Lite nytt.

Satt och kollade på både ikeas hemsida och även såklart jotex bara för att. Undrar varför när jag ändå inte kan shoppa något nytt just för tillfället. Men det är ju så roligt att sitta och titta på allt fint som finns. =)

Kollade bland annat på lite nytt porslin, är lite trött på våra tallrikar här hemma fastän de bara är ca 5 månader gamla, kanske 6. Fast de är på något vis lite klumpiga. De är dock lite djupare än en vanlig mattallrik, trots att det är vanliga mattallrikar. Gillar dom ändå rätt mycket med tanke på att man kan ösa på en hel del sås. Utan sås går mat inte att äta. Blir så torrt. Bara det att jag helst skulle ha valt andra färger om vi köpte tallrikar idag.

Här är lite andra tallrikar, som jag skulle kunna ha hemma.Ljusgrönt.. Fint =)  -ikea


Eller varför inte dessa? Påminner mig om konst. -ikea


Ett helt set med söta saker, mest för det påminner om vår och sommar -jotex

Med detta säger jag God Natt, och dröm sött!


Ingen eld

Här blev det att babe och jag åkte till systemet för att köpa några cider/ öl och ett utav mina absoluta favoritviner just för att det är så gott. Jag som gillar halvsöta viner, och smaken i detta vin passar perfekt för mig. Den har precis lagom av alla smaker, det är dessutom mousserande, något jag gillar väldigt mycket. =)
Detta är till när min moster och hennes kille kommer hit.
Nu när jag läser det så ser jag att det låter som att vi köpt halva systemet, fast det är bara två cider var och en liten vinflaska, plus en lite större vinflaska. Tur jag inte brukar dricka för mycket utan jag vet min gräns. Ett par glas och det är bra sedan.

Efter vi inhandlat detta åkte vi hem och jag lagade en god gryta.
Såg nyss på klockan och ser att det är för sent för att åka och kolla på en majbrasa. Lite synd enligt mig, brukade ju alltid göra det när jag var liten. Och vi hade tänkt att kolla idag. Så går det när man har annat att göra.
Det blir ju fler gånger.

Kram

Bild lånad från google.

Glömsk..

Gick förut till hundrastgården med Gubben så att han kunde få leka av sig lite grann, tog med hans boll och det roliga var att han inte märkte att bollen var med förrän jag visade den. Ändå höll jag den i handen lite gömd sådär. Han brukar alltid veta vart bollen är annars. Blinda hund. =)
När vi kom dit och började kasta boll med varandra slog det mig. KAMERAN! Jag glömde den. :S
Hur kan man vara så glömsk som mig?
Ibland blir jag nästan trött på mig själv när det gäller att komma ihåg just kameran, det är ofta jag glömmer den. Fattar verkligen inte varför?

Kram


Svarat!

Nu har jag svarat klart på alla kommentarer som jag fick under gårdagen. Skulle ha viljat kunna svara på dom igår, fast ibland inträffar det saker som gör att det inte går.

Denny gick för en halvtimme sedan och jag har ätit lite mat, så man inte hungrar ihjäl tills babe kommer hem från jobbet. Tänkte snart gå ut till hundrastgården med hunden och leka lite.
Tänkte också bjuda er på bilder därifrån!

Kram så länge!

Jag nyss som ni kan se på både datum och tid. =)


Cool bild, också tagen nyss. :D

Möte

Denny sov över igår, inte bara för att det blev sent med bilen utan även för att kunna ta hand om Gubben någon timme eftersom han inte går att lämna ensam. Detta eftersom Nall jobbar och jag skulle som sagt var på ett möte på den nya af som jag skrivits in på. Och vad ska man säga. Mötet gick bra och det kändes bra efteråt.
Dock kommer jag inte att få börja på måndag på praktiken eftersom mina försäkringspapper inte hunnit bli ifyllda. Så jag börjar måndagen efter istället. Så praktiken blir av. =)

Känner mig lite duktig som gick till mötet, fast vadå. Vi har ju nu bara en bil och jag frågade inte Pappa om jag kunde låna hans bil. Och det är ju skönt att gå!
När jag kom hem i alla fall hade jag ju glömt att jag ska tvätta, och det kom jag på ca 1: 45 h för sent eller så. Så när jag kom på det rusade jag ner och hoppades på att det skulle vara ledigt.
Fast då hade en precis lastat in i maskinerna, och som tur var hade hon inte satt på dom än. Så hon frågade om det var min tid, och hon lät mig få den i alla fall! Tack för det!
Man har ju rätten att ta någon annans tid om det gått 1h, som ni kanske vet?!

Så jag ska snart ner och hämta tvätten så att det är klart.
Skriver mer senare.
Kram

Gammal bild.


Bogsering

Jag vill börja med att TACKA för Alla kommentarer som jag fått idag, har sett att det är en hel del. Fast som ni har kunnat läsa har jag haft fullt upp med båda våra bilar att jag inte varit hemma för att kunna svara på kommentarerna.
Jag kommer att svara på dom alla imorgon!

Tänkte berätta lite om denna kväll, sedan sist jag skrev.

