En liten tripp

Imorse badades Gubben med, och han blev så fin =)
Det roliga är att han blir så stolt och glad efter han har badat på grund av att han inte gillar att bada. Hehe =)

Jag och älskling åkte iväg förut vid 15 tiden till Morfar och var där ett tag och spelade lite spel med honom. Mycket trevligt.
Åkte och handlade efter det, lite sådant som behövs hemma så som sallad och grejer, mjölk till tet & kaffet.

Vi hann bara hem och lämna maten så skulle vi iväg till killens föräldrar, där vi åt tårta och drack kaffe. Där passade jag på att sola en del med, underbart säger jag bara! Blir så glad av solen =)
Därifrån fick vi med rökt fisk och lite annan firre som de hade fiskat idag eller något. Gottgott. Så nu har vi mera käk hemma, haha.

Så babe & jag har nyss käkat lite rökt firre med knäcke & en god kopp te till, och förresten så blir det nog en god koppe te till :P Känner att det behövs. Hehe.

Hoppas alla ni har haft en fin mors dag, och att ni har en fin kväll.
Kram


En nybadad Gubben =)


Kossa muuu


Mera muu.

Sön 31/5 2009

Hej läsare och bloggen. =)

Idag är sista dagen på denna månad, så imorgon har det redan gått ett halvår sedan nyårsafton, tycker inte det känns som så länge, utan bara kanske max halva tiden, så fort går det.

Släktträffen igår blev trevlig. Vi grillade olika sorters kött, och Pappan min och jag hade tagit med potatissallad, även om det redan fanns potatisgratäng om man ville, men den infon fick vi samma dag av någon anledning.
Köpte dessutom solcreme så man kunde vara lite i den härliga solen, det var ju sol hela dagen så passade på efter kl 15 att sola lite grann och visst har jag fått lite lite färg. Härligt. Speciellt eftersom färgen oftast inte vill fastna på mig. Hehe. Fick smaka mormors vin gott gott och så självklart se min morbrors bröllop från Australien.
Han bor där med sin fru och son. Heheh. Snygga bilder med skyskrapor och solnedgångshimmel i bakgrunden.


Knäppte inga bilder igår eftersom jag inte vill lägga ut mina nära och kära på bloggen. Fast önskar jag hade tagit med kameran så jag kunde tagit lite kort på stranden som finns där och lite så. Plockade snäckor igår, en fick babe och en behöll jag själv.. Love.

Kram


Släkten är värst/bäst?!

Haha. Som ni kanske förstår av rubriken så är det en släktträff idag som varit planerad i flera månader för att alla ska kunna komma. Alla bor ju inte här och vi brukar träffas en gång om året och grilla / äta mat.
Idag har det varit just planerat att vi ska grilla, och det ska vi göra med. Måste säga att vi verkar få tur med vädret! Strålande sol och varmt ska det bli idag med. Kan det bli bättre? Måste bara ta med solkrämen.
Väntar nu på att Pappa ska ringa så att vi kan åka. Vi ska nämligen hämta upp en av mina kusiner plus att vi ska handla till grillat.

Nej, nu ringer han nog snart, så måste skynda på här och fixa det sista och kolla så allt är med.

Tills jag är tillbaka ikväll så önskar jag er en fin och härlig dag i solen! =)
Kramar




Lör 30/5 2009

God morgon bloggen & läsare =)

Idag gick jag upp tidigt faktiskt. Nästan för tidigt. Vaknade redan innan klockan var halv 5 första gången och somnade om i bara 15 min innan klockan ringde. Killen ska jobba några timmar idag. Låg kvar i sängen under tiden som han gjorde iordning allt han skulle ha med till jobbet och gick upp vid halv 7 för att pussa babe hej då.

När jag var på väg mot sovrummet möttes jag av ett flygfä i form av ett bi eller geting eller nåt. Blev rädd som bara den och under tiden som jag hämtade en tidning för att slå ihjäl den med hann den gömma sig någonstans i gardinen. Så hämtade tre par strumpor som jag kastade för att få bort den från var den nu var. Detta misslyckades.
Fick då en superidé.
Jag hämtade golvmoppen som gick att typ snurra med alla fransar uppe vid gardinkanten. Och sedan såg jag krypet. Den fanns ju mitt på fönstret hela tiden :S
Hade som tur var hämtat en burk som jag satte över getingen och sedan ett tunt papper under burken för att fånga in den. Satte på locket med papper och allt på och satte burken i solen. Elakt, men är rädd för de där.
Fick nämligen blodförgiftning av en sådan när jag var liten ute på landet dessutom och det är en hel del mil utanför stan.

Var i vilket fall som helst för pigg för att sova efter denna upplevelse så har läst nyheter och självklart bloggat =)

Kram

Bild från google.

Nyfixad och trixad

Nu så har jag ätit mig proppmätt på både grillat kött och potatissallad. Hur gott som helst verkligen och jag var dessutom vrålhungrig innan.

Innan maten har naglarna hunnit bli fixade supersnygga till imorgon.
Bilderna blev väl inte de bästa, men man ser i alla fall skapligt.
Blev nöjd kan jag säga. =)

Uppdatering 22:47
Nu efter duschen här blir det att fortsätta titta igenom avsnitten av the hills.

Kram


Skev bild.. Ser helkonstigt ut.


Hehe.. inte heller den bästa bilden kanske.

Naglar

Väntar på att Pappa ska ringa så jag kan gå över dit ett tag.
Ska till att börja med ta bort nagellacket som sitter på naglarna och måla på med nytt. Ska nämligen iväg imorgon och vill såklart ha lite snygga naglar. Speciellt nu när de växt ut en bit.
Ska även passa på att fixa lite med min gamla dator och se till att bli klar med det någon gång. Har en del kvar att överföra dock. Och det är ju först på sista tiden som jag börjat jobba lite med det.
Och med min gamle dator där hemma så tar det en evighet i jämförelse mot denna dator där det bara tar en halvminut för det mesta. Snacka om skillnad, så det är ändå inget man gör bara sådär.

Kram


29/5 2009

God morgon blogg och läsare!

Inatt har jag äntligen fått sova, utan att hunden har väckt mig särskillt många gånger. Tror bara en eller två gånger kanske.
Gick upp strax innan 08:50 och har redan förberett både te och kaffe. Killen ligger fortfarande och sover här så det gäller att försöka skriva så tyst som möjligt med tangenterna. Min dator är ju i vårat sovrum och hans är i vardagsrummet. Hehe.
Det var så jag ville ha det eftersom att när jag flyttade så flyttade jag hemifrån och där hade man ju allt i sitt sovrum.
Dessutom fixade Pappan min så att jag fick nya tapeter i färgen väldigt blått. Precis som jag hade det hemma. Enligt mina önskemål då. Hehe.

Vad hände inte går då när jag bestämde mig för att måla på ett lager lack till på naglarna? Färgen gick att skrapa bort med naglarna, så mjuk var den. Det var nog för att det inte hann att torka ordentligt. Men jag vet att det brukar bli så av för mycket nagellack också. Det brukar räcka med två lager max. Antar att man var rätt rastlös igår.
Varför måla massor med lager av lack för att sedan bara skrapa av allt igen!?

Kram

Hej då lack.


God natt

Nu blir här att sova!

Har inte gjort något alls idag mer än att spela spel med en annan bloggare på nätet. Roligt värre! :D

Sov så gott alla, är nog på bättre blogg humör imorgon.
Kram

Blä

Vissa dagar känner man bara blä på det mesta. Eller kanske detta mera kan beskrivas som att man inte har någon vidare lust med något eller bara inte riktigt vet vad. Jag tror det är lite av båda när det gäller mig.
Tror att det har med det växlande vädret att göra.

Man vet inte om man vågar gå utanför dörren med risk att åka på en kalldusch och samtidigt vill man göra något. Men frågan är vad. Jag har iofs funderat på lite saker som man kan göra. Dock utan något bra resultat.
Det är därför detta inlägget är så himla roligt. Haha.

Nja. Kanske jag får arslet ur vagnen och hittar på något!


Kanske inte precis denna vagnen dådå. Hehe.
Från google.

28/5 2009

God förmiddag bloggen.. Hehe. Och ni läsare förstås.

Killen åkte precis hemifrån till sin kusin.

Idag är det skumt väder ute. Man vet inte om det ska börja regna eller inte. Och det verkar inte särskillt varmt heller för den delen. Så vet faktiskt inte vad man ska hitta på idag. Men det ger väl med sig vartefter här.

Nej, det här går inte.
Jag skriver mer när jag kommer på något att skriva om. För just nu är det ganska tomt i huvudet.

Kram




Tråkig tvätt.

Jag och killen har tvättat idag. Trodde att det var idag, men tvättiden var egentligen på fredag. Men jag bokade om den så vi kunde tvätta idag i alla fall. Som tur var, så var det inte så mycket tvätt. Kändes skönt.

Bara för att jag somnade om imorse så blev jag sådär seg och har känt mig lite småseg hela dagen.
Det är så det oftast blir om jag somnar om och imorse var det ju inte meningen heller att det skulle hända.

Nu tänker jag återgå till att se lite på film/ serier.
Kram så länge.


In my closet

Som ni vet finns ju en kategori som jag gjorde för ett bra tag sedan nu med samma namn. =)
Denna går alltså ut på att jag lite då och då visar upp plagg som finns i min garderob.

