Inte orkat

Hej hej alla glada!
Har inte orkat blogg eller svara på kommentarer idag, dels för att jag känner mig ganska trött och frusen efter att ha sprungit ute och fixat en massa ärenden, och dels för att jag inte känner mig på topp. Tror att det har att göra med allt sött igår. Jag är inte van vid att äta en massa tårtor och kakor och annat sött.
Ni kanske inte vet det, fast jag slutade äta godis för säkert 4 - 5 år sedan på grund av att jag helt enkelt tröttnade och tyckte att det var för sött. Hellre äter jag chips än godis och kakor. Så det blev nog för mycket av det goda.
    Nu ska jag krypa ner i täcket och lyssna på när älskling och hans kusin skrattar till något tv program och hoppas att jag känner mig lite piggare snart.

Hej & kram så länge.

Kommentarer
Postat av: Sanna

Tackar. Om du vill ha en ny header så hjälper jag dig så gärna med det! Skicka bara över några bilder och vilken text du vill ha, så ska det nog gå att ordna! Sanna

2009-03-02 @ 18:34:00
URL: http://londonsannas.blogg.se/skdesigns
Postat av: Lisen

Hoppas du mår bättre snart=)

2009-03-02 @ 21:10:09
URL: http://lisensvensson.blogg.se/
Postat av: emeli

ah, den som ändå kunde stå emot godis. Det har jag aldrig kunnat eller kommer aldrig kunna göra. Det är för gott :) Eller i alla fall choklad.



2009-03-03 @ 17:08:28
URL: http://lillasystermli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0