Nall kom hem och jag berättade ingående om vad som hade hänt när jag körde. Så det första vi gör är att ringa till Denny som självklart ställde upp om vi hämtade honom. När vi hämtar honom i klocket så har hans bror en volvo till salu, en jättefin av det vi hann att se. Och vad priset var vill jag inte säga än, men det är möjligt att vi gör oss av med denna bil som nu är trasig till denna vi kollade på.
Hursom helst så åker vi iväg till den trasiga bilen. Nall sitter i medan både jag och Denny skjuter på så att vi får iväg den en bit, snacka om att bilar väger bly.
Jag går sedan iväg för att hämta våran andra bil. Och Nall & Denny sätter bogseringslina mellan bilarna.
Och gissa vem som får bogsera för andra gången. Jo JAG!

När vi väl var hemma och hade fått den trasiga bilen till en parkering här så sa älskling det att han verkligen inte kunde tro att jag bara bogserat en gång innan.
Det gick alltså superbra och gissa om jag är glad att vara hemma. Har bara varit hemma en timme nu och tryckt i mig en äcklig korv med dressing eftersom jag inte ätit på 11 timmar.
Är helt slut i kroppen efter idag.
Så nu blir det att sova.

 God Natt och Kramar till er Alla! 

Tänk om det ändå varit så här lätt att få hem bilen.


Mja

Nu har jag varit hos Pappa en sväng och vi har pratat. Han är glad för min skull för att jag fick denna 5 dagars praktiken. =) Och det är jag med. Ska bli spännande. Samtidigt tror jag det blir tunga dagar. I alla fall de första två dagarna. Fast så är det ju alltid när man kommer till ett nytt ställe och inte riktigt vet vad som ska göras.

Älskling är på väg hem och det första han frågade när han ringde var " är den trasig eller vad hände". JA babe. Bilen är trasig, eller kopplingen i alla fall. Fast det går ju att laga om det inte går att göra som babe gjorde sist. Vi får se hur det blir. Vi ska i alla fall åka och hämta den senare. Känns väl inte så jätteroligt det här måste jag säga. Men det är tyvärr sådant som händer.

Nej, nu ska jag vänta på att babe kommer hem och hoppas på att det går bra senare.
Plus att babe inget vet än om att jag fick praktiken. Hehehe.
Ska bli kul att se vad han säger.

Kram

Livet är inte alltid en dans på rosor.
Från google.


Bilar är skit

Ja, det är precis min åsikt nu.
Vad händer inte, kopplingen rasar samman på en av våra fina bilar medan jag är på väg hem från intervjun!
Detta händer typ mitt i stan med. Fast som tur är har jag vetat att det är något som inte står rätt till med kopplingen i någon / några veckor nu. Har känt att kopplingen gärna vill stanna kvar i bottenm, att den inte orkar upp. Och nu kände jag att det inte var något direkt motstånd i kopplingen när jag tryckte ner den.
Så jag fick ringa min kära Pappa som kom och kände och javisst, kopplingen är helt slut när han väl kommer. Och konstigt nog rullade bilf*n på ettan så fort man startade den. Hur kan det komma sig egentligen.
Så var det inte sist när kopplingen rasade på samma bil. Dock lyckades Nall fixa det själv på något vänster.
Vi planerar att köra hem bilen sent ikväll, då det inte är så mycket trafik. Parkeringen där är betald i alla fall.

Förresten! Jag fick min 5 dagars praktik på företaget! :D
Så jag börjar där nästa vecka, och går det bra efter 5 dagar kan jag få jobb, om jobb finns! :D


Beskriver mig bra just nu.
Bild från google.

Nu snart

Åker jag mot intervjun. Börjar bli riktigt nervig. HUhh. Fast fick ett samtal från både bästaste Pappa och Ocke. =)
Nåja, har suttit och funderat på vad jag ska säga. Och just nu har jag det ganska klart för mig, fast jag slår vad om att när jag väl är där så rör det ihop sig i skallen och allt man kan säga är ehhh.

Nåja, bara att hoppas att det går bra, fast det ska det nog göra.
Skriver igen senare när jag kommer hem.

Vill ha många kommentarer!
Kram

29/4 -09

Är nog allt lite nervös nu ändå tror jag fast det är flera timmar kvar tills intervjun. Fast jag har ju aldrig varit på en förut. Vad ska jag säga!? :S Tänk om han frågar vad som är dåligt? Vad är dåligt med en själv liksom?! Help! Hehe :D

Har i alla fall duschat i lugnt och ro, satt på te vatten som är klart nu.
Så nu blir det faktiskt att sitta här i någon timme till och lugna mina nerver, med en kopp te förstås.
Jag har inget att förlora på detta i alla fall. Är nog så man får tänka.

När jag duschade klart förut och kollade in i garderoben såg jag att jag inte har några direkt, vad kan man kalla det? Flashiga kläder? Hehe, har mest bara vanliga bekväma tröjor. Och de lite mera snygga jag har är nog inte så passande kanske. Haha. Får ta och skaffa mig lite annat nästa gång det blir stan.

Nu ---> TE


Gottgott!

Har ätit och ser nu på desperate housewives. Lika bra varje gång alltså. Hehe.