Denna svarta figursydda snygga finns i my closet. Sitter som smort, tight och fint med andra ord.
Har två till likadana fast olika färger, i vitt och brunt.
Jag har också två likdana dock långärmade och de är i älskade svart och sedan vitt. Det gäller att passa på att köpa något man tycker om. Hehe.

Tyvärr blev det inte den bästa kvaliteten på bilderna, men den får duga. Ni ser ju hur den ser ut i alla fall. Det är samma plagg, bara uppknäppt och knäppt typ.. Haha. Vilken knäpp mening! :D

Kram


Den hänger lite snett på galgen eller vad det nu heter.


Försökte rätta till den lite.

Minnen 27/5 2009

God morgon bloggen & läsare. =)

Vaknade tidigt första gången och gick också upp då för ett tag. Vid 07:15 hörde jag att grannarna typ tappade något som skramlade till högt som bara den. Hehe. Gick och la mig och läste lite fast råkade somna och vakna nu vid 09. Och då var det verkligen upp på allvar.

Har tagit lite kort på minnen. Jag sparar på saker som har ett minne för mig. Ända sedan jag var liten har jag sparat på just sådana saker som har någon form av minnen. Det kan vara vad som helst. Som t.ex. en flygödla jag spikade till av trä och sedan målade. Tycker faktiskt att jag gjorde ett bra jobb för att vara så liten. Den är kvar än.

Här är några gipsfigurer som jag gjorde när jag var liten. Och de stod i fönstren där under växterna och det gör de faktiskt nu med. =)
Visst ser de ut lite som mitt egna zoo? Hahah. :D

Kram


Härliga dag!

Idag har det varit en superbra dag av flera anledningar. Bland annat så vann jag ju på expressens Britney Spears tävling!

Och så har det ju varit underbart väder idag. Solsken och perfekt värme. Så var bara tvungen att ta en lite kortare promenad förut. Så knäppte såklart lite bilder på vägen.
Dessutom har vi grillat och lite sådär.

Och gott folk, jag har lärt mig att länka här på bloggen!
Så grattis till mig. :P
Hehe. Kram


Jag var glad ute på balkongen av det fina vädret. =)


Gubben innan vi gick ut, han gillar att sola. =)

Nagellack

Fick som sagt var ett nagellack igår av Nall min när vi var på stan och gick på en liten shoppingrunda. Ja, samtidigt som vi köpte solisarna alltså. =)
Det är ljust, ljust rosa, nästan vitt. Ville ha ett babyrosa, men hittade inte det. Så jag fick ta vad som fanns där. Orkade helt enkelt inte springa omkring och leta heller. Det värsta är att torktiden är lång, men annars är det ett fint lack tycker jag. =)
Målar man bara en gång, blir det som vanligt genomskinligt lack, men tar man två lager som jag har gjort blir det aningen vitare mera än rosa.


Detta är nagellacket.


Bättre bild än såhär gick inte att få just nu tyvärr.


Ps.. Kolla inlägget här under om hur jag blev en vinnare på expressen.se!

26/5 2009 vinnare!

Idag var det tisdag och jag kom hem från mötet för snart en timme sedan. Möte på af alltså. Denna gång fick vi se en film på ca 20 minuter med en kille som snackade om mål, och viljan att hamna där typ. Dessutom så pratade han på engelska så snabbt att man knappt hörde vad han sa.  Hehe. Men de där mötena är inte så jobbiga att gå på som tur är. Skönt det. För det finns redan en tillräcklig stress att hitta ett jobb.

Förresten så är jag med som Vinnareexpressen.se! Med på bild och allt. Jag vann en Britney Spears skiva.
Jag var med om att tävla om att få åka till London på hennes europapremiär, men tyvärr vann jag inte första priset. Dock gick jag inte lottlös vilket känns jättekul!
tack Expressen! :D


Detta är bilden jag vann med. Hehe.

Bakom

mina solglasögon kan jag vara mig själv brukar det ju heta och det stämmer nog ganska väl.
Har nämligen äntligen hittat ett par solglasögon som passar mig ganska bra. Tack och lov. Letade hela förra sommaren, och sommaren innan det efter ett par men utan lyckat resultat. Idag slog lyckan in på den punkten. Känns skönt. För 200 kr blev de mina i alla fall. Köpte även ett par andra som får fungera som reserv ifall jag glömmer dessa hemma eller så. De kostade 99 kr. Så har inte köpt några dyra. Finns ingen mening med det.

Fick även ett nagellack av min babe, fast det slänger jag in en bild på imorgon eller så.

Kram

   
Dessa är nog favoriterna. 199 kr.            Blev även dessa för 99 kr.



Haha. Tuffa jag. =)



Härlig dag!

Vilken härlig dag det är idag! Vädret är ju verkligen helt perfekt! Solen skiner, och det är precis lagom varmt ute för mig. Underbart verkligen!

Hinner inte skriva så mycket mera förutom att jag varit på en underbar shoppingtur nere på stan med killen!
Visar er senare vad jag köpt. Är mycket nöjd nu kan jag säga.

Ska strax iväg här igen för att hälsa på Morfar. Sedan kommer Pappa och hämtar mig därifrån.
Skönt, då slipper jag gå även om det skulle vara skönt med en promenad.

Måste gå nu.
Kram

Denna är tagen på vårat land förra sommaren.

25/5 2009

Hej bloggen och läsare. =)

Idag är jag på bra humör, solen sken in i sovrummet när jag vaknade. Helt underbart! Har för ett tag sedan ätit frukost i lugn och ro med killen. Men innan det var han och besiktade sin mc och den gick igenom utan något fel.
Äntligen lite tur!
Medan han var iväg klippte jag Gubben ordentligt. All päls på öronen kortades ner så nu finns där bara öron utan päls.. eller ja, han har ett tunt lager päls där. Han ser ut som en helt ny hund.
Han blev riktigt cool.

Så tänkte att jag slänger in bilder på jycken. Den coola jycken. Hehe.
Kram




Ren hy

Köpte denna rengöringslotion från rusta faktiskt. Jag ägde ingen innan och och tvättade bort sminket med tvål.
Och jag vet att detta inte är någon bra grej för huden, då den blir uttorkad och så vidare. Men jag körde på med den där tvålen tills jag tänkte att jag letar efter en sådan.
Så när babe och jag skulle åka och köpa en hundfilt till bilen så fann jag även denna rengöringslotion och måste säga att min hy är så mycket bättre nu. Inte lika uttorkad och jag tycker att den fungerar bra faktiskt.
Hyn är fri från utslag som tydligen kom av att jag tvättade ansiktet med tvål.
Dessutom gör rengöringslotionen huden mjuk.

Så det var ett litet tips bara ifall ni gör som jag gjorde och kör på tvål.
Kram


6e sinnet

Det är nästan som att jag har det där sinnet som är så mystiskt.
Tänkte för ca 30 minuter sedan att jag börjar laga mat, och strax efter ringer killen och säger att han är på väg hem. Haha. Så passande. =)

Verkligen passande med tanke på att jag är hungrig dessutom.

Väntar på att Pappan min ska ringa också, så vi får väl se när han gör det.
Han skulle passa på att vila en massa idag eftersom det är jobb imorgon för honom. Och jag förstår det med dessutom.

Skriver mer efter maten! Och då ska jag visa er en sak jag köpte för några dagar sedan.. eller så. =)
Kramar

Soluppgång

Som ni kanske vet älskar jag att ta bilder på himlen när den är som finast. Det kan vara att molnen ser ut på ett visst sätt eller att solen håller på att gå upp.. eller ner. Det blir så fina färger och molnen kan ju ha precis vilken form som helst.
Det är det som gör att det är roligt att knäppa lite bilder på himlen.
Plus att våra nära och kära finns där, kanske är det det som gör den så vacker? =)

Kram


En bild jag tog en tidig morgon för ett tag sedan.

Ny design! 24/5 2009

Nu alla glada har den nya designen kommit upp här på bloggen. Och jag tror jag är nöjd. Nu är det bara lite småsaker som ska ändras, men det tar jag allt efter som jag kommer på hur man ändrar det.

Satt halva kvällen igår och ändrade lite här och lite där för att göra det så enkelt som möjligt när den nya designen skulle läggas upp. Fast självklart dök det upp lite småproblem här och där och det har tagit kanske 2h att få till det jag gjorde fel. Mest måtten på headern var det som krånglade. Men nu är det klart.
Och med nytt utseende kommer även lite andra nya saker att dyka upp här så småningom. =)

Kramar

23/5 2009

Lördag är snart slut.. Det är redan kväll och jag & killen har hunnit med en massa. Bland annat åkt och hämtat nya kopplingsvajern till hans mc. Och fått hem våran andra bil med fungerande koppling. Känns skönt att den är hemma nu. =)

I övrigt har jag jobbat med min gamla dator hemma hos Pappa och fixat med min nya design som ska upp på bloggen.
Och faktum är att den blir finare än tänkt. Jag skrev ju att jag inte ville ha en allför seriös, verklig design. Så gjorde headern ganska overklig eller vad man ska säga. I vilket fall är jag nöjd. Får se om det blir något mera att ändra kanske innan den kommer upp. Får se om jag gör om den sedan. Jag kanske hinner tröttna.

Nu är babe ute och åker sin mc som han mekat klart nu. Hehe. Så när han kommer sen blir det såklart att käka lite grann. Och kanske kolla på tv. Vi får se vad som händer.

Hittade söta grodor att ha i trädgården. Om man hade haft en vill säga. Hehe.
Ursött ju.

