite då och då. Tänkte ringa en vän till Pappa som jobbar på sjukhuset och fråga vad det kan vara och vad jag ska göra. Men det var ingen som svarade i telefonen. Så lite runt foten min får duga så länge och lite bättre känns det ju redan när jag går. Skönt.

Under denna korta tid jag skrivit har jag blivit lite mera taggad inför ikväll. Längtar en hel del att få äta en massa god mat och ha kul. Just det ja! Ska inte glömma kameran så att bilder kan tas och så jag kan visa de för er läsare.

Sorry att det inte blev världens roligaste inlägg,. men jag önskar er en fin & bra midsommar!
Kramar


Bild från google

Fre 19/6 2009

Jaha, idag är det midsommarafton och det betyder mat & lite dricka i form av några cider, och en liten flaska vin att dela på. Inget roligt om det blir en fyllefest där alla går runt och mår dåligt och börjar bråka. Visserligen tror jag att vi bara blir fyra stycken. =) Precis som förra året. Och förra året var kanon. Vi blir hämtade lite senare ikväll och så tar vi taxi hem sedan.
Innan det ska jag hinna med att hälsa på Morfar lite grann och ta en dusch. Fast det är ju några timmar kvar till dess så det hinner jag. Hehe.

Nu är det frukosttime!
Kram

Bild från google.

Musik

Har suttit här framför datorn och lyssnar på musik i godan ro ett bra tag. Kände dock att det var dags att sluta när klockan bröjade närma sig 22:30. Fast vadårå, ibland får grannarna stå ut. Och det gör de med. De har aldrig klagat på oss, eller tvärtom heller för den delen. =)
Kan ibland bli så musiksugen att det är inte sant. Måste då verkligen köra på högsta volym typ och bara sjunga med för full hals! :D Får ibland lite dåligt samvete för våra stackars grannar eftersom min baslåda som kom med när jag köpte datorn inte går att ta ner mer än vad som är och ibland vibrerar verkligen väggarna sönder. Men heeey, vad gör någon gång ibland? Hehe.
Grejen är den att det verkligen inte är samma känsla att ta på sig ett par lurar på skallen och lyssna och sjunga med dom i öronen liksom. Det är inte alls samma känsla som att lyssna direkt ur högtalarna. Håller ni inte med?

Tänkte gå och göra mig iordning för kvällen nu, borsta tänderna och klä om.
Så detta blir sista inlägget för idag. =)
Godnatt. Kram.



Huhhh

Har varit hemma ett litet tag nu bara. Mötet var till ca halv 4 och sedan hann jag bara hem ett litet tag för att vila foten, ja, ca 10 minuter eller så, så ringde killen och sa att jag kunde gå ner om 5 min. Så då åkte vi och handlade lite dricka till imorgon, och vad folk alltså! :S Alla var ju där, fast det är en typisk sådan helg med. Och trots min fossing ser jag fram mot imorgon kväll med gott humör. Åkte och handlade lite annat, som till grillningen imorgon och lite sådär.
Kom hem, och käkat lite cheesecake eller nåt och nu som först är jag vid datorn.

Ska bara vila ikväll. Känner mig lite trötter faktiskt. Fast inte så konstigt.
Stressade lite imorse med tvätten och allt. Städade iordning lite snabbt med och så vidare. Orka snacka om sådant hela tiden då? Eller inte.

Måste bara säga att jag nu läser illusterad vetenskap, och läser ett mycket intressant avsnitt som handlar om hjärntvätt, hur man lyckas få en annan människa säga och göra helknäppa saker. Sjukt.

Kram

Handlat idag, bild från google.

Tors 18/6 2009

God morgon!

Ledsen att det bara blev ett inlägg igår, som ni redan vet krånglade blogg.se. Iofs vet jag inte hur länge det krånglade heller för den delen. Var iväg ett tag och tvättade bilarna, och var med babe och handlade lite grann.

Det blir att handla mera efter han slutat jobbet senare idag, vi ska då handla inför imorgon. Det blir lite till grillat och så något att dricka, plus snacks. Men innan det är det både tvättid och möte som gäller.
Synd killen min jobbar, annars hade jag fått hjälp med tvätten nerför trappor och grejer med fossingen som fortfarande inte är helt bra. Tror nog att det ska gå bra i alla fall. =) Hehe.
Och mötet då, det blir direkt efter tvätten. Idag ska det handla om vad man kan säga på en anställningsintervju och lite sådär. Sådant man redan hört förr med andra ord. Men vem vet? Kanske det kan vara bra.

Ska börja göra mig iordning här nu och sedan tvätta.
Kram

Gammal bild, det ska göras idag. Tråkigt.


Ons 17/6 2009

God eftermiddag bloggen :P

Har försökt skriva inlägg tidigare imorse, men det gick tyvärr inte. Krångel på blogg.se som ni säkert redan vet om.