Under tiden som maten lagades till både på spisen och på grillen sa älskling att han såg en polis stå utanför oss och kollade bilar, körkort och lite sådär. Så det blev kvällens höjdpunkt.
Jag stod och kollade när polismannen vinkade in bilar i kanske 20 minuter eller så. Haha. Vilket nöje.
Fast vadårå. Man måste ju vara med när det händer saker i området man bor i. Speciellt när området är väldigt lugnt och skönt. Fast vägen som går utanför är alltid mycket trafik på. =)

Nej, nu börjar dh igen.
Kram

En bild på det hela :D

Grillning

När älskling ringde och sa att han slutat och redan varit och handlat hundmat så sa jag att jag ska på intervju imorgon och han blev  lite överraskad där. Han hämtade mig, samtidigt som vi mötte Denny precis utanför porten och åkte och kollade vart det var, alltid bra att veta i förväg!
Efter detta fick han pengar till hyran eftersom det är han som sköter det där med betalningarna. :D Tack och lov. Det verkar så jobbigt. Så då var det klart då.

På vägen hem sedan så skulle vi handla lite, mötte en vän till Nalle där. Så Nall köpte en fet stek som han ska grilla ikväll nu när som helst. Det ska bli så gott! Längtar redan tills maten är klar. Till detta blir det nog ris och en grönsaksröra, istället för sås. Kommer bli jättegott. Vi brukar göra så eftersom jag föredrar grönsaker. =)

Tar en bild på det goda sedan tror jag =)
Kramar

Bild från google. Vi har elgrill på balkongen. =)

Lista

Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i?  Hm, 1.
Vad tycker du om kärlek?  Bra, så länge som det fungerar.
Har du flashat/strippat nångång? Spela roll?
När kramade du någon sist? Älskling
Saknar du någon speciell person? Ja, varje dag.
Har du svårt för att bli kär? Sådär.
När kysste du med någon sist? Imorse
Ångrar du det?  Nej.
Är du singel? Nej.
När fick du senast en komplimang? Öh.. får det varje dag nästan. =)
Har du hånglat med någon av samma kön? Räknas en puss av bästa vännen? :P

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: Nej.
Gjort något riktigt dumt: Jepp.
Gjort nåt olagligt: Antagligen
Blivit polisanmäld: Nej nej!
Fått din mamma att gråta: Tyvärr..
Skämts över dina föräldrar: - Alla har nog skämts över sina föräldrar.
Skämts över dig själv: Det har hänt :P
Sagt jag älskar dig och menat det:  Ja.
Bråkat med din flickvän/Pojkvän: Det har väl de flesta!?
Dricker du: - Ja, alla måste ju dricka för att överleva.
Vilka kläder sover du i: Gahahah Inget? eller :P
Vad hatar du verkligen: Spindlar & andra kryp, sjukdomar. :S
Varit kär: Såklart.
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: Haha.. Hm, tror inte det nej. :P
Är du ensam nu: Nej, hunden är ju här. =)
Vill du gifta dig: Ja, klart jag vill.
Vill du ha barn: Någon gång.

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng: Jag & killen. Hehe
Såg dig gråta: Eh, vet ej.
Fick dig att gråta: Kommer inte ihåg.
Du delade en drink med : Delar inte med någon, bacillskräck. Urk.
Du gick på bio med: Älskling
Skällde på dig: Vet inte.

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU?
Gråtit: Nix
Kramat någon: Ja
Pussat någon: Ja
Köpt någonting: Nej.
Sjungit: Ja
Saknat någon: Ja, jämt.

HAR JAG?
Digitalkamera: Jodå.
Telefon på rummet: - Mobilen är alltid med.
Egen dator: - Såklart, vem har inte!?
Husdjur: Hunden Gubben
Bra kompisar:  Dom finns.

Tog den från http://lalinda84.blogg.se

Intervju

Mötet gick bra, det var en hel del personer som var där första gången precis som jag.
Det gick typ ut på att alla skulle säga sitt namn och att vi fick information om stället vi skulle börja på.

När jag sedan parkerat bilen här vid hemmet så gick jag den vanliga promenaden med Gubben, och jag hann inte mer än att komma innanför dörren förrän min mobil ringde.
Det var min vad heter det? Handläggare på arbetsförmedlingen som säger att hon har pratat med någon Marcus som jag ska till imorgon på en intervju. Detta blir faktiskt min första intervju och om intervjun går bra har man 5 stycken provdagar för att se om man passar för arbetet.
Har precis varit hos Pappa och fört över mitt cv till usb minnet så jag kunde skicka mitt cv till henne på af. Hon ska skriva ut det så att det bara är att hämta och ta med till intervjun imorgon.
Är lite smått nervös redan nu. Haha, nej då. Fast jag lär bli det imorgon!

Önska mig lycka till!
Kram


Tis 28/4 -09

God morgon!

Vaknade vid 07:45 efter att ha somnat om efter att älskling gått till jobbet. Tänkte att jag ska hinna med att blogga lite innan jag går. Ska hem till Pappa och kolla igenom en gammal diskett, det finns lite saker på den som jag måste skriva av och ta med till mötet. Min nya dator har ju ingen diskettenhet. Den är för ny för det tydligen. Hehe.

Känner mig lite smått stressad fast jag har god tid på mig, dessutom är jag nästan helt iordninggjort. Ska bara borsta håret & tänderna.

Har nog faktiskt inte så mycket mer att skriva just nu utan jag måste fortsätta här nu så att jag kommer i tid. Måste ju hinna gå ut en sväng med Gubben innan jag åker också. =)

Kram så länge.