Kram

Grodorna kommer från jotex.

Ensam hemma

Ja, just nu går den filmen nr 2 på tv 4+. Och jag undrar lite varför de sänder en julfilm nu när det börjar bli sommar. Jag ser på den i alla fall nu. De kanske visar den sen i jul också. Hehe. =)
Bara det att det borde vara en annan typ av film såhär års.

Snart kommer killen och då ska vi laga lite mat.
Pommes med hemmagjort vitlökssmör och grejer. Kommer bli supergott.
Hehe, ska nog även göra tsatsiki.. Vet inte varför fast vitlök är bra gott. Och det är ju typ bara på helger som man kan äta det utan att ha ihjäl andra på kuppen. Haha.

Kram


Bild från cdon

22/5 2009

Då var det fredag igen då. Kändes som att det nyss var fredag. Vet ju i och för sig redan om att veckorna går fort. Dagarna med för den delen. Hela tiden går alltid fort.

Vaknade inatt av att killen var på väg upp vid strax efter 02, och undrade vad han höll på med. Då skulle han ut med hunden, vars mage knorrade. Var helt borta i skallen mitt i natten sådär, men tyckte att det inte är så konstigt med tanke på att de gav Gubben ostbågar på festen, och hans mage tål inte sådant. Det borde killen ha lärt sig sedan helgen. Köttet & fettet killen ville att Gubben skulle få gjorde hunden riktigt dålig.
Jaja, han mår bättre nu i alla fall efter lite vanlig hundmat.

Har även varit i Pappas hem och fixat med min gamla dator. Det tar ett bra tag att överföra mina gamla filmer jag har på datorn till mitt usb minne. För en normalstor film tar det 20 minuter. Men hann faktiskt få med fem stycken filmer. =)
Trodde att jag bara skulle hinna med fyra. Tur jag hade att det fick plats en till. Hehe.

Ska äta lite lunch nu.. sedan vet jag inte vad som händer faktiskt.
Känner inte för så mycket om jag ska vara ärlig. Gjorde så mycket igår. =)
Kram


21/5 2009

God eftermiddag!

Skriver rätt sent ser jag. Fast denna dag har det varit fullspäckat på schemat. Dessutom blev det väldigt sent igår.

Igår som sagt var vi hos killens vänner. Var en helt okej fest. Lite kul att göra annat än att sitta hemma faktiskt. Dock märkte jag ganska snart att jag valt fel skor att gå dit i även om vägen var kort.
Vid stax efter kl 02 var vi på väg hem igen, men strax innan vi var hemma såg vi att det lyste hemma hos Pappan min, så ringde och råkade väcka honom. Hehe. Fast vi gick upp en sväng och gick därifrån vid 04. Sov till ca 11:00 Och då kom jag på att det var ju tvättid idag.
Så det var bara att springa ner och börja tvätta. Babe låg och var dålig i vanlig ordning efter allt han drack igår. Hehe. Jag har faktiskt turen att veta vart min gräns går. Så även om man inte var helt nykter när jag vaknade så var jag ändå väldigt pigg. Tvättade ca 7 maskiner, så det var en hel del tvätt.
Passade även på att torka golven, babe min hade råkat spilla lite vin igår i halvdunklet innan vi gick till festen.
Efter det tvingade jag upp Nall så vi kunde gå och handla lite.

Nu i skrivande stund håller jag nämligen på att laga mat. Potatisgratäng med lax och sallad. Gottfgott. Och så väntar vi på besök. Har nämligen bjudit in Pappa på denna goda middag.
Ska nu börja göra sallad och sätta in laxen i ugnen.

Efter middagen är det jag som inte gör något känner jag. Har värk i fötterna efter allt spring. Känns som att man har gjort en veckas jobb på en dag. Och jag förtjänar lite vila. Speciellt med tanke på omständigheterna =)
Kram

Bra =)

Idag har det som sagt varit en mycket bra dag. =)
Var ju först på möte och det gick som smort som man brukar säga! Åkte och hämtade ut mitt pass efter det, och man ser ju verkligen inte klok ut på bilden. Fast vem bryr sig. Inte direkt att det ska hänga uppe. :P

Hjälpte efter det morfar med att spika upp tavlorna. =) Eller ja, min babe gjorde det. Gick mycket bra och alla tavlor kom upp. Tog även med ett par söta gardiner och bytte ut mot de han hade i köket. Blev så mycket mera hemtrevligt när tavlorna kom upp igen. Och att gardinerna blev utbytta gjorde även sitt lite grann i alla fall. De som fanns där innan har hängt där länge.

Jag vet att jag igår sa att ingen mera utemat. Ändå blev det kycklingkebab idag. Hehe. Var så himla hungrig. Åt ingen ordentlig frukost idag. Fast så kan det vara ibland. Var inte så hungrig imorse.

Blir nu att ta det lugnt ett tag här och snart börjar ju glamour. Ska faktiskt se på det idag. =)
Kram



20/5 2009

Imorse vaknade jag av att mobilen ringde. Det var de på nya af som hade hittat ett jobb som de undrade om jag var intresserad av. Sa ju såklart ja. Man får ju helst inte säga nej. Och som tur var var det inget som hade med telefonförsäljning att göra. Allt utom det typ. Hehe. Orka sitta med ett par hörlurar på skallen och snacka en massa med främmande människor. Nej.

Om ca 1h och 10 minuter ska jag vara på nya af för att gå igenom mitt personliga brev. Nu ska jag ytterligare en gång få höra "detta kan du ändra på". Det har folk redan gjort tidigare. Och oavsett vad de säger så kommer jag inte att ändra mitt brev. Det är mitt och jag är nöjd. =)
Mötet tar i alla fall bara 20 minuter, så det känns inte så farligt att gå dit.

Efter det ska jag till morfar och hjälpa honom att spika upp lite tavlor om ingen annan redan gjort det.
Hans lägenhet har nämligen blivit renoverad från en vattenskada och han fick flytta tillbaka i förrgår. Och allt såg ut som en storm hade varit där. Saker och ting bara låg här och där och ingen hade hjälpt honom att ställa ordning på saker och ting. Så det gjorde jag så gott jag kunde igår. Och idag ska jag som sagt var försöka göra resten. Som tur är har killen lovat mig att han ska hjälpa till.

Efter detta ska jag hämta ut mitt pass hos polisen. Fick ett sms om att det var klart idag.
Bra jobbat! Det tog bara ca 2-3 arbetsdagar. Vilket känns väldigt snabbt när de sa 5 arbetsdagar i telefonen. =)

Kram

Jag nu knaprandes på en lakrisal godis. =) Fick igår av babe.


Kvällste

Sitter här framför datorn och dricker mitt kvällste. Ja, det heter kvällste dessutom. Tror det innehåller örter och sådant som ska verka lugnade. Och vad jag märkt verkar det fungera rätt okej. =)
Inatt hoppas jag på att få sova gott.

Gubben (hunden för er som inte vet) väckte mig minst 7 gånger inatt av att han stod upp där han inte får vara. Och jag var som vanligt tvungen att knäppa med fingrarna och säga "gå och lägg dig" om och om igen. Konstigt nog vaknade jag ändå rätt tidigt. Vid 09:20. Trodde nästan jag skulle sova ännu längre med tanke på så många gånger han väckte mig.
Oftast brukar det inte vara såhär många gånger som han väcker mig utan det brukar bara vara några gånger. Och detta händer då alltså 9 nätter av 10.
Och min lilla pojkvän sover djupare än mig och hör förstås inget. Jag brukar med sova djupt fast vaknar lätt av vissa saker. Som när något inte är som det ska.

Nej, nu börjar jag bli riktigt trött här så ska gå och borsta tänderna och lite sådär. Sedan göra det bästa för att hålla mig vaken ett tag till. Nall ska se något på tv om ett tag och vi brukar alltid gå och lägga oss samtidigt. Hehe.
Små vanor som man har vet ni.
Kram


Dh

Nu börjar snart dh på tv och Nall har faktiskt varit och fixat utemat. Så det blir att käka det framför tvn. Och lägga på sig lite extra kilon. Hahaha. Nej då. Jag har turen att kunna äta allt utan att gå upp. Känns skönt det.

Nej.. detta var ett tråkigt inlägg. Fast jag kommer snart igång med bloggandet igen.
Har bara haft så mycket annat att fixa. =)
Kramar

19/5 2009

Hej hej!

Nu som först har jag tid att skriva. Har haft lite att göra idag.
Har bland annat städat (sopat) golven och skakat mattorna ovanför badkaret för att sedan skölja rent det. Ni anar inte vad mycket skräp våran lilla lurviga voffsing drar in! Och så fort man har gjort detta känns allt så mycket renare.
När jag var klar med detta var det att gå ut med Gubben också, Nall gick för att skruva lite på sin mc. Han ska byta kopplingen även på den. Så gick jag över till Pappas hem, där jag var tvungen att föra över mitt personliga brev till mitt usb minne. Det är tvunget att skickas in till de på nya af. De ska gå igenom det. Fast folk redan gjort det massor av gånger och jag är nöjd.
Passade även på att städa lite hos Pappa. Dammsuga och torka bort det damm som fanns. Kände att jag ville göra något snällt tillbaka eftersom han sist betalade tacon vi köpte hem.

Nu måste jag fixa lite mat här. Svälter ihjäl annars känns det som.
Kram

Slänger förresten in en bild på en nyvaken hund.