Har varit duktigt och tränat konditionen lite grann nu och planerar att försöka fortsätta trots min onda fossing. Yes, det gör lite ont än. Försökte mjuka upp tån, vända och vrida åt alla möjliga håll imorse och det verkar ha gett lite resultat. Kan fortfarande inte bara förstå vad det kan vara eller hur det har blivit så? Vad jag vet har jag inte smällt i den någonstans. Möjligtvis att det hänt under natten eftersom våran säng står mot ena väggen.

Var direkt efter träningen ute en sväng med Gubben och fick gå riktigt sakta. Men det var bara skönt i det fina vädret. Idag har det varit rätt varmt och soligt. Härligt värre! =)

Senare ska jag & killen åka och tvätta bilarna och imorgon efter hans jobb blir det att direkt åka och handla lite inför midsommarafton. Blir bara något att grilla, plus lite dricka. Kanske jordgubbar eller så med. Så gott!

Hoppas på att blogg.se inte krånglar mera nu utan låter detta uppdateras nu.

Har varit superfint väder idag. =)

God kväll!

Har precis sett på sista (?) avsnitten av dh för denna gång. Och måste säga att det var så spännande. Kunde verkligen inte slita mig från tv:n. Kom på mig själv av att sitta där och skrika för full hals - åh nej, gå inte dit! och grejer. Hahah :D
Fast sådan är jag. Blir helt inne i program när jag sitter och tittar. Spelar ingen roll vad det är så länge det är något som är bra. Babe brukar ibland ha riktigt kul åt mig när jag sitter och skriker åt tv:n i min ensamhet. :P
Men jag kan bara inte låta bli, är det spännande så är det. Eller hur?

Hur är ni? Blir ni med inne i programmen och skriker åt det som händer eller är ni bara tysta och ser på?

Nu blir det att sova här.
Kramar

Haha.. en skrikande mig framför tvn.. Haha, typ eller nåt. :P
Skämt åsido,. Tänkte ta en passande bild till texten.

Nya bebisen hemma =)

Ja, killen  & hans kusin har för några timmar sedan hämtat våran nya fina tv. Och vad stor den ser ut att vara i vårat vardagsrum. Våran andra tv var bara 3 tum mindre men ändå känns den gamla så mycket mindre, trots dess stora kropp typ. Haha. Har självklart knäppt en bild så ni får se hur fin den är.
Fast den ser verkligen inte så stor ut på bilden.
Om i undrar så är min kille lite galen i stora teknikprylar och annat som hör hemmet till. Haha. Våran soffa är gigantisk och själv skulle jag viljat haft en lite mindre soffa. Fast ska inte klaga.  =)

Under tv:n har vi en byrå som tv bänk. Man tar vad man har helt enkelt. Fast en tv bänk ska köpas då tid och pengar finns. Tycker faktiskt det blev fint ändå. Syns inte på bilden dådå. Fick inte plats. :P


Våran nya bebis tv. =)

Tis 16/6 2009

Hallå alla, plus bloggen. =)

Vaknade vid strax innan 09 och till strålande sol. Det var på tiden säger jag bara! Himlen är dessutom klarblå av det jag kan se härifrån. Så himla härligt. Har verkligen väntat på detta länge nu. Tror ni har gjort det med. Hoppas ni med har fint väder. Men tyvärr skulle ju detta inte hålla i sig hela dagen om man får tro vädret på tv.

Glömde ju berätta igår att jag hade superont i stortån. Vet inte vad som hänt med den, men den känns stukad och hade så när jag vaknade igår. Och ytterligare ett tyvärr så är det likadant idag. Fast tror det känns lite bättre idag.
Ser lite kul ut när jag haltar fram ute på gatorna. Haha. =)

Igår skrev jag ju att det skulle hända grejer idag och det hela har redan börjat. Ska bli lite kul & samtidigt spännande förstås. Det var nämligen så att jag fixade lite grejer igår åt Pappan min och medan vi ändå var ute och åkte bil så åkte vi och kollade på ny tv. Så det är vad som är på väg hem i detta nu. En stoooor ny platt-tv. =)
Förberedde massor igår för att ta bort den gamle stora grejen som gick sönder för några månader sedan nu.
Ska bli spännande att se när den kommer igång. Hahaha :D Yes.


Den gamle högen ska ut nu. Hehe. :P

Älskade nät

Vet inte vad det har varit för fel idag på internet, fast under hela dagen har det varit nere. Och har försökt flera gånger att komma in på det utan lyckat resultat. Dock har vi varit iväg en sväng jag och babe och på vägen hem så hämtade vi Denny som är expert på allt med datorer att göra typ. Fast självklart hade felet hunnit rätta till sig och allt han gjorde var att kolla så att alla sladdar satt som dom skulle och de gjorde de tydligen. Så typiskt.

Fast är lugn som bara den nu. Ringde till Pappan min som just nu befinner sig på en härlig resa. Och han var framme om ca 30 min eller så. Känns så skönt att höra att allt hade gått bra och han lät glad.
Nu kan jag sova gott inatt.