Hehe, lägger upp denna så länge. Tar någon ny bild när jag kommer hem.

Doggys

Kinamaten förut idag var god. Tog lite med hem också. Hehe. Man får ju inte vara dum eller hur!?
Efter maten pratade vi en stund och en av Nalls vänner ringde. Så vi gick och mötte upp honom vid hundrastgården. Han hade ju såklart med sin hund. Och den och Gubben fick leka tillsammans. Haha. Snacka om glada jyckar. :D

Hans vän gick vid 21, och babe och jag la oss i sängen och tittade på csi. Babe ser fortfarande på tv faktiskt och jag passar på att blogga lite =)
Blir inte uppe så länge ikväll. Babe ska jobba imorgon och jag ska på möte. Ser inte fram mot mötet direkt.
Fast det är ju sådant som måste göras. Undrar hur det ska gå, tror vi bara ska prata i alla fall. Skönt.

Tack för alla kommentarer medan jag varit borta!
Kramar


Killens väns hund. Hiero tror jag han heter.


Han gjorde som jag sa och satt :D


Våran Gubben =)

Kina

Så fort älskling kommer hem från jobbet så ska vi två gå över till Pappan min och äta lite kinamat.
Jag är både grymt sugen på det nu och för att inte tala om hungrig.
Dessutom var det länge sedan som vi åt det, ska bli så gott. Mmm m!

Kom nyss in från balkongen, har solat lite grann. Mycket skönt. Där kan man verkligen få en lugn stund och ro till att läsa.
På tal om läsa, så har jag läst ut boken närkontakt nu. Ni vet den som handlar om vad som sägs vara äkta möten med utomjordingar. Eller ja, han som har skrivit boken påstår sig ha blivit bortförd av dessa.
Jag måste säga att boken var stundtals spännande och stundtals krånglig att läsa. Han hade så många olika teorier om vad det kunde vara för något han varit med om att det bara rörde ihop sig i skallen på mig.

Nåja, mer hinner jag inte med att skriva nu, min mage svider lite av hunger.
Så det är dags att stänga av datorn här snart och gå iväg och äta lite mat. Jag skriver såklart mer när jag kommer hem. Och när jag är hemma igen vill jag gärna ha fått massor med kommentarer som jag kan svara på sen!
Kramar


Bild lånad från google


Var försiktig

I solen.
Inte vill du se ut som Kim? :P
Jag menar kul att se ut som en tvättbjörn eller något. Man tror inte att solen bränner så mycket så här tidigt på året fast det gör den verkligen. Tänk på att huden under vintern varit gömd i ett lager av kläder.
Och när du solar så använd alltid solcreme som jag kallar det =)

Kram

27/4 -09

Kom hem för en timme & 30 min sedan cirka.

Morgonen började redan 05:40 med att klockan ringde. Baby jobbar idag. Så under tiden som han gjorde sig iordning låg jag och halvsov mer eller mindre. Bara för att jag kan pussa honom hej då. Hehe.
Efter det somnade jag väl om i kanske 45 minuter och när klockan ringde igen vid 07:40 kändes det som att jag bara ville ligga kvar och sova lite till. Fast det gick inte med tanke på att jag var tvungen att ringa till Pappa. Han skulle nämligen visa mig vart en viss gata låg, för jag ska skrivas in på en ny af som ligger där och det är möte där imorgon.

Sedan gick vi båda upp till Pappa och han gjorde lite snabba mackor att ta med till jobbet och jag var tvungen att pyssla lite med min gamla dator som fortfarande står kvar där.
Gick efter det ut med Gubben och träffade en av mina gammla grannar. Så vi stod och pratade ett tag. Jag var nämligen vän med hennes dotter, som nu bor i Linköping och pluggar där.

Så nu har jag duschat, och precis ätit lunch.
Och nu blir det en kopp te till.

Skriver mer senare. =)
Kramar


Bättre

Hej hej igen!

Nu mår jag så mycket bättre. Sitter här och ser på kanal E! som handlar om extreme hollywood, handlar om den mörka sidan av plastikkirurgi. Ganska så intressant. Själv tycker jag väl inte att man ska lägga sig under kniven om man inte skadat sitt utseende genom olycka eller något med tanke på alla risker som faktiskt finns. Infektioner och allt sådant. Det finns mycket hemskt som kan drabba en utan att man ska behöava göra något. Så varför öka på den risken?!

Har i vilket fall som helst druckit mycket och ätit lite mat, så huvudvärken är borta. Det känns skönt!
Tur att det var det som var orsaken till huvudvärken. Hade det dock på känn. Hehe.
Så snälla söta ni, gör inte samma misstag som jag gjorde idag.
Ät och drick ordentligt!

Kramar

Den goda maten idag =)
Grillat kött, potatisgratäng, champinjonsås & sallad.

Matlagning

Tack för alla fina kommentarer som jag har fått medan jag varit borta. Men nu är jag hemma igen.
Det värsta av allt är att jag antagligen fått vätskebrist eller något för jag har lite ont i huvudet. Kan ju i och för sig vara för att Nall och jag bara ätit frukost idag för ja.. 9 timmar sedan. Så det kanske inte är så konstigt.

