Kvällste

Sitter här framför datorn och dricker mitt kvällste. Ja, det heter kvällste dessutom. Tror det innehåller örter och sådant som ska verka lugnade. Och vad jag märkt verkar det fungera rätt okej. =)
Inatt hoppas jag på att få sova gott.

Gubben (hunden för er som inte vet) väckte mig minst 7 gånger inatt av att han stod upp där han inte får vara. Och jag var som vanligt tvungen att knäppa med fingrarna och säga "gå och lägg dig" om och om igen. Konstigt nog vaknade jag ändå rätt tidigt. Vid 09:20. Trodde nästan jag skulle sova ännu längre med tanke på så många gånger han väckte mig.
Oftast brukar det inte vara såhär många gånger som han väcker mig utan det brukar bara vara några gånger. Och detta händer då alltså 9 nätter av 10.
Och min lilla pojkvän sover djupare än mig och hör förstås inget. Jag brukar med sova djupt fast vaknar lätt av vissa saker. Som när något inte är som det ska.

Nej, nu börjar jag bli riktigt trött här så ska gå och borsta tänderna och lite sådär. Sedan göra det bästa för att hålla mig vaken ett tag till. Nall ska se något på tv om ett tag och vi brukar alltid gå och lägga oss samtidigt. Hehe.
Små vanor som man har vet ni.
Kram


Kommentarer
Postat av: PolinasCloset

Gott med kvällste!

2009-05-19 @ 23:45:31
URL: http://polinascloset.devote.se
Postat av: Nadja

Jag somna som en stock.. =) Nu ska jag snart till mitt gamla jobb. Ska du göra idag? =) kram

2009-05-20 @ 09:46:49
URL: http://nadjaslivliga.blogg.se/
Postat av: ÅSA

ja precis :)



haha aaw. .så söt du är ^^ tycker det är sött med sugrör. har köpt stora paket med sugrör som jag har hemma i alla färger :P eller de rosa är väl snart slut :P men har ca 300 sugrör :P



vad ska du hita på i helgen då? för det är väl långhelg?



kram

2009-05-20 @ 10:01:03
URL: http://crazyspace.blogg.se/
Postat av: - | | Carro | | -

Jaa, visst är låten fin :)



Gott det lät med te..har börjar dricka det jätte ofta när jag är med min pojkvän..nyttigare än mjölk och oboy på morgonen lixom ^^ :) hoppas du har en nice dag..kram !!

2009-05-20 @ 10:44:02
URL: http://carolinedream.blogg.se/
Postat av: Nadja

ja mitt gamla jobb, det var min sista dag idag och eftersom jag inte kan jobba så var jag där för att prata med chefen. =) Blev det fint? =) kram

2009-05-20 @ 11:53:00
URL: http://nadjaslivliga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0