Efter

Efter mötet hämtade vi en pizza. Hungern tog överhand. Haha. Mötet var i hela 2 timmar och det pratades om sådant man hört förr. Inget nytt med andra ord. Trots det gick mötet sisådär fort faktiskt. Det kändes som kortare tid än förra mötet som var 1:30 h eller nåt. Nåja, blev ju både lämnad & hämtad av babe. Så det var skönt att slippa gå.
Ungefär som jag redan visste så blev bilen aldrig klar i helgen. Utan den blir nog det imorgon eller när det nu var.
Bara arbetet på bilen blir bra gjort så blir jag nöjd. =)

Nu är biljetterna till Britney Spears konsert betalda. Och det ska bli så roligt att få åka på den. Det är värt tusenlapparna det kostar. Jag ska bara se henne. Hehe. Och det bästa är att jag får med min baby. Hehe.

Vi fick besök för en fem minter sedan så det är bäst jag går iväg och är lite social ett tag i alla fall.
Kram

Bild från google.

18/5 2009

Jaha. Vad ska man säga? Det är verkligen dåligt väder ute. Jag pratar om regn. Det regnar och jag ska på möte senare idag. Ett möte som jag känner är helt åt skogen eftersom jag redan har gjort det vi ska göra på mötet. Så det känns ju som att jag inte behöver gå. Fast jodå. Det behövde jag sa de sist. Mycket märkligt. Det är ju faktiskt bara för att jävlas som de gör så. Mer eller mindre i alla fall.

Vaknat nu på morgonen en gång i halvtimmen vilket inte har varit sådär superkul. Trodde hela tiden att klockan var mycket. Men när jag vaknade första gången var den innan 06. Vet det därför att när jag vaknade andra gången var den strax efter 06. Hade i och för sig någon skum dröm som jag inte kommer ihåg nu. Men kommer säkert ihåg den senare. Brukar komma ihåg vad jag drömmer. Och drömmer nästan varje natt.
Nåja, en del drömmar är bra härliga i alla fall. Hehe.

Nu är det dags för frukost med babe. Han är hemma idag. =)

Kram

Dags för morgonte!

Café

Nu ska jag och babe fika lite hemma. Haha. Egentligen skulle han åkt iväg till ett café med en vän, men han har inte ringt än och nu är det nog för sent för att åka iväg. Så Nall sa att vi gör kaffe och te och har ett litet hemmacafé vi två här hemma istället. Myspys.

Har precis kommit hem från Pappa. Drack te även där och pratade massor. Ibland behövs det pratas ut om en massa som man bara vi kan prata om. Det kan vara om precis allt möjligt, men man vet att han har bra åsikter och tycker oftast lika om det mesta. Där fick jag se gamla 50-kronors sedlar som han fått av sin moster när han var liten. Och de såg verkligen inte ut som de idag, dessa såg verkligen ut som monopolpengar. Men tydligen användes de här förr. Hehe.

Nu verkar det som att kaffet och tevattnet är klart ute i köket, så måste gå dit nu. =)
Kramar

Bilden från igår på mitt nyklippta hår. =)


Klippning

Vi kom en 30 minuter tidigare till moster, så att hon kunde klippa mitt hår. Så mellan 10-15 cm är nu borta. Och för mig känns det väldigt kort, fast det var slitet, så det var tvunget att klippas. Dessutom vänjer jag mig snart och så växer det ju med. =)

Där borta blev det som sagt var smörgåstårta och ett glas vitt vin till maten, efter det te / kaffe. Plus chokladtårta hon hade bakat. Gottgott. =) Dock blev det lite för sött för mig alltihopa eftersom jag har så mycket socker i mitt te, så fick en må illa attack. som tur var gick den över.

Jag är lite gladare på Nall nu faktiskt och vi ska ta och värma lite grillat kött, tsatsiki och bröd och äta framför tv:n när eurovision går på tv. Måste ju se när Sverige vinner, hehee. :P


Slänger in en bild på mitt nyklippta (korta) hår. =)
Kram


Jag är verkligen stolt över min original hårfärg. Den på bilden
Har ALDRIG färgat mitt hår! :D


Grillat är gott

Väntar på älskling som är och handlar lite kött som vi ska grilla ikväll.
Till det blir det tsatsiki som jag håller på att gör, och såklart pommes. Mmm mmm!
Och Denny som gick förut kommer antagligen tillbaka om ett tag. När han gick förut hann ju älskling och jag mysa lite framför tv:n. Myspys. ;) Heheh. Och så är det ju fredag kom jag på och bara för det känner jag mig verkligen på bra humör nu.
Mat gör mig glad! :D


Våran elgrill som måste göras rent från pollen innan användning ikväll =)

Polisen 15/5 2009

Hej hej!

Har inte kunnat eller haft tid för att skriva här tidigare.

Älskling väckte mig inatt av att han hostade, stackarn. Och så sov Denny över också, Och direkt efter frukost åkte vi ner till polisstationen där jag ansökte om pass. Så fick ta foto och skriva under, betala 400 kr och så var det klart. Får ett sms när mitt pass är redo att hämtas ut. =)

Efter det åkte vi direkt hem eller ja, till våran andra bil som jag fick bogsera ner till verkstaden så att kopplingen på den kan lagas. Ja. Vi har varken haft tid eller ork tidigare att ta den till verkstaden, men nu är det äntligen gjort. Och för hoppningsvis blir den klar imorgon eller på söndag.
Snabbt jobbat.

Orkar inte skriva mer pga. jag är bara för mätt av kycklingkebaben som vi åt förut, så jag skriver nog mera senare. =)
Ska läsa igenom lite tidningar och så nu.

Kramar

Våran linslus =)

Mmm!

Nu tidigare ikväll så har vi ätit tacos. Jag, Pappa, Nall & Denny. Så himla gott det var alltså. Mm mm.
Begav mig även iväg till Morfar förut, så därför har jag inte kunnat blogga förrän nu.
Sitter här och tar det lugnt.
Lyssnar på Beyonce - if i were a boy. En av de få låtar jag tycker hon sjunger bra i. Annars är det lite för mycket gnäll för mig faktiskt. =)
Fast denna låten är fantastiskt bra.

Nej. Nu ska jag väl svara på lite kommentarer och kanske ta mig den sista cidern. Hehe.
Drack en till maten förut och det finns en ensam stackare kvar i kylen. =)
Kramar

Gammal bild. =)

En sväng

Jag har ju funderat typ hela dagen på om jag ska gå till Morfar. Måste säga att jag funderar än med tanke på vädret. Det ser ut att inte vara det allra bästa. Molnigt är det som bara den. Och kyligt dessutom.
Var ju ute med Gubben förut och det märks att det inte är vidare varmt.
Och om jag nu går dit så tar det ju i alla fall ca 30 minuter, och då vill man ju inte att det ska börja regna mitt i allt.
Vädret kan förändras så fort.

Vi får se vad som händer. Vill ju så gärna dit en sväng idag. =)
Kramar

14/5 2009

God morgon bloggen, hehe.
Då var det morgon igen då och med nya saker att göra. Det finns alltid något att göra hemma och det känns verkligen som att man aldrig blir klar med sysslorna som hör hemmet till. Att bo själv är verkligen ett evighetsjobb mer eller mindre. Speciellt när man har hund. Då måste det städas så mycket oftare. Men jag skulle aldrig kunna tänka mig att göra mig av med våran Gubben. I natt har han inte väckt mig heller. Fast vaknade upp någon gång vid tre tiden och trodde det var morgon. Hehe. Så dumt.

Nu är tevattnet klart i köket, så skriver väl mer efter det. =)
Kram


Hahah, snacka om trött hund. =)


Rubrik

Det är så svårt att komma på bra rubriker ibland. Speciellt när man inte kommer på något som riktigt passar in.

Hursom helst så gick vi och beställde lite pizza och på väg hem igen med pizzan träffar jag en av mina gamla vänner F. Så märkligt det var att se henne igen med tanke på att det var så länge sedan som vi sågs. Sa typ bara hej, vi hörs, hör av dig, kram hej då. Blir så lustiga samtal sådär. Samtidigt är det faktiskt jättekul att se henne igen med tanke på att vi var bästa vänner när vi var mindre. Konstigt att vi inte sett varandra tidigare för från vårat sovrumsfönster kan jag nästan se till huset hon bor i om det inte vore för huset som står ivägen. Hehe. Fast visste inte heller att hon flyttat hem igen till sina föräldrar. Det tog tydligen slut med killen hennes och hon har redan hunnit med att haft en egen lägenhet. Förstår inte vad fort tiden gått alltså. Skrämmande.

Nåja, denna dagen har ju faktiskt bestått av minnen verkligen. För hon är som ett minne för mig med tanke på att vi inte umgås så ofta längre, och Ocke och jag bara snackade en massa minnen. Hahah. Vi har ju så många bra också.

Roligt när det är så tycker jag. Hahahha.

Nu ska jag svara lite på era kommentarer som ni skickat till mig. =)
Kram

Våran fina Gubben. =)


Minnen

Sitter här med Ocke och garvar åt en massa minnen som vi har. Vissa minnen är helt skeva alltså. Fast det hör livet till.
Har kollat på youtube om en massa galningar som verkligen freakar ur. Hahah.
Totalt galet.

Nej, nu ska jag vara lite social. Tugga tuggummi och snacka massa skevt. Moahaha.


God morgon igen!