Däremot ska jag sätta igång med maten alldeles strax. Det ska bli något så gott som potatisgratäng, grillat kött, sås och sallad till det. Att jag vet vad det ska bli för mat gör ju inte huvudvärken bättre.
Bäst jag sätter igång med maten så svarar jag på era kommentarer efteråt.

Skriv gärna så länge, och glöm ej att bloglovin finns!

Kram


Skulle behöva detta nu, fast tyvärr har vi inga hemma.

Mc

Nu gick Nall iväg för att fixa så att det blir lite luft i bakdäcket på hans mc. Sedan ska vi åka och lämna den på en verkstad så att den kan få ett nytt bakdäck. Däcket är nämligen både slitet och trasigt. Och så ska han besikta den snart dessutom.

Så jag ska åka efter honom dit så att han sedan kan komma hem.
Efter det ska jag åka en sväng till Morfar. Måste ju se hur han har det. =)
Kanske spela lite spel med honom eller så. Skulle vara roligt.

Detta tar nog några timmar, vill ju inte bara åka direkt från Morfar när jag kommit dit utan vill hinna umgås med honom ett tag. Plus att där vi ska lämna mc:n är utanför stan.
Fast efter det kommer jag självklart tillbaka med ett nytt inlägg!

Kram så länge.


Detta är inte hans dock. :P
Fast den var snygg.

26/4 -09

Idag har det gått exakt två månader sedan min födelsedag. =)
Och om exakt två månader firar jag & babe tre år tillsammans. Hehe. Vi har dock inte pratat något om hur vi ska fira det. Det är ju som sagt ett tag kvar till dess. Fast något lär det bli. Ser att det är en fredag, vilket dessutom ger lite mer möjligheter. Perfekt.

Nog om det. Nu på morgonen har jag en del att göra här hemma. Har redan sopat av golven efter frukost. Och nu ska jag ut i köket och göra iordning där lite. Det är disk överallt. Lite av det åker in i maskinen och annat diskas upp direkt.
Jag ska låta babe få lata sig lite idag.. Snäll som jag är.

Skriver sen igen när jag är klar med det.

Denna bild tog jag imorse vid 05:30 cirka. 
Fin va?

Iscensatt bråk!?

Satt lite och tänkte på det här bråket som alla typ har pratat om som Dessie & Paow har haft.
Som ni nu kanske vet är de ju sams igen. Detta fick mig att börja undra lite..  Visst, de har redan flera tusen läsare om dagen, fast kan det kanske vara så att de började "bråka" och båda var med på det för att försöka sno åt sig ännu fler läsare?? De kanske visste att deras så kallade bråk bara skulle ge flera läsare.
I själva verkligheten kanske de hade gjort upp om det och sedan bara låtsades ha världens bråk.
Att detta låtsasbråk skulle göra bådas bloggar mera populära?!!

Detta är min tanke eftersom av vad jag läst lite om vad de bråkade om, hemligheter som kom ut och annat som faktiskt är ganska allvarliga saker som man inte går och säger till vem som helst.
Dessa saker de har sagt till och om varandra är inget man förlåter bara sådär. Det hade i alla fall inte jag gjort.

Så vad tror ni, kan det hela vara iscensatt för att locka fler läsare?!

    
                                                                                                           Denna från paows blogg.

Eftermiddag

Jag & babe käka räkmacka förut. Tillhör faktiskt ingen favorit. Gillar inte skaldjur. Fast eftersom jag ändå dränkte dessa små räkor i citron & dill gick det att äta.

Dessutom kom Denny nyss över och de sitter på balkongen och solar. Det gjorde jag & babe med förut. Fast eftersom det inte är bra att sola för länge så gick jag in efter ca 30 min.

Tänk på att inte sola för länge nu i början så att ni inte bränner er.
Kram


Jaja och ja.

Nu så, nu har jag fixat den lilla ikonen till bloglovin, så tryck där för att bevaka min blogg -->
Jag har bestämt att när jag är uppe fler prenumeranter byter denna blogg utseende totalt.  Det ska ändras på färger och den ska bli sötare, mera ja.. ni fattar!
Så lägg till mig nu!

Jag har även börjat uppdatera oftare vilket blir roligare för er läsare. Jag vet att jag har mellan 300-600 läsare om dagen. Och det får gärna bli ännu fler. =)

Det är mycket populärt med veckans bloggtävligar!
Ska man kanske starta en sådan?

Ge mig gärna förslag!

KramTog dessa förut idag, och bjuder på dom till er nu!
ENJOY me

25/4 -09

God förmiddag!

Vad tiden går fort alltså. Kan inte förstå att april redan snart är slut. Jag som tycker att året nyss har börjat!? Det var inte länge sedan som det var både julafton och nyår. Och ändå har snart redan halva året gått. Husch. Fortsätter det så här dröjer det inte länge tills man sitter på hemmet känns det som. :S

Har precis ätit frukost med älskling, och blev mätt så orkar inte göra något just nu. Fast något blir det nog att hitta på idag. Vi måste bl.a. handla hem en massa igen. Så tråkigt. Hej då älskade pengar. =(
Fast sånt är livet.

Kram

Bild från google
<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/525258/onlyforever?claim=79pt22vv5fk">Följ min blogg med bloglovin</a>


Kvällssnack. =)

Har precis nyss, för ett litet tag sedan kommit upp ur badet och sitter här framför datorn och käkar lite kvällssnack. Nämligen grönsaker och dipp. Det är verkligen perfekt såhär på kvällen.
Enkelt och gott!