Imorgon händer det grejer här. Ska bli spännande på sitt sätt faktiskt. :P

Kramar


Haha.. just fin bild :D

Saknad

Nu har jag lämnat Pappa för ett tag sedan och han är på väg mot sitt resmål. Vi har ju en sådan fin relation far & dotter att jag faktiskt redan saknar Pappan min. Kommer kännas konstigt de dagar han är borta, fast trots det har han lovat att både skicka sms och ringa. Känns bra.

Babe håller på med bilen och fixar till rutorna på den, tonat ska det såklart bli. Den andra bilen är redan klar och den ser så fin ut. =)
Längtar lite tills han kommer in så vi kan äta upp kinamaten från igår och sedan bara vara med varandra eller så. Kanske se någon film om det är någon, eller blir det kanske som igår att jag fastnar vid the sims!? Haha.
Vi får se, känner inte för att göra så mycket.

Tro nu inte att jag tappat blogglusten, för det har absolut inte hänt. Bara det att det pågår en del annat, plus en sak som heter lathet. Plus att jag måste komma på något vettigt att skriva om. Känns som att jag många gånger bara maler på om samma sak dag ut och dag in och det känns ju faktiskt inte så givande om man säger så.
Tips någon?

Kram

Haha, en sådan här söt lampa skulle man ha hemma. :P

Sön 14/6 2009

God morgon!

Ledsen för dålig uppdatering igår. Men kände inte för att skriva eller göra så mycket över huvudtaget. Vädret var nog tyvärr boven i dramat till stor del. Så spenderade dagen hemma genom att spela lite the sims, umgås med Nall & Denny. Så käkade vi kina mat med. Supergott.
Snackade även med Pappa i telefonen, och lite mer spelande av the sims. Hehe. Egentligen förstår jag inte hur det kan vara så roligt egentligen. =)

Ska om ett tag gå över till Pappa och umgås lite innan jag ska skjutsa ner honom mot resan. Han åker ju som bekant idag och blir borta i hela 10 dagar. Känns lite trist hehe. Fast han kommer ju hem sedan igen. Jag blir ju som sagt var den som tar hand om hans hem under tiden, så som vattna blommor, ta hand om posten och lite sådana saker som är viktigt.

Nej vet ni vad.
Har inte tid att skriva mera nu. Ska snart gå över dit.
Kramar

Lör 13/6 2009

God morgon bloggen & läsare.

Igår blev det att vi bara lagade mat, och fryste in den. Eller Pappan min gjorde det. Fast var ändå där i ca 4 timmar eller så. Ska dit senare idag igen, för att gå igenom lite saker inför hans resa som han gör imorgon.

Jag blir alltid så nojjig när han ska åka någonstans, och det beror på flera anledningar. Fast de anledningarna behöver inte ni veta om. Haha. Fast det är klart att man alltid hoppas på att resan går bra och att sina nära och kära kommer hem hela och hållna. =)

Idag jobbar killen igen. Fast han jobbar inte så länge vilket känns bra förstås. Fast vi har inga planer till ikväll. Vet faktiskt inte vad jag vill göra heller. Känns lite depp.

Kram


Skum bild.

Middagsmys

Efter jag skrivit det här inlägget ska jag gå ut med hunden och sedan över till Pappa. Ikväll ska jag laga mat åt honom/oss och Nall kommer dit senare. Även G ska komma dit och äta med oss.
Nall åkte på tre timmars jobb nu ikväll och vi ska ha maten klar tills han är hemma. Kommer nog bli en helmysig kväll och jag ser verkligen fram mot det.
Och nu när jag ändå beger mig till Pappa blir det att passa på att träna lite grann. För ikväll blir det bad eller dusch.
Härligt!

Och kommer jag ihåg ska jag ta lite bilder.
Kramisar

Ikväll blir det middagsmys med familj. Hehe. =)


12/6 2009

God dag bloggen & läsare =)

Vaknade upp till ett riktigt höstväder, med spöregn.
Idag var det att gå upp vid strax innan 08 för killen skulle till tandläkaren och jag skulle under tiden vara hos Morfar. Hade som vanligt en trevlig stund där vilket såklart uppskattas från båda håll. =)
Tror att jag hörde för mig årets första åskknall uppe i himlen, och till det - spöregn förstås.

Efter Morfar blev det en sväng på stan. Shoppingtime! Äntligen säger jag bara. Behövde shoppa lite grann, hehe. Behövde verkligen en ny mascara och parfymen är bara en liten bonusgrej jag köpte för att den verkligen doftade såå gott. Och på hemvägen blev det hämtmat i form av kycklingkebab. Mm mm. Gottgott. =)

Ni skulle se hur det ser ut här ute ovanför i himlen, mörka moln överst och så flyger ljusare moln snabbt förbi under. De ljusa molnen ser verkligen nästan ut som att de är bra några meter ovanför hustaken. Ser så coolt ut faktiskt
Ibland händer det att jag stirrar upp i himlen och bara kolla på molnen som flyger förbi eller ändrar form.
Det kan ju se ut precis som vad som helst, långben eller nåt. Haha.

Kramis

Parfymen och mascaran. =) Suddig bilden blev då, fast den får duga. =)

Uppe med T.

Ja imorgon ska vi upp rätt skapligt fast vi båda inte har något att gå upp till om vi säger så.
Nall ska till tandläkaren och på vägen dit så går jag av hos morfar. Blir sedan hämtad när han är klar där.

Har just nu så många blandade känslor, glada, ledsna, besvikelse med mera. Och vet inte vart jag ska göra av dom. Killen är faktiskt ingen som jag brukar eller har lust med att prata sådant med. Och det är inte direkt som det var förr. Jag kan inte ringa några olika pers bara för att få snacka lite gojja och skrika ut mina aggressioner eller vad det nu är som så gärna vill komma ut ibland. Så då blir det att jag stänger dessa känslor inne och mår piss ett tag. Sedan är de känslorna som bortblåsta. Och under tiden som de är framme vet man ibland inte vart man ska ta vägen. Men men, så är det.
Bara att acceptera att tiderna förändras. Jag överlever, har lyckats göra det varje gång =)


Natti

.....

Vad svårt det är att komma på rubriker då :S

Både tvätten och städningen var klar strax efter 2 och då stressade vi heller inte. Så nu är det rent och fint här hemma, vilket känns otroligt skönt. =)
Fastnade förut i the sims i några timmar med, håller på att utforska spelet lite granna. Har börjat lära mig lite mer tror jag. =) Fattar bara inte varför man ska samla de dära poängen, alltså uppfylla deras önskningar. Vad händer då liksom??
Någon som vet??

Har även hunnit umgås med Pappan min en sväng med, skjutsade honom i hans bil till någon vaccinationscentral. Han ska ut och resa snart. Så gissa vem som ska få låna hans bil under tiden som han är borta? Jo jag. =)
Och så har han tankat den med. Heheh. Lyx. Visst att vi redan har två bilar jag och Nall. Fast det är ju snällt. Och klart jag tänker köra lite Pappabil med. Hehe.

Är så hungrig med, har inte ätit sedan kl 09:30 imorse, så älskling är iväg och fixar revbensspjäll med potatissallad. Supergott, och härligt att slippa laga mat.
Skriver senare om något vettigt händer.
Kram

En kopp te skulle sitta fint just nu.

11/6 2009

Happ, då var det torsdag igen vilket innebär tvättdag. Plus att babe är ledig. Så jag får hjälp. =) Skönt. Dessutom ska vi städa lägenheten idag med ordentligt. Dammsugning och dammning står nu på schemat. Fast det brukar inte ta för lång tid i alla fall trots att jag är rätt noga. Jag är ju så van att städa. Har bara blivit så sedan jag kom ur en viss tid om man säger så. Och det är ju så skönt när det är rent med. Fixade lite grann igår redan som att städa ur badkaret, det såg inte så fräscht ut innan om man säger så. Nu är det helt vitt igen. Sånt gillas!

Fastnade igår kväll i the sims spelande i flera timmar. Kl. 01 upptäckte jag vad klockan var. Farligt spel det där. Tiden går nästan för snabbt när man sitter där och spelar. Nu har jag slopat min andra familj jag gjorde först med baby och mig för att göra en ny, bättre och då är även Gubben med. =) Hahah.

Tänkte spela lite tills det är dags att gå ner till tvätten igen.. Huhh..

Kramar


Mätter

Jag är nu bara föööör mätt. Älskling kom hem strax efter kl 16 och hade då handlat hem lite extra så som riven ost, cola och lite annat sådant. Ja, ni gissar rätt. Vi har precis ätit tacos. Helt underbart gott.
Imorgon är han ledig, så då ska vi mysa ikväll. Hehe, senare blir det ett bad med. Längtar så till det där badet. Är riktigt frusen nu. Och ett bad är ju bästa medicinen då.
Brukar ni med frysa efter maten??

Kramar


Gammal bild. Fast såhär ser det ut typ, plus lite till =)

10/6 2009

Idag verkar våran gulleponke Gubben må bättre. Han verkade inte helt pigg imorse när vi gick ut för promenad tidigare än vanligt. Men tydligen kräktes han ytterligare två gånger när killen gick ut med honom efter jobbet. Som tur var hände inget sådant när vi var ute på morgonrundan. Så när vi kom in fick han frukost, såklart efter mig. Men det har gått ett tag sedan han åt nu och inget har kommit upp, än så länge. Skönt.

Hade egentligen tänkt ta upp min konditionsträning igen,. men lusten försvann rätt snart när jag såg vädret. Egentligen är det ju perfekt för att vara inne och cykla, men det är lite deppigt. Kanske det blir senare i alla fall. Måste bara piggna till lite. Känner mig så seg.
Det har ju tyvärr blivit lite dåligt med att träna kondition sedan jag flyttade. Trots att det bara är kankse 100 meter att gå. Haha. :P
Antar att det är latheten i mig som talar. Undrar varför?
Kanske för att det är lite jobbigt ändå. Ja. Fast skärpning på mig nu. =)
Kram


Gubben mår bättre idag =)


Årets första

Har äntligen käkat årets första jordgubbar med kaffegrädde och strösocker! Så härligt gott och det livade verkligen upp tillvaron och hjälpte sommarkänslorna en bit på traven nu när det har varit så tråkigt väder.
För visst är väl jordgubbar, kaffegrädde och strösocker sommar?! =)

Kram

Stackars Gubben

Våran Gubben mår inte bra av någon anledning. Och inte har han ätit något skumt. Har fått gå ut med honom 4 gånger idag redan, och varje gång har han mått dåligt. Och kräkts en gång också till och med. Och trots att han inte ätit något kom det upp en massa. Mycket lustigt. Men han verkar må lite bättre nu.
Han sken upp lite efter han spydde stackarn.
Så för hoppningsvis var det det som behövdes för att han skulle må lite bättre. Min / våran lille gullehund..

Kram

Gubben mår inte så bra.

9/6 2009

God dag bloggen och ni som läser. =)

Igår var jag lite orolig på kvällen, flög runt som en yr boll i lägenheten och letade efter mitt usb minne, men kunde efter allt letande fortfarande inte hitta den. Nall sa då att den kanske kunde vara hemma hos Pappa eftersom jag brukar ju pyssla med min andra dator där. Efter mycket så fick jag bara ge mig och gå och sova.

Var på möte idag med, ett tidigt möte och det tog inte så lång tid. Vilket var skönt. Vi skulle göra en uppgift två och två. Enkelt och snabbt gick det. Efter det var det bara lite info om andra möten som ej var uppskrivna på schemat.

Hursom,. hämtade stackars Gubben som fått sitta i bilen här på hemmaplan under mötets gång. Och gick efter rundan hem till Pappa för att leta efter mitt minne (usb) hahah. :D Nej nej, det fanns verkligen ingenstans. PANIIIK!! :S
Jag har ju liksom verkligen lite privata grejer på det där minnet, i alla fall är dom privata för mig. Kanske inte direkt någon jättefara om jag tappat det, bara det att det skulle vara extremt tråkigt. Och började ju verkligen tro det med tanke på att det inte fanns där heller. Gick hem och letade i tvättstugan ifall att det blivit tvättat som några av mina allergitabletter blev. Icke. Tänkte då att en granne eller någon tagit det, eftersom jag nu var säker på att det tvättats.
Letade för säkerhets skull igenom en gång till hemma i lådor och allt. Ingenstans. Sedan kom jag på det! Varför inte leta i mina jeans med som blivit tvättade och inlagda i garderoben? DÄR var det!!! :D Antagligen nytvättat och fint. Hehe. Men hör och häpna kära läsare! Det fungerar och ingen är lyckligare än jag nu. =)
Kram

Puss på mitt usb minne.. Haha :D

Spel

Tänk vad fort klockan går när man spelar lite spel på datorn. Jag är ju faktiskt the sims ägare av både 1 och 2. Och har nyligen för några dagar sedan tagit upp sims2 spelandet igen. Som till exempel byggde jag i förrgår ett eget hus och gjorde min egen sim.. Som såklart är jag. :P  Har även idag gjort pojken min och han är redan kär i mig <3.
Hehe, tiden går fort när man har roligt. =)

Har faktiskt försvunnit in i spelets värld hela tre timmar redan. Men började känna mig lite skum så tyckte det var dags att sluta spela. Dessutom kommer min babe hem från jobbet snart och då står matlagning på schemat i form av en gryta.

Måste tyvärr ta tag i lite tråkiga saker nu ett tag här hemma. Har på något vis lyckats grisa ner i köket, så det är bäst att jag sätter igång och plockar undan lite efter mig.
Kram

Bild från google


8/6 2009

God morgon blogg & ni som läser.. Hehe. =)
Eller mera middagstid är det ju nu, struntsamma.


Hade en helt sjuk dröm imorse efter babe åkt till jobbet. Typ att det hände något med hela världen, det vill säga planeten. Den snurrade till av något och helt plötsligt var lilla Sverige där något varmt land egentligen skulle ligga. Vattnet var verkligen kristallklart och varmt. Fast det var inte det enda som var knäppt. Molnen liksom flöt på vattnet istället för att vara uppe i himlen. Det var tunna moln, så man kunde se havsbottnen som var ljus ljus sand..
Det var verkligen som en hel drömvärld. Var faktiskt i och plaskade i det varma vattnet. Man måste ju passa på medan man kan, eller hur? ;)

Ibland kan drömmar vara helt underbara, man skulle gärna stanna kvar ett tag till och fortsätta drömma. Fast så ringde ju såklart klockan och det var tillbaka till verkligheten som gällde.

Kram

Bild lånad från google.

Matlagning

Har ju som jag skrev förut gjort iordning storkok med köttfärsås. Så enkelt att frysa in. Och för att inte tala om enkelt den dagen det ska fram! Man sparar både tid och pengar på att göra det. Och oavsett hur mycket jag än tycker om att laga mat så har jag ibland annat att göra, ytterligare en anledning till varför det är så bra att göra detta. =)
Tog som sagt var med mig kameran in i köket och påbörjade middagen.
Gottgott.


Denna stora skinkkastrull används till storkok här hemma.


Underbara grönsaker. Alla åkte ner i köttfärssåsen.
Älskar mycket grönsaker.
Visst ser det både gott och färgglatt ut? =)


Blev skumt ljus nere i kastrullen, fast struntsamma.
Här är alla grönsaker, köttfärs, tomater, dolmio & kryddor blandade i en enda härlig röra! =)

Kramis

En resa.

Haha. Just det ja. Idag kommer dagen bestå av härlig matlagning. Älskar att laga mat ibland. Det kan faktiskt vara så avkopplande. Speciellt när man verkligen tar det i sin egen takt. Och det brukar jag göra för det mesta om klockan inte är mycket.
Köttfärssås står på schemat att tillredas idag. Och såklart pasta till det.
Ett ganska annorlunda inlägg kanske, men tänkte att ni får följa med på en liten resa in i köket under matlagningen. =)

Kram


Bild från google.


7/6 2009

Hej blogg. =)

Har precis varit och handlat hem ytterligare lite som höll på att ta slut totalt. Varför, varför ska det jämt gå åt pengar på en massa när man redan har slängt ut pengar?! Det är så tråkigt.
Men nu behöver vi inte handla på flera dagar. Känns så skönt.

Har inget vettigt att skriva just nu i alla fall.
Så jag skriver senare när jag fixat med lite grejer.
Kram


Natts

Tänk, trodde verkligen att jag skulle hinna skriva innan klockan slog 24:00, meh icke. Synd.
Babe och jag har sett vad kvinnor vill ha på tv4, trots att vi sett den massor med andra gånger. Men det är en film som man inte behöver koncentrera sig så mycket på utan istället kan koncentrera sig mera på varandra, plus mys med chips, dipp och massvis med tända ljus. Ja, ikväll igen.
Finns inget mysigare än att ha ett ljus tänt i favoritlyktorna / lyktan när man ska sova och låta det slockna av sig självt.

Som ni kanske listat ut så firades nationaldagen hemma i lugn och ro. Finns ingen anledning att gå ut och se folk stöka till det bara för att det är ett visst datum.

Ska här dricka en kopp kvällste, sedan är det nattinatti som gäller. =)
Godnatt Krams.


Gjord av mig =)

För rena händer

Hittade en verkligen superfin tvål på nätet.
Den påminner verkligen om en härlig sommar, och så skulle den verkligen piffa upp lite inne i badrummet.
Hehe, faktum är att den fungerar som prydnad med. Helt perfekt.
Tänk dig denna, med lite snäckskal runt om. =)

Kram


Finns att köpa här.

Hur!?

Hur kunde detta hända?
Idag sov jag superlänge faktiskt, äckligt länge. Var iofs vaken ett bra tag inatt men brukar aldrig sova så här länge i alla fall. Hör och häpna. Så sent som 11:15 vaknade jag och gick upp.. :S Skamligt!

Idag är det ju Sveriges nationaldag och förr brukade vi alltid äta jordgubbar, kaffegrädde och strösocker på denna dagen och även på midsommar. Dessutom är ju det något som hör sommaren till liksom =)
Är grymt sugen på jordgubbar. 
Dock har vi ju en massa gott kvar, så som tsatsiki. Mm mm. Så det blir nog det ikväll till middagen med. Hehe. Måste ju äta upp den innan imorgon, vill ju inte gå och stinka vitlök mitt i veckan. Nej, det är inte min stil. Men på helgerna är det fritt fram att äta precis allt sådant gott. Inte direkt att man möter någon man inte ska möta om man säger så. =)

Kramis


Söta gubbar. =)

Grilletime n candle

Gud ja så gott det var med grillat och lite tsatsiki till det. Dessutom såklart egengjord pomme, just därför att det är bättre för både kropp och själ, och barbecuesås som tillbehör, och så självklart en cola till detta.
Jag vet nu att ni blir avis och dreglar sönder erat tangentbord, men det kan inte hjälpas. Jag var verkligen bara tvungen att säga till er vad som var så otroligt gott. Babe och jag är verkligen ett suveränt team när det gäller mat & grillat. Hehe. Han är ju ändå min söta grillmästare. =)
Maten åts såklart med tända ljus i högsta hugg!

Fast innan vi kunde laga till denna underbara skapelse, så var vi såklart tvungna att handla en massa. Bland annat mina älskade grönsaker som jag har när jag lagar just mat. Finns så många goda grönsaker. Handlade ju även lite annat gott, så som chips & dipp, men vet inte om vi äter det ikväll. Blir en annan gång.

Dricker dessutom ett härligt & gott kvällste nu, och senare blir det sängen för sovtime börjar närma sig.
Och ja, trots att det är fredag.

Kram

Ljusmys & min snäcka jag plockade på stranden vid släktträffen. =)

Väntan

Väntar nu på att killen ska ringa mig.
När han kommer hem blir det att åka och handla lite vi måste ha hem som sagt var.. senare blir det antagligen lite grillat.. Mmm m! Vad jag längtar hehe. Myspys.

Grilla i sådant här tråkväder gör att man har en anledning till att verkligen gömma sig inne med tända ljus och bara mysa. Själv eller med.. någon =)

Kram


Grrrrrgaaaah

God förmiddag blogg  & läsare. =)

Jag är sååå shoppingsugen så det finns inte. Dessutom finns det flera saker som jag behöver lite nytt. Som till exempel ny mascara och lite annat nytt smink. Rouget har jag inte bytt på jag vet inte hur länge, så det är bara att slänga iväg.
Det verkligen kliar i fingrarna just nu efter nya saker. Spelar ingen roll vad för nytt det blir faktiskt. Vi har så mycket vi skulle behöva hem med, som mat till exempel. Nästan alla pengar gick åt till att fixa kopplingen på bilen. För er som inte har bil vet nog inte vad det kostar. Lite tur hade vi med tanke på att det inte var fel på själva kopplingen utan på något som har med den att göra.
Jaja, ska bli så underbart kul att få handla hem lite whatever igen. Ren lycka!

Hittade lite söta toppar på hm som gärna skulle få bo hemma hos mig. =)
Kram

 

 

Sov så sött. =)

Ska precis gå och lägga mig här.

Sov så sött alla!
Kram


Lunch

Blev klar med tvätten för någon timma sedan eller så fast har varit helt slut efter det, mer eller mindre i alla fall. Att tvätta tycker jag faktiskt är jobbigare än att städa. Då slipper man springa i en massa trappor hela tiden.. Urk, så jobbigt. Men nu är det verkligen klart. Tog sängkläderna med så då blev det extra mycket tvätt. Men inte heller finns där något skönare än att vara precis nyduschad och krypa ner i rena sängkläder.

Käkar lite lunch här nu med ett berg av färdig tvätt här bakom mig.
Den nyttiga lunchen består av en enkel tonfisksallad, enkelt och gott som sagt var.
Ska äta vidare här nu och sedan blir det ju nästan bara att gå över till Pappa direkt.

Kram


Lunchen  med berg av tvätt bakom. hehe. =)


Göra fint dag

Håller på och tvättar för fullt. Har också redan hunnit sopa golven och skaka mattorna ovanför badkaret. Det enda som är kvar nu är ju just tvätten och sedan damma lite, för det blir ju en del damm som flyger runt när man skakat mattorna. Därför väntar jag alltid ett tag så dammet hinner lägga sig. Hehe. Så smart. =)

Hade velat hälsa på morfar idag, men vet inte om jag hinner. Ska ju till Pappa lite senare när han slutat jobbet.

Läste aldrig i tidningarna igår. En massa annat dök upp. Lyckas på något sätt alltid komma upp något annat som gör att man helt enkelt aldrig hinner. Alltid finns något att göra här hemma eller något. Mycket på grund av att vi har just hund.
Och så dyker det upp reklam, tvätt, disk.. Och annat trist. Tur älskling gör en hel del med. =)
Skulle aldrig orka annars. Nej.. Lagarbete är ett måste hemma.

Fast eftersom jag snart är klar..  eller ja, om någon timme med tvätt och allt så hinner jag säkert med att relaxa lite efter det. Ska ju laga mat ikväll med.. just nu känner jag inte för det. Fast babe jobbar så han är nog rätt trött när han kommer hem sedan.

Jaja. Måste fortsätta här nu så jag blir klar.
Kram


Gammal bild.

Bil + möte - igen.

Har bara tagit det lugnt idag efter jag kom hem från allting. Mötet var på nästan hela två timmar och det kändes lååångt kan jag ju säga. Mycket tråkigt och inte var det mycket som sades som man inte redan visste. Som vanligt alltså. Så är det, kommer man till af är det ju kört. I alla fall under tiden som man är där.
Lånade som sagt var Pappas bil till mötet och under mötet ringer min baby som säger att vi kan hämta bilen efter hans jobb. Jag hamnade i rusningstrafik såklart, men hann hem i alla fall och lämna alla ton med papper vi fick med oss därifrån.

Nissen på verkstaden påstod att de inte hade hört ljudet från bilen.. och att det var fjädern. Ursäkta mig om jag inte trodde på dig. Haha. När han sa att de inget hörde sa jag direkt " kanske dags för hörapparat". Det där var antagligen ren lögn så mycket som det lät. De hade säkert glömt en bult eller något igen och ljög om det för att det inte skulle verka så illa. Men tyvärr din nisse, jag tror inte på att du inte hörde något. Urrrrk.

När vi hämtat våran lilla söta bil var det pizzatime! Och nu är jag te törstig som bara den. Kan ibland dricka hur mycket te som helst vissa dagar. Undrar varför. Suget försvinner aldrig dessa dagar, riktigt jobbigt.
Så ikväll blir det lugnt på schemat, har iaf mycket att göra imorgon igen.

Bara för det kom jag på att jag inte läst någon av de illustrerad vetenskap som jag fått av Denny, och när fick jag dom egentligen? Det måste vara några månader sedan nu. Kanske blir det att läsa lite i en sådan och tv..... och min älskade dator förstås =)
Kram

Bild från google.

Ons 3/6 2009

God morgon alla! =)

Har redan hunnit duscha och klä på mig samt gjort morgon te. Så otroligt skönt att ta det lite lugnt på morgonen. =)
Sitter tydligen här och nyser för fullt med, måste vara pollen som är boven. :S

Idag ser det ut som att det kan åska när som helst. Hoppas det inte gör det under tiden som jag är på möte bara. Därför att Gubben ska få sitta själv i bilen ett tag. Vi kan ju som bekant inte lämna honom ensam hemma utan att han förstör lägenheten totalt. Det hände i killens förra lägenhet. Tur jag kände folk som kunde fixa iordning den gratis =)
Ska få låna Pappas bil idag inför mötet, så Gubben inte behövde följa med killen till jobbet idag igen och sitta där i bilen hur många timmar som helst innan jag kunnat hämta honom.
Så tack Pappa! =)

Vad som händer och sker efter mötet är den stora frågan.
Vi får helt enkelt se då.. =)
Kram

Jag & tet. hehe.. Love.

Tis 2/6 2009

Nu regnar det så är glag att jag hann att gå till mötet imorse innan det. Mötet gick fort och kändes väl rätt okej. Bara det att så mycket ska hända känns det som, gör ditt & gör datt. Lite jobbigt faktiskt.

Efter mötet lånade jag Pappas bil för att åka till killens jobb och hämta Gubben så han inte behövde sitta i bilen på hans jobb till sent i eftermiddag. Stackarn. Det är det som är så jobbigt med att ha en hund man inte kan lämna själv hemma. Men när vi tog över honom från Nalls mamma var han ju redan som han var så att säga. Dock har jag lärt honom en massa andra saker som att han ska gnälla innan han får mat och att gå fot. Hehe =)

Känner nu för att se en film eller läsa i sängen. Skulle vara så skönt ett tag.

Just det ja, eftersom det inte blev någon bild på in my closet så blir det en här och nu =)
Kram


Kommer tyvärr inte ihåg vart den är köpt.


Skäms

Ja, skäms på mig. Har ju totalt glömt bort att fixa bilden. Men har haft lite att tänka på idag. Det har varit lite problem angående ena bilen - igen. Fast denna gång är det nissen på verkstaden som glömt göra något rätt.
Det smäller & gnisslar i framvagnen. Känns ju tryggt, eller inte.
Så ikväll åkte vi ner med den bilen på direkten och han skulle kolla på det redan imorgon - tur för honom.
Är trött på att folk ska glömma hit och dit och bara gama åt sig pengar eller annat.
Fast denna gång tänker jag / vi inte betala något som inte är vårat fel så att säga. Det är ju han som glömt något och inte vi. Så han får inte ett öre.

När ska folk börja bli pålitliga?
Det är en sak jag verkligen undrar ibland.
Världen är tyvärr full av falskhet eller något liknande av olika slag. Många gånger verkar det finnas mer ont än gott.
Även om jag verkligen hoppas på att det är och kommer att bli tvärtom.

Nej, nu blir här att borsta tänderna och sova.  Svarar på kommentarer gör jag imorgon.
Ska på möte imorgon, så ni får sova så gott.
Kramisar


Mån 1/6 2009

Idag har det gått ett halvår sedan nyår då. Skrämmande. :S

Har varit ute med Gubben i det härliga soliga vädret och vi gick så sakta vi bara kunde för vi båda verkligen gillar solen. Hehe.
Skönt att gå med bara mascara och min hy har blivit mindre röd sedan jag slutade med tvålen. Me like.

Funderar på om jag efter lunchen här ska visa er något nytt ur min garderob kanske? Tror det.
Har ju en del att visa samtidigt som en del av mina tröjor är likadana, bara i olika färger, men det kan vara något kul i alla fall om man säger så.

Kram

Te dracks förut i godan ro i vardagsrummet med en pocket i näven.
Härligt.

RSS 2.0