Har precis druckit te och känner att det skulle vara gott med en kopp till faktiskt.
Fast tänkte först ta en dusch och sedan blir det att gå ut med Gubben och efter det käka lite frukost.
Det är så härligt dessa lugna mornar då man inte måste stressa utan kan ta det precis hur lugnt man vill. =)

Någon som håller med om det?
Kramar

Jag & mitt te nu på morgonen. Heheh.



Uppdatering 10:36
Jäklars, hade glömt att jag ska tvätta nu! Så måste kila.
Skriver senare
Kram


13/5 2009

Tur att det inte är fredag idag med tanke på datumet. Hehe.
Annars gick jag upp strax efter halv nio, skönt att vakna skapligt men ändå inte sådär jättetidigt som det var igår när det var en timme tidigare. Denna tid är perfekt för att gå upp enligt mig. Då är det lagom mycket kvar av morgonen. =)
Och just nu är det strålande väder ute. Inte ett moln än så länge av vad jag kan se, härligt! Sedan vet man ju inte om det kan råka bli som igår att det blir molnigt på eftermiddagen.

Sitter här med hicka, otroligt jobbigt. Tur man inte är bland folk, för det skulle vara lite pinsamt. Hehe.
Nu verkar den ha gått över och det är dags att gå till köket för mitt morgonte. Ska bli så gott.

Synd man inte har något intressantare liv just nu. =/
Fast så är det, nu händer det ganska lite, fast det händer inte mycket här i Norrköping.

Jobbar för övrigt med den nya designen för fullt och är nog snart mer eller mindre klar med den.
Vi får väl se när den blir helt klar. Det tar nog ett tag. Jag är lite långsam när det gäller design, det här med koder alltså.

Kram

Tiden går

Har varit med babe idag och köpt lite grejer till mitt hår. Hehe.
Sedan beställde vi lite thaimat, åt det hemma hos Pappa. Supergott verkligen.
Mycket mera har faktiskt inte hänt just idag, det tog nämligen sin lilla tid.

Och nu är det ju desperate housewives på tv. =)

Kramar

Fint för uteplats

Nu såhär när det börjar bli sommartid skulle det verkligen vara skönt med en uteplats. Babe och jag måste bo i den här lägenheten ca 5 månader till innan vi kan söka en annan. Och då ska vi söka en med uteplats. =)
Finns det något härligare än uteplats på sommaren om man dessutom bor nästan mitt i stan. Hehe. Skulle inte tro det va.

 
Denna söta lyckta skulle kunna hänga där ute och lysa om nätterna som ändå är rätt korta. Fint det skulle bli =)


Och dessa två skulle kunna stå på utemöbeln bordet.
Mysigt när man äter ute. =)

De söta sakerna kommer från jotex

12/5 2009

God morgon på er!
Idag har jag varit på ett morgonmöte igen, och under tiden har Gubben haft barnvakt som vi kallar det i form utav Denny. Snällt gjort av honom, då slapp Gubben sitta i bilen.
Mötet gick fort, ca 30 minuter. Skulle skriva på något kontrakt och ett till papper, efter det fick vi gå. Skönt. Möten är aldrig roliga. Förra mötet var en pina, det var bara 1:30 långt fast kändes som en evighet mer eller mindre och hon som pratade då skulle ta raster mitt i allt. Raster som inte behövdes egenligen utan det var bara för att dryga ut tiden.

Nåja, jag är ju hemma nu igen och ska nog snart gå ut med Gubben på hans morgonpromenad. Han brukar vilja sova lääänge på morgonen. Konstig hund. :D
Och snarkar som en människa gör han med. Hehe.
Kram



Typ såhär roligt var det på mötet

Ljus

När jag kollade runt lite på lagerhaus hemsida så såg jag sockersöta små ljus. =)
Perfekta att ha på fest eller kalas av någon form.
De förhöjer ju verkligen stämningen, eller hur? =)

Kram
 

Ojoj

Visst, efter några samtal och ett skönt bad är jag nu mindre stressad än vad jag var nyss. Än känns det inte helt okej, men från och med i eftermiddag så vet jag helt säkert tror jag och det är då först som stressen kommer att lägga sig.
I vilket fall så kan det bli bra ändå, frågan är om det blir mindre bra eller bra. Mycket bra blir det nog inte, men vi får se. Än är ju inte loppet kört.

Nyfikna?
Förstår det, men har inte lust att skriva vad det är än, förrän det är helt klart. Så ikväll skriver jag nog om vad det hela handlar om. Yesyes.

Har varit ute med Gubben och tagit ett bad innan det. Sprungit över till Pappa och lånad telefonen. Älskling och jag har ju bara mobil. Hans mobil kan man ringa gratis på till hemtelefoner, det går inte på min än så länge. Men ska byta det där när jag känner att jag kan skaffa en ny mobil. Hehe.

Upptäckte en bra grej med min webbis jag fick av killen i vintas. Den är ju mycket nyare än hans och går att ställa in om den ska ta ett kort om 3 eller 10 sek. Coolt värre. Testade det igår på salladsbilden. Hehe. =)
Nice.

Kram



Yes, det är jag. Så enjoy me. Gahah

Badtime

Är stressad som bara den utav en anledning ni kanske får veta senare.
Så bara för det så blir det att slänga mig i badet för att varva ner lite och komma upp med nerverna i behåll. Nåja, att de i alla fall ska vara lite lugnare. Hehe.

Väntar även på att en vän ska ringa till mig.

Well.. Skriver mer efter badet.
Sorry för ett tråkigt inlägg.

Kram

Kvällsmål

Har här precis ätit ett lätt och bra kvällsmål såhär inför natten, nämligen en god sallad!
Sallad är ju fyllt med nyttigheter så som antioxidanter som är superbra för hyn och kroppen. Dessa antioxidanter skyddar ju kroppens celler och hjälper till att hålla hyn fri från rynkor. :P Hehe.
Kan vara något senare när man börjar bli äldre.
Så ut i köket med er och gör iordning en god sallad ni också.

God natt kramar till er.


Jag med min sallad. Hehe, inte bästa bilden kanske. =)

Biltur

Var förut idag på en biltur med älskling för att ta ut lite pengar så att jag kunde ge honom dem eftersom han betalade en räkning till mig på 350 kr. Och på vägen tog jag lite fina bilder, för er läsare såklart. Plus att det gör bloggen lite roligare, och roligare för er att läsa.
Dessutom handlar ju bloggen till stor del om min vardag.

Kram


Gubben väntar på att vi ska åka. =)


Lite maskrosor eller vad det nu heter.


I bilen i hageby.


Fortfarande i bilen i hageby. Hehe.

In my closet

Som ni vet så startade jag denna kategorin i min blogg för någon vecka sedan eller något. Hehe. Och nu kommer ett till plagg. Som jag fått av min älskling.
Hade denna på mig tidigt på lucia morgonen och lussade lite för älskling med glitter i håret och ett tärnljus i handen. ;P


Våran tiggare.

Igår när vi grillade så var det tydligt att det var någon som var ute efter en smakbit.

Undrar vem.. Hmm.. ?!


10/5 2009

Vaknade redan vid 08 av hunden som vanligt. Han låg inte på sin plats, dessutom smaskade han.. Inte så lite avslöjande. :P Var ändå pigg som bara den när jag vaknade att det inte var någon mening med att somna om i kanske 30 min. Brukar alltid gå upp vid 08:30 - 09:00.
Så väckte babe vid 08:30, gjorde kaffe och grejer. Och så var han ändå tvungen att gå ut och handla mjölk till vårat kaffe/te. Hehe. så han kom precis in nu med hunden, så nu blir det frukost.
Mysfrukost! Kanske tända ett par ljus. Grr. Hehe.

Kram


Växlande

Idag har det ju verkligen varit minst sagt växlande väder. Regn och sol om vartannat. Nästan direkt efter att jag skrev förra inlägget blev det sol. Regnmolnen försvann och jag bestämde mig för att gå en sväng till Morfar. Innan det gick jag såklart ut med Gubben därför att han har en tendens att göra saker han inte ska mitt i stan. Pinsamt*

Det var trevligt hos Morfar. Strax efter att jag hade kommit dit kom även min morbror dit. Han gick efter 40 min eller så fast jag blev kvar i ytterligare 1:30 h. Så medan jag var där så länge passade jag på att städa där. Så som att torka av allt med våtservetter och torka golven.
Så nu fick även han fint. Han uppskattade det verkligen =) Och jag har inget emot att städa där hos honom, det känns nästan som att städa lite hos mig själv.

Älskling hämtade upp mig där och kom hem för bara ett tag sedan.
Så snart ska babe börja grilla, det ni!
Tar kanske lite kort på det och lägger ut här. Om jag kommer ihåg. Hehe.

Kram

Hehe, jag och Gubben i hundrastgården för kanske 1 månad sedan. :P

Storm

Jahapp, nu regnar det och nyss var här soligt. Inte så konstigt med tanke på all blåst kanske. :S
Molnen bara åker förbi och fort går det.
Tur att man är inomhus. Enda tråkiga var att jag tänkt gå till morfar, fast det ser ut att få bli en annan dag. Man vet ju aldrig om detta slutar när som helst iofs. :P

Visst att regnet behövs för att träd och annat grönt ska kunna växa. Fast nu har det ju regnat rätt ofta på bara några dagar.
Snacka om aprilväder idag igen. Och detta ska föreställa maj.

Kram


För några dagar sedan.

9/5 2009

Då var det morgon eller mera förmiddag igen. Vaknade till en molnig morgon och det såg ut att bli regn. Men enligt vädret skulle det bli soligare och det är precis vad det håller på att bli nu. Dock blåser det ju en del ute. Mindre skönt.

Kom nyss in från rundan med Gubben, och ibland är han bra dum. Enligt mig då. Han vill nu gärna ta sig en munsbit utav gräs och gärna äta det. Ni vet hundar brukar göra så för att rena magen, så de spyr ju upp gräset sedan.
Lyckades plocka ut ett långt grässtrå, men tror att han hann att äta något mera. Så här hemma ligger nu tidningspapper och en påse på golvet.
Han är ändå duktig som kommer springandes till mig när han är på väg att spy, så då är det bara för mig att luta hunden över tidningspappret så han kan spy där och in med tidningarna i påsen.
Mycket bra idé jag kom på. För torka efter honom är inget jag har lust med. Hehe.

Nu är det dags för mitt morgonte. Gottgott!

Kram

En bild för kanske en månad sedan i hundrastgården. =)


Sorry

För att jag inte har svarat på några kommentarer eller bloggat ordentligt idag.
Känner att det kommer att gå bättre med bloggandet imorgon.

För nu är är sovtime.

God natt!
Kram

Kväller

Är väl kanske inte på det bästa humöret idag av segtröttheten som jag haft sedan imorse. Dock är det lite bättre nu. Fast är fortfarande lite trött så det blir inte att vara uppe så länge till.

Sedan har vi ju händelsen som inträffade förut tidigare ikväll.
När vi skulle hämta Nalls mc så gick allt bra, tills vi var så gott som hemma. Jag ville inte ta start i backe när det var massor av bilar på väg hem från jobbet och tur var väl det.

Jag tog en annan väg och när jag var nästan framme i en korsning dog bilen, och inga pengar på mobilen typ.

Ringde Pappa som inte förstod att det var jag p.g.a att jag ringde med hemligt nr. Så för de sista örena på just den mobilen jag hade med mig skickade jag ett sms till honom om att han måste ringa mig.
När jag berättade att Nall försvann i backen jag inte ville åka i så bad jag Pappa ringa Nall och be honom komma till dit jag var.

Hehe. Jag visste redan vad felet var. Soppatorrt. Fast bara det att jag har så svårt att få upp tanklåset.

Nåja, Nall kom, hällde i 5liters dunken och så åkte vi och tankade och åkte hem sedan.

Gick direkt över till Pappa som jag tog en cider ihop med.


Och nu har vi precis ätit mat här. Jag, Nall och Denny.

Tänkte dessutom hinna med ett avslappnande bad innan läggdags.


Kramar


Lite småtrött

Vet inte varför men jag känner mig verkligen sådär småtrött. Har känt mig så hela dagen. Jag brukar få sådana här urladdningar som jag kallar det. Vid dessa så kallade urladdningar som jag får är jag trött och seg i kroppen hela dagen och skulle bara kunna sova och vila om jag ville. Dock vill jag inte sova på dagen. Och dagen efter en sådan här dag är jag full av energi igen. Längtar nästan redan till imorgon bara för det. =) Hehe.

Har faktiskt inte så mycket mer att skriva just nu än att jag hoppas på att segtröttheten går över eller i alla fall blir lite bättre.

Kramar

Intervju

Har nu imorse varit på en jobbintervju till ett lager. Jag kände själv att det gick bra. Men jag vet inte om jag får det. Om jag får gissa så får jag det ju inte. Han sa själv att det verkade som att jag borde jobba med människor.
Kanske jag borde? När bloggen min blir stor jobbar man ju med det på sätt och vis. Hehehe, skämt åsido. Men man vet ju aldrig. Speciellt nu när det blir att göra om designen till en liten dröm så kanske fler känner för att titta in och sedan stanna kvar. Man kan ju alltid hoppas. =)

Kom faktiskt nyss hem igen. Har ju direkt efter intervjun gått ett dubbelt varv med Gubben för att det är så fint väder nu. Och enligt vädret så ska det bli sämre nu till eftermiddagen. Inget jag direkt ser fram emot så man måste ju passa på att njuta av solen!

Så nu är jag verkligen vrålhungrig och ska börja med lite lunch.
Kram!


Hellu igen

Svårt det är med rubriker då!

Har nyss kommit hem från farmor & farfar och där blev det både kakor och tårta. Så nu vill jag inte ha mera sötsaker på länge. Visst att det är gott, men jag tröttnar fort på det och mår illa av för mycket socker.
Man får ju inte glömma att jag har 3 sockerbitar i mitt te. Förr hade jag 4 stycken. Hehe. Så det är ju en del. Fast det går verkligen inte att dricka annars.

Innan jag åkte innan så höll jag på lite med grunden till själva nya designen som jag tänkt ut. Har alltså småbörjat lite med den nya headern för att se hur jag vill ha det. Om det blir som jag vill kommer det nog bli rätt fint.
Jag vill inte ha en totalt överdriven, men heller inte för enkel.

Nåja, tänkte fortsätta lite med den nu. =)

Kramar




Design

Angående mina tankar på den nya designen, så håller jag för fullt på att tänka ut hur den ska se ut. Har lite tankar och ideer för den. Så nu gäller det bara att förverkliga den och se om det verkligen fungerar och ser ut som jag vill.
Om det blir liknande som jag vill så kommer det se helt otroligt snyggt ut. Om inte annat får jag väl tänka ut en ny design eller så får den bara bli som den blir.
Fast ska börja jobba på den när jag tänkt lite till, sedan lär det bli förändringar här inne.

Antagligen blir den inte precis som jag tänkt ut eftersom jag inte är någon hejare på design, fast jag gör så gott jag kan förstås. Och jag vill göra den själv!
Roligt!



Födelsedag

Ocke gick precis och vi har roat oss med att kolla en massa på youtube. Hehe. En massa skeva grejer. En del kan man undra om det är sant eller inte liksom. Tufft. Hehe.

Har också som sagt var tvättat och snart är det dags för Nall att åka och jobba. Dock jobbar han bara tre timmar eftersom det är lite extra. Och jag ska följa med Pappa till farmor och farfar för att farmor fyller år, vet ej om hon fyller just idag. Fast iaf.
Har inte så bra kontakt med dom som jag hade förr, men jag träffar dom ibland.

Kollade på jotex förut och hittade söta gardiner som gärna skulle få vara hemma hos mig.
Ett hem måste ha gardiner, annars är det inget hem enligt mig.

Kram


Fina gardiner från jotex.


7/5 2009

Idag är det torsdag vilket innebär tvättdag för min & killens del. I vanliga fall brukar han jobba, tur för honom, fast idag är han ledig och kan hjälpa till. Skönt! :D
Idag tvättas sängkläder och handdukar upp dessutom. Ska bli skönt med en dusch innan läggdags, finns det något skönare än det sådär på kvällen än att vara duschad och rena sängkläder på det!? Skulle inte tro det. Kommer sova sött inatt som kommer. Men nu är det dag och då sker lite andra saker.

Sms:ade Ocke igår om dessa utomjordiska ting som ska ske här på söndag i Norrköping och han liksom jag är intresserad av allt sådant som hör det ockulta och okända till. Vi kan som sagt var snacka om sådant i timmar och komma på olika teorier om vad vi tror. Haha. En del teorier ala oss kan vara helt skeva. :D
Hursom helst så kommer han över hit en sväng idag nu snart vid 12-tiden.

Roligt värre.
Kommer tillbaka senare med något annat vettigt att skriva. Kanske loch ness monstret eller något. Haha. Skämta bara!

Kram

Gammal bild.

Ufo-arkiv öppnas för allmänheten!

Detta är första gången som det öppnas för allmänheten och detta sker nu på söndag!
Gissa om jag ska gå på det och glo en massa. Så spännande.
Det bästa av allt är att det är här i Norrköping!! :D   Och ett av världens största ufo arkiv läste jag. Coolt värre.

Vad tror ni?
Finns det utomjordingar, har de varit här...? Eller tror ni att det bara är vi i hela universum!?

Personligen har jag svårt att tro att det bara är vi om universum aldrig aldrig tar slut.

Ge mig era tankar kring detta!


Sanningen finns där ute.

Chips & dipp

Kollade förut på tv med babe och vi käkade lite chips och dipp.
Länge sedan det var man åt chips då! Äter det nästan aldrig nu för tiden. Förr kunde jag äta 1-2 påsar om dagen. Förstår inte hur jag klarade av det :S

Ska ta ett bad snart tänkte jag. Eller om det blir en dusch kanske.

Tack för alla tips om designen.


Kramar



Snart ny design?

Jag funderar på att ändra design på bloggen snart. Fast jag undrar mera vilken färg i så fall. Självklart så har jag redan en färg jag tänker på.

Fast vad tycker ni?
Ändra design eller inte?


Bantning

Har läst runt lite på internet och om kändisar som verkligen vill gå ner snabbt i vikt efter sin graviditet.
Varför varför kan man bara inte låta det ta tid. Okej, jag vet att de tjänar pengar på att se ut på ett visst sätt, samtidigt så har de ju redan så mycket pengar att de borde kunna låta sin egen kropp få lite tid till en normal viktnedgång.

Det vore ju skillnad om jag som vanlig svensson tjänade massor om jag skulle gå ner en väldans massa kilon, då skulle jag nog göra det. Jag menar, man behöver ju sina slant. Eller hur!?
Nåja, jag är ju inte känd, än så länge. Fast vem vet om denna världsbästa blogg skulle bli det? Hahah. :D

Jag har ju redan haft mina minutes of kändisliv, med tanke på filmen jag var med i, plus modelljobbet jag gjorde. =)
Fast jag skulle ju inte tacka nej till lite mer kändisliv. Vad jag skulle satsa på det säger jag bara!

Kram!


Bild lånad från aftonbladet.


Aprilväder i maj.

Ja ni läste rätt. Har ni som jag kanske världens konstigaste aprilväder i maj?
Samma väder var igår och då haglade det till och med. Tur man var inne.
Idag hade babe och jag bara tur när vi var på väg för att lämna in hans mc,. för att precis när vi lämnat den började det förstås spöregna. Tur vi satt i bilen och var på väg hem igen.

Ärligt talat blir jag lite depp när det regnar. Speciellt när det är grönt ute, även om jag vet att det måste regna då och då. Fast tycker att det kunde regna på natten istället och inget på dagen sedan. Vad bra det skulle vara.
På hösten blir jag inte lika deppad om det regnar med tanke på att det hör hösten till. Samma som att det snöar på vintern. Men nu, nu kan det regna på natten.
Punkt slut!

Kram =)


Grått och trist.. med massvis med regn.

Mc

Attans också. Nu ska vi åka och lämna in killens mc igen!
Det är något med bakdäcket som gör att det smiter ut luft.
Så ska det inte vara. Kommer hem direkt efter det.

Skriver mera då.
Kram


Bild från google.

Barn i krokar 6/5 2009

Läste rubriken på aftonbladet att fosterföräldrar åtalas för tortyrliknande metoder mot barn och att barnen lades i en säck och hängdes upp i en krok i taket.
Fy f*n för sådant alltså.

Häng upp fosterföräldrarna i skrevet så blir det bra sedan. Tvii!


Bild från aftonbladet.

Rosa morgonrock

Sitter här i min rosa fina morgonrock och har försökt att skriva ett inlägg här  ett bra tag nu. Det fungerade inte nyss. Så irriterande alltså :S Man vill ju att det ska gå att skriva ett inlägg direkt och inte hålla på och krångla en massa. Bläk för krångel och tråkigheter.

Kom hem strax innan 21 efter att både ha varit på möte och hos Ocke.
Under tiden som mötet höll på fick hunden sitta i bilen här hemma medan jag gick iväg. I bilen trivs han själv, inte hemma. Så det går inte att lämna honom ensam i lägenheten. Han biter sönder allt. Så jag hade en himla tur att det var kasst väder idag. Fast hade ju såklart nervevad ruta och en vattenskål där inne till min lilla Gubben.

Gick direkt efter mötet och hämtade hunden och gick direkt mot Ockes nya lya. Kul att se hur han bodde, och finfint var det, dessutom nyrenoverad. Spelade lite tv spel, handlade och så bjöd han både mig och Nall, som kom senare, på middag. Gottgott. Så tack Ocke!

Har nyss sett på desperate housewives och det var såklart spännande som alltid. Är trött efter idag så det blir snart att borsta tänderna och hoppa i sängen för att sova. Ska bli så skönt.

Just det ja, ska också svara på alla kommentarer jag fått om bl.a. dumma blondiner.

Kramar


Som ni ser på tiden har jag försökt lägga in detta tidigare.

Dum blondin = brunett

Måste bara skriva av mig om detta ämne.
Ni som inte känner er skyldiga kan ta detta med en nypa salt, ni andra kan ta åt er hur mycket som helst.

Många av de som kallas för dumma blondiner är ju brunetter som färgat sitt hår blont. Då är man ju ingen äkta blondin.
Många verkar dock inte tänkt så långt.  Hehe.
Vi äkta blondiner är faktiskt rätt smarta ändå. Smartare än de som kallar sig blondiner och som färgat bort sitt bruna hår. Fake. Nu säger jag inte att alla brunetter, och de brunetter som färgar bort sin bruna hårfärg är dumma, men det är ju oftast de som gör skäl för det som kallas en dum blondin.
Vet inte om ni kanske tänkt på att det är så, fast det har jag gjort många gånger.

Själv är jag äkta blondin och dessutom stolt över det. Ni vet väl att bara ca 1 blondin på 20 stycken är äkta?
Resten är alltså färgning som ligger bakom.

Nåja, ville bara skriva att ni fakesaker som dessutom gör skäl för namnet dum blondin borde sluta ge oss riktiga ett dåligt rykte. ;P






Enjoy me!

GAHAH

Råkade nyss klicka in på en tjejs blogg som jag hade en mer eller mindre vild pratstund med om jobb och att sova bort dagen. Allt jag skrev till denna var att jag undrade hur man kan sova bort livet. Att det inte var något jag skulle klara av att göra. Denna tjej hade sovit till 12 på dagen och hon tog tydligen illa upp.

Hur som helst så skrev hon till mig i stil med att "det är inte jag som är arbetslös utan jag driver företag, pluggar m.m"

När jag läste igenom lite i inlägget längre ner på hennes blogg så står det att hon inte klarar av dessa saker längre utan helt och hållet vill göra antingen det ena eller det andra.

Kasta inte sten i glashus säger jag bara. Du är ju inte bättre själv! Du var så himla duktig nyss, och nu inte alls. Kom igen alltså. Dessutom vet inte du anledningen till varför jag hamnade här så att säga. Så yttra dig inte om varför jag inte orkat att jobba.
Nej, var bara tvungen att skriva detta. Varför hacka på andra när man i själva verket inte klarar av saker själv som man påstår att man gör.


5/5 2009

God morgon!

Fick en kommentar om att min blogg suger och att hon(?!) undrade hur min blogg kan ligga på första sidan ibland.
Precis som jag skrev till dig; Gå inte in här och läs i sådana fall då!
Ingen tvingar dig.

Övrigt då.
Ska snart börja lite med morgon te. Har faktiskt inte orkat sätta på vatten än. Hehe. Lat.
I övrigt finns lite planer idag faktiskt. Ska på möte senare idag. Urk. Sitta och lyssna på någon som bara pratar gojja. Sådant lär man ju ha hört förut. Speciellt när man varit inskriven i af ett tag. Så tråkigt.

Efter det ska jag hem till Ocke som var här igår för att se hur han bor nu när han äntligen flyttat tillbaka. Ska bli sköj.

Nej, nu är det te som gäller folks.. CIAO så länge.

Sovtime

Tack för alla kommentarer ang inlägget här under.
De flesta av er tyckte det var bra skrivet och det var skönt att höra. Fick faktiskt ingen elak eller i närheten elak kommentar! :D

Nu är det dags att sova. Fast fortsätt gärna skriv till mig, så svarar jag imorgon!
Sov sött.

Kram


Vi är alla trötter.


Dagens mode --> plattbröst

När jag häromdagen skrev att jag kollade in i min garderob och insåg att jag inte hade så flashiga kläder som alla andra gav det mig en riktig funderare. Många av de kläder som görs idag, detta så kallade mode är till för de med i princip noll bröst, eller storlek A kanske, det är typ samma sak. Vilket gör att jag, och de andra som har några bröst över huvudtaget har svårt att bära vissa kläder utan att se gravid ut.
Detta tycker jag är riktigt irriterande. Så jag går omkring i samma tröjor, har flera som är likadana, dock har de olika färger. Visst de är inte fula, men det är i princip bara sådant stuk på kläderna som jag kan ha utan att de sitter som en påse på mig.

Detta med dagen mode för plattbröst tycker jag är rätt skumt med tanke på att i dagens sjuka ideal ska tjejer ändå ha bröst stora som hus. Vilken dubbelmoral. Urk.
Ville bara skriva att detta med mode ibland kan vara riktigt åt h*lvete. :S

   
 
Detta är lite exempel på vad jag med skulle vilja ha i min garderob, som tyvärr inte är välkommet eftersom de är kategoriserade i kategorin plattbröst.

Dessa söta kläder är från HM

Tips

Jag har bara gett något tips här och där innan. Men nu tänkte jag ge ett till.
Anledningen att jag kom att tänka på detta är att jag nu torkat golven här hemma, och känner mig lite sliten efter det. Kanske inte så konstigt om man torkar golven, 3 gånger samt byter vatten 3 gånger.

Hursom helst så handlar tipset jag tänkte ge er om avslappning och få stress och annat att försvinna.
Att råda bot på stress och annat jobbigt heter bad.

Häll upp varmt badvatten och tillsätt badskum.
Tänd några ljus och sätt på någon musik du gillar, helst lugn såklart eller bara musik som får dig att må bra. Bara bada och njut till dess att du känner att du har badat klart.
Börja sedan shamponera in håret, ta en kroppspeeling i lugn och ro. Skölj, och du är klar. =)

Detta brukar jag göra när jag känner mig smått stressad eller bara vill ta hand om mig själv lite extra. Och man känner sig verkligen som en ny människa.


Från google


Nytt gammalt besök!



Imorse eller mer i förmiddags medan jag fixade med frukosten så pep mobilen till, ett meddelande. Jag visste direkt vem det var ifrån. Jag bara kunde känna det på mig. Självklart hade jag rätt dessutom.
Det var såklart min bästaste vän Ocke som önskade mig lycka till på första jobbdagen.

Grejen är den att han flyttade ner till Jönköping för 3 år sedan och nu har han flyttat tillbaka i helgen som just varit.
Skickade ett sms tillbaka om att jag börjar nästa vecka istället.
Då ville han komma över en stund och gissa om vi snackade goda gamla minnen. Och vilka minnen! Vi har miljontals roliga minnen, som bara inte går att beskriva. Sitter och skrattar för mig själv redan här och nu bara jag tänker på det. Haha.
Träffar man honom sitter man alltid och skrattar för fullt eller pratar om något intressant som världens undergång eller liknande.
Sådana okända och ockulta saker intresserar oss båda och vi kan verkligen snacka på om bara sådant i timmar.

Nu måste jag se om pastan kokat klart. Är hungrig. Kram

4/5 2009

Om bara tre dagar har det redan gått en vecka på den nya månaden, sjukt. :S
Kan inte låta bli att tycka att dagarna bara försvinner och man hinner knappt med någonting.

Gick upp nyss faktiskt, vid 10:15. Fast det beror på att hunden väckte mig jag vet inte hur många gånger inatt och några av gångerna tog det ett bra tag innan jag kunde somna om. Så var svintrött när klockan ringde vid 05:40.

Ska gå ut med hunden senare, fast först är det frukost och bloggande som gäller och efter utgången med hunden ska jag hem till Pappan min för att städa iordning lite i mitt gamla rum, som fortfarande har kvar mina grejer trots att det är 5 månader sedan jag flyttade hemifrån.
Hehe, känns inte som nästan ett halvår redan heller tycker jag. Skrämmande.

Nu blir det te time.

Kramar

Haha, så cool. Tog denna precis nu. Som ni kan se på kl. :P

Sött

Har hunnit med att ha en av Nalls kusiner på besök i någon timme. Vi drack såklart lite te/kaffe och käkade lite bullar.
Har även ätit lite sallad nu som kvällsmat, och diskat upp en massa som inte fick plats i diskmaskinen, så imorgon när man kommer ut dit kommer det att vara finfint. Skönt.

Som vanligt fastnade jag lite på internet och på en sida för smycken, det händer. Faktiskt. Älskar smycken och skulle kunna vara ägare till hur många som helst utan några större problem. =)

Här är några av de som var lite söta. Alla från albrekts guld.

              

 







Damm

Har varit framme med dammsugaren lite grann och sett till att det ska bli fint här hemma. Har ju annars bara sopat med sopborste i ca 2 veckor eller något skulle jag tro. När jag läser det ser det ut som att det skulle ha varit hur skräpigt som helst här hemma, men det var det inte. Var knappt skräpigt alls. Dock behövs det ju dammsugas ibland för att få bort precis allt. Dessutom känns det ju alltid renare med dammsugaren. =)

Nu tänkte jag kolla runt lite på nätet efter "vill ha saker".
Skriver senare och visar om jag hittar något intressant. =)

Kramar


Tyckte denna blev ganska tuff, fast den är några dagar gammal. =)

Mumier

Hej hej!

Har varit ute på en underbar promenad med hunden. Så himla skönt ute trots att det är lite molnigt. Dock lyckas solen lysa igenom dem lite grann. Skönt. Och så varmt det där ute. Hade egentligen lust att gå lite längre, men bestämde mig för att gå in.

Såg ett klipp på aftonbladet förut om att de hittat nya mumier i Egypten, mycket spännande tycker jag. Det är väldigt intressant om pyramider och annat oförklarligt mer eller mindre. Kommer ihåg när jag var liten så gick det ett program på discovery som leddes av Arthur C Clarke. Hans program handlade just om sådana saker som pyramiderna, solförmörkningar, andra tempel runt om i världen, regnande grodor, klotblixtar och annat intressant.
Har även en mycket intressant bok som jag fått av min Pappa, som just Arthur har skrivit. Och den handlar om just alla de sakerna. Mycket bra bok.


3/5 -09

Nu är jag uppe helt och hållet. Var uppe vid 10 också fast la mig för att vila ytterligare en stund. Det blev sent här hemma igår och allt var superkul. :D
Som väntat blev kvällen lugn men ändå hade vi kul. Dans i vardagsrummet var ju lite kul och musiken lagom högt, kanske lite väl högt mot slutet, fast som tur är verkar vi ha bra grannar som inte klagar.
Vid 24 tiden eller så blev det grillning tillsammans med pommes och tsatsikin. Så gott alltså! Babe är super på att grilla.

Nu blir här lite frukost/lunch och sedan kommer jag tillbaka och skriver mera.

Kramar

Jag nu, helt Osminkad!!

Rök

Sitter här och dricker te samtidigt som jag tänt lite rökelser för den ultimata feststämningen.
Fick dessa av G en jul tror jag att det var och har aldrig tänt dom förutom nu när jag flyttat hemifrån.
Gick omkring med dessa ävan innan alla kom på nyår. Och måste säga att det luktar fantastiskt i hela lägenheten av bara 1-2 stycken. Så de är ganska sparsamma! Det var 48 i och har över hälften kvar.

Nu slockande den första, så ska tända en till innan de kommer.
Kramar på er!!


Fint!

Nu har jag gjort det fint här hemma, plus att jag gjort lite tsatsiki till ikväll. Det är ju alltid gott.
Så nu är det bara att vänta in älskling, som åkt på en tur till Linköping.
Sedan kommer min moster, hennes kille & antagligen min morbror. Vi ska ha lite party här ikväll eftersom det inte blev något på valborg. Ska bli sköj. Hahaha.

PARTY. Hehe, Inte så ofta det blir party här inte och tur är väl det.
Och när vi ( de jag nämnde) har s.k. fest så går det alltid lugnt till vilket är skönt. Vi har mest trevligt faktiskt så därför ser jag verkligen fram emot ikväll. =)

Kramar

Hehe, tog denna precis nyss. Enjoy me. =)

Städning

Har varit hos älskade Morfar en sväng idag. Trevligt =)

Och håller nu på att göra iordning lite här hemma inför besöken som vi ska få ikväll.
Vill få bort lite papper och så diska undan lite saker i köket, ser inte så fint ut där just nu och det gör det inte här vid datorn heller. Usch. Jag sa det till älskling igår att det skulle vara så skönt om alla viktiga papper kom på en och samma dag istället för ett här och där.
Då skulle det bli så mycket lättare att hålla iordning.

Nu måste jag fortsätta här, de kommer om ca 3 - 3½ timmar.

Skriver när jag är klar.
Pussen

Denna oreda måste jag reda upp!

Woffy 2/5 -09

Hahah. Imorse när jag vaknade var jag bara tvungen att ta ett kort på lilla Gubben när han låg och sov.
Och vilken stil hunden har ibland alltså. Haha.
Annat kan man ju inte säga. :P


Inte mycket

Idag har det tyvärr inte blivit mycket uppdatering, men har faktiskt inte haft så mycket att skriva och då kanske det är bäst att strunta i att skriva en massa saker. I alla fall ibland.

Efter vi kom hem från att ha kollat på biltåget som sagt så drog ju babe iväg med en av sina vänner som vi träffade nere på stan. De åkte mc tillsammans och jag stannade hemma och blev sådär jätteseg.
Hade helst viljat sova, fast kände att det inte är någon bra idé.
Har för det första väldigt svårt att sova på dagen och för det andra så mår man bara dåligt när man väl gör det, sedan man vaknat alltså. Så det är bäst att låta bli att sova på dagen när man blir sådär seg.

Nu har vi precis käkat en kebabpizza med blandad sås, pizzasallad & en cola till det.
Så ska bara blogga lite medan det dricks cola, efter det blir det att slänga sig ett tag i spat (badet).

Trevlig kväll!


Bild från google.

I min garderob

Precis som rubriken säger kommer detta att bli en ny kategori med samma namn.
Tänkte att det kunde vara lite roligt för er att se vad som finns där inne. =)


Hur som helst så fick jag denna söta från min älskling. Denna hade jag på bl.a. nyår. Den sitter dessutom otroligt snyggt på mig tycker jag själv då. Hehe.
Fast är inte det viktigast? Hur man själv känner sig?

Kramar


Tåget

Direkt efter att babe och jag hämtat hans mc gick åkte vi såklart hemmåt, det var bara det att jag fastnade i mc tåget med våran ena volvo. Hahah :D Ensam bil bland jag vet inte vad, 100-tals mc och mitt genom hela Norrköpings innerstad. Cool jag var alltså :P

Efter mycket så kom jag till slut ur mc tåget och kunde åka hemmåt. Hehe, där väntade redan Nall som också hade fastnat bland alla mc med sin mc.
I vilket fall som helst så gick vi sedan ner till stan för att kolla på biltåget som också går samma väg genom centrala Norrköping 1a maj varje år. Det är allt ifrån gamla bilar till nya, och många av de gamla bilarna är i gott skick. En del är riktigt fina, även om det inte är min typ av bil.

En från en av bilarna skrek "titta vilken babe" till mig. Hehe. Lite småkul.

Puss &  hej så länge.


Detta är sådana bilar som mest åker i tåget. =)
Bild från google

Fre 1/5 -09

Jaha, då så var det en ny månad -> igen.
Jag tycker verkligen att tiden bara flyger iväg och ibland känns det som att tiden inte räcker till.
Vaknade för redan två timmar sedan och det känns max som 45 min. Konstigt värre. Hur som helst så var älskling och jag hemma igår och bara tog det lugnt. Skönt det med faktiskt.

Nu snart så blir det att åka och hämta hans mc som har varit inlämnad för byte av däck. =)
Så nu åker han säkert igen, känns skönt.

Har haft nysattacker nu på morgonen. Antar att det är fler som haft det?

Kramar


Bild från google.

RSS 2.0