Sedan blir det att sova.
Godnatt & sov gott.
Kramar!

Bild med webbisen

Varm choklad

Sitter faktiskt här efter hemkomsten och dricker en kopp varm choklad. Här snackar jag ingen äckligt söt oboy utan en som smakar mera kakao. Dock är det lite socker även i denna, men det är inte så att jag blir illamående som jag blir utav oboy.

Nu har babe och jag kommit hem som sagt efter biltvättning på babes jobb. Bosse var där för att öppna grindarna till oss och det hela gick väldigt snabbt och våra bilar glänser så fint nu.
Vi pratade om att de kanske kommer över imorgon Bosse & min moster för att ha det lite trevligt och kanske dricka lite grann för trevlighetens skull. Men det var inte helt klart än, och blir det inte imorgon så blir det nästa helg, antagligen på fredagen. Längtar! Det är alltid så roligt att få umgås med dom. Något som jag gjort sedan jag var liten.

Annars ikväll blir det lugnt.
Ska i alla fall ta ett skönt bad senare tror jag och läsa lite. Har en massa pocket som jag inte läst än.. Och inte vilka pocket som helst. Hahah :D 

Ni då? Vad ska ni göra ikväll??
Kram

Lånad från google

Disco i våran bil.

Haha. Glömde ju berätta att jag är så supernöjd med ljudet i våran bil sedan älskling fixade iordning det tillsammans med Johnny. Så efter att vi hade lämnat av min morbror så sa jag till älskling att vi lyssnar på lite musik på vägen hem igen. Och vad det dunkar! :D Vi har bas så det sjunger om det. Äntligen säger jag bara. Mmm mm!

På tal om bilarna så ska de snart tvättas antagligen i alla fall. Vi ska köra ner med båda bilarna på en gång som vi brukar göra. =) Mycket bra faktiskt. Hörs senare igen.
Kram


Bild lånad från http://www.smartmarine.se/bilder/hink.jpg

Hej hej! 24/4 -09

Sorry att jag uppdaterar så här pass sent under dagen. Fast det dök upp lite saker imorse som jag var tvungen att ta tag i. Min kära morbror ringde till mig strax innan kl 11 och frågade vad jag gjorde och eftersom jag inte gjorde något frågade han om jag inte kunde skjutsa honom till hans jobb som ligger i en liten stad utanför Norrköping.
För detta fick jag hela 240 kr. Lite för mycket tycker jag. Fast han ville inte ta tillbaka något.

Efter detta åkte babe och jag och letade efter en ny hundfilt att ha i bilen och vi fick åka till ett par ställen innan vi hittade rätt. På rusta fanns det ett sådant. Och det blev både snyggt och perfekt.

Så nu sitter jag här med mitt te och försöker ta det lite lugnt och bara njuta av det vackra vädret vi har idag. Detta är ju verkligen sommarväder. Hur härligt som helst!! :D

Kramar

Jepp, jag dricker te med sugrör!  Så då vet ni det. =)


Vitlök

När mobilen ringde förut idag var det killen som hade en viktig fråga.
Frågan var: Får jag laga maten ikväll? Hehe.. så sött. Såklart, om du vill det blev mitt svar. Så det var vad som hände.
Killen lagade mat till mig ikväll. 
Pommes, kött, sås med smak av honung. Jättegott.

Det enda jag fick göra var nämligen vitlökssmöret som vi hade till. Supergott.
Fast det kanske inte är så konstigt med tanke på att det receptet mer eller mindre kommer från morbror som arbetar som kock, något jag nämnt tidigare.
Så kom inte nära ikväll. HAHAH :D

Nu blir det tv.
Kram


Fina smycken

I dessa tider nu när det börjar bli lite varmare och mera hud kommer fram är det alltid fint att visa den tillsammans med det där lilla extra. Det lilla extra som samtidigt visar personligheten hos någon.
Jag pratar såklart om smycken!
Smycken i alla dess färger och former.

Här är några stycken som jag tyckte var lite speciella.


Ljuvliga rosor.


Söta hjärtan


Eller varför inte något som sätter lite färg på tillvaron?


En vacker blomma.Alla dessa smycken kommer från albrekts guld.


Tvättdag

Har det varit idag. Torsdagar är alltid tvättdagar och det känns bra att det är så.
Då blir det inte så mycket på en gång sedan heller. Mycket bra.

Babe är hos sin kusin och kommer senare. Så då blir det att passa på att gå ut en runda i solen med hunden.
Blir även lunch nu. =)

Vad gör ni idag?
Kram


23/4 -09

God Morgon Alla!
Vaknade som  vanligt vid 08:30 och gick också upp då, läste lite i boken närkontakt. Nu är det inte många sidor kvar i den. Skönt faktiskt. Då kan jag börja på något nytt eller så.
Ska väcka älskling nu därför att både tevatten & kaffet är klart ute i köket så att vi kan äta lite frukost.

