Hur!?

Hur kunde detta hända?
Idag sov jag superlänge faktiskt, äckligt länge. Var iofs vaken ett bra tag inatt men brukar aldrig sova så här länge i alla fall. Hör och häpna. Så sent som 11:15 vaknade jag och gick upp.. :S Skamligt!

Idag är det ju Sveriges nationaldag och förr brukade vi alltid äta jordgubbar, kaffegrädde och strösocker på denna dagen och även på midsommar. Dessutom är ju det något som hör sommaren till liksom =)
Är grymt sugen på jordgubbar. 
Dock har vi ju en massa gott kvar, så som tsatsiki. Mm mm. Så det blir nog det ikväll till middagen med. Hehe. Måste ju äta upp den innan imorgon, vill ju inte gå och stinka vitlök mitt i veckan. Nej, det är inte min stil. Men på helgerna är det fritt fram att äta precis allt sådant gott. Inte direkt att man möter någon man inte ska möta om man säger så. =)

Kramis


Söta gubbar. =)

Kommentarer
Postat av: M a r i a h

Sv; Jo, det är ju sant iofs. Det sade ju alltid folk förr; inget solande mellan 11-15. Och hudcancer är väl kanske inte så lockande så sett ^^



Ja, en riktigt duktig tatuerare är så roligt att se! De kan verkligen trolla fram de mest läckra motiv! Hehe, ok ^^ Det är väl kankse inte det bästa stället att pierca sig på, men det är fint tycker jag ;)



Haha, ja de är verkligen viagrablå. Fast inte till för det ändamålet ;D

Ha nu en underbar nationaldag!

Kram!

2009-06-06 @ 14:34:26
URL: http://nintendoandme.blogg.se/
Postat av: Karina Rodriguez :)

tack :) hur hittade du min blogg? kram

2009-06-06 @ 14:37:13
URL: http://duvetkarina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0