Färgade förresten ögonbryn och framförallt mina ögonfransar igår kväll efter badet och blev nöjd som vanligt. Fransarna blev svarta precis som jag ville, låter ju färgen där sitta i maxtid. =)
Medan ögonbrynen får brun färgning och det får sitta i max 5 minuter eftersom att annars blir det ju kolsvart det med och det ser lite roligt ut på mig med tanke på mitt blonda hår som faktiskt är original. =)
Så nu ser jag tack och lov inte lika blek ut utan smink länge. Känns skönt.

Kram


TIPS:

Använder denna till det och den funkar bra tycker jag.
Tar den dock inte alldeles på ögonlocken då de svullnar upp totalt.
Ett litet tips bara ifall du inte färgat men tänkt göra det.

Kväller

Nu är det kväller som sagt var och jag har hunnit med en del. Detsamma gäller älskling. :D

Efter att jag skrev förut var det bara att käka lite pastasallad och dra iväg ner till af och lämna in det där pappret.
Det gick väldigt snabbt eftersom det bara var att gå in där och lämna det.
När vi sedan kom hem gjorde älskling något med däcken på bilen och jag gick upp med Gubben. Började genast att plantera om våra växter här hemma så nu mår dom nog bra igen, det gjorde dom innan med, fast i alla fall så. Sedan sattes disk in i maskinen och jag diskade upp lite kastruller och sådant.
Vad tror ni inte händer sen då? Jo, älskling kom hem med en pizza. =)
Gottgott.

Och nu här blir det snart att ta ett skönt bad. Så sitter här och tar mjukgörande creme över hela mig nu en stund innan badet så jag slipper bli så himla torr efter. =)
Kram


Jepp, nu är dom omplanterade. :P

Alla dessa papper :S

Bläk på arbetsförmedlingen alltså.
Fick hem ytterligare ett brev idag med ett papper som jag måste skriva under. Så ska skriva under det och sedan åka och lämna det direkt istället för att skicka. Mycket bättre så, så har jag det dessutom gjort.

Sitter här och dricker kaffe (!) Och ska snart käka lite pastasallad idag igen med älskling. Efter det åker vi och lämnar in skitpappret. Hahaha :D Vilken humor jag har alltså :P

Skriv till mig under tiden är ni snälla.
Pussen


En liten lista

Kläder
Vad har du på dig idag:
Svarta jeans & en rosa tröja. =)
Vad använder du just nu för skor: Inga just nu. Är ju inne.
Favoritfärg på kläder: Svart, rosa är väl favoriterna på kläder.

Senaste person som
Sov i din säng:
Jag & älskling
Du pratade med: Älskling & Denny
Du delade en drink med: Jag har bacillskräck. Ärligt talat! Urk.
Du gick på bio med: Älskling

Senaste
Låt du hörde:
Lyssnade på massor igår. =)
Mat du åt: Ett knäckebröd om det räknas?
Kram: Älskling
Puss: Älskling
Fest: Förra helgen, haha.
Glädje: Är glad rätt ofta.
Dröm: Drömmer nästan jämt.
Boken du läste: Läser just nu närkontakt.
Personen du träffade: Älskling  & Denny
Personen du pratade i telefon med: Babe eller Pappa
Personen du fick sms av: Johan tror jag
Gången du var utomhus: I förrgår. Hahah.
Gången du sov: I natt
Gången hela din familj åt middag tillsammans:  I söndags, bor ej hos pappa längre.
Saken du köpte: Kommer inte ihåg.

Om dig

Namn: Leia
Ålder: 20+
Smeknamn: Empress
Sysselsättning: Lite allt möjligt =)
Bra egenskaper: Massor!
Dåliga egenskaper: Vem vet
Linje/klass: Ingen just nu
Hårfärg: Blond
Ögonfärg: Blå
Skostorlek: 36

22/4 -09

God morgon!
Trots att jag flera gånger vaknade av en smaskande hund, och av en hund som hela tiden stod där han inte fick stå, vid dörren alltså. Vi har två mattor som ligger runt sängen kan man säga och dessa får han inte sova på med tanke på att vi kanske kliver på honom om vi skulle gå upp på natten.
Så jag fick nog ca 5-6 gånger säga till hunden att gå och lägga sig. Till sist fick Nall nog och öppnade dörren så hunden kunde gå ut i vardagsrummet och sova. Det är bara det att Denny sovit över inatt så jag bara hoppades på att hunden inte skulle öppna dörren till sovrummet mitt i natten. Jag vill ju helst ha avskiljt när andra sover över, och annars också för den delen. =)
Även om jag vaknade så pass många gånger och vaknade för ca 1h sedan är jag pigg. Det trodde man aldrig inatt.

Nu däremot ska vi dricka lite te & kaffe och så skriver jag efter det igen! =)
Kram


Störande natthund.

Lite av en dröm

Har varit hos Morfar idag som sagt var där ett bra tag.  =)
Vi spelade bland annat yatzy hela två gånger. Och jag hann aldrig räkna hur det gick förrän älskling skulle hämta mig.
Sedan tog vi en tur till Söderköping där vi gick in i bilaffären som finns där. Fanns fina bilar. =)


Och nu sitter jag här och kollar på fina sovrum och vardagsrum och drömmer mig bort.
Fantiserar om hur jag skulle vilja ha det någon gång om man fick välja utan att tänka på vad saker och ting kostar.

Här är en av drömmarna i alla fall.


Finfint sovrum enligt mig.


Ja tack!


Ännu mera ja


Bilderna är lånade från google. =)


God dag! 21/4 - 09

Råkade sova lite länge idag och gick upp vid hela 10:00 :O
Så himla ovanligt för mig alltså, fattar inte hur jag kan sova så länge. Fast drömde en obehaglig dröm om en massa skumma typer med pistoler och massor av pengar. :S
De hade gett mig något som jag skulle fixa och det var bara det att jag inte hade en aning om hur. Så det hela var lite läskigt måste jag säga.

Imorse när jag vaknade så var det dåligt väder, eller ja. Grått ute och antagligen kyligt också. Och jag tror jag har rätt därför att vårat sovrum är väldigt varmt, vi sover alltid med dörren stängd, och när jag öppnade och gick ut i vardagsrummet så möttes jag av kyla.. Husch. Här inne har vi iofs på full värme om de fortfarande har värme på och i vardagsrummet har vi dragit ner värmen. Tycker faktiskt nu att även som fullt påklädd så är det kyligt.

Annars idag blir det att åka till Morfar lite senare, om typ 2h eller nåt. Ska bli kul.
Dessutom fick jag av Denny för flera veckor sedan 4 nummer av illustrerad vetenskap, en tidning alltså som enligt mig handlar om oerhört intressanta ting.
Så det blir att läsa lite i både en av de tidningarn och boken närkontakt så att jag blir klar med den någon gång.

Kram

Lånad från google.

Pastasallad

Hej och god eftermiddag!

Som jag skrev igår skulle jag göra pastasallad idag och för några timmar sedan så gjorde jag själva grunden.
Pastan har man ju i sist av allt, i alla fall jag. Grunden till pastasalladen ska gärna stå några timmar i kylen innan man häller i pastan.
Älskling har varit iväg typ hela dagen och till själva grunden behövdes honung som han skulle köpa och just när jag skulle ringa för att fråga vart han är så är han utanför med honungen. Perfekt. Haha.
Hans vän gåsen är fortfarande här så då blir det att vänta med att koka pastan tills han har åkt.
Och det värsta är att jag är så himla hungrig nu.

Glöm inte att jag nu skaffat bloglovin bara. Och om ni brukar läsa bloggen så lägg gärna till den.
KramarInget av värde

Nu kommer jag inte skriva något av värde alls. Fast brukar jag göra det?
Det är en sak som jag funderat på ganska så mycket.

Många gånger undrar jag vad alla vill läsa om egentligen? Är det bara om mode eller finns det kanske andra saker.
Inte vet jag faktiskt. Fast skulle bra gärna vilja veta.

Ska nog snart ta och läsa lite i boken närkontakt snart så att jag blir klar med den någon gång.

Kram
20/4 -09

Jaha, nu snart åker babe härifrån med en vän till honom som jag kallar för gåsen. De ska till linköping och göra något.
Sedan kommer de hit igen.
Jag funderar på om jag kanske borde träna min lilla mage lite grann, har inte tränat på länge nu. Fast det är ju så jobbigt att sätta igång. Och träna kondition är något som jag egentligen behöver göra några gånger i veckan eftersom den är så dålig ändå. Måste verkligen ta tag i det där någon gång nu.

Igår kväll på tal om annat skaffade jag ärligt talat bloglovin. Varför vet jag inte.
Är nog mest nyfiken på vad det är för något och ska checka in det lite grann nu på morgonen, eller ja, förmiddagen mera.

Skriver mera senare igen.
Kramar
 
Jag idag, med nya tröjan med tillhörande top och svarta jeans. Fin i rosa!


Tacos

Sorry att jag inte har uppdaterat på länge nu, fast förut så stack jag & babe iväg för att handla till tacos och för att handla lite övriga saker hem som behövdes. Och när vi kom hem var det bara att börja eftersom både Pappa & G var hitbjudna för att fira att jag nu haft mitt körkort prövotiden ut Idag.
Det var verkligen supergott med tacos, där jag hade blandat köttfärs med kyckling. Mmm mm! Så hade vi lååång pratstund innan de nyligen gick.

Tyvärr glömde både babe och jag tandkräm i affären, tur att det finns lite kvar då.
Även honung glömde vi. Måste ha det nu när jag ska göra pastasallad imorgon. Så gott det ska bli med det då. Var ett bra tag sedan. Och jag fick själva grundreceptet av min morbror som arbetar som kock. Snacka om god pastasallad.

Jaa. Vad har annars hänt?
Inte mycket, det är nog i stort sätt allt som jag kan komma på just nu. Så nu blir det att svara på kommentarer, läsa bloggar och läsa en massa kändisnyheter på aftonbladet & expressen. Hehe.

Kramar    
                                             
                                                                Tacos, gammal bild dock. Gottgott!

GRATTIS till MIG igen

Har fått många fina kommentarer ang inlägget jag skrev igår kväll. ( Det inlägget här under.)  Jag tackar för dessa kommentarer.

Hur som helst! Idag är den stora dagen!
IDAG slutar prövotiden på mitt körkort och jag har därmed haft det i hela två år!! :D
Så om några timmar ska Nall & jag åka & handla lite till tacos som vi ska äta. Inte så ofta som vi käkar tacos, så därför får det helt klart bli idag, eftersom det är gott och ja. Man äter det ju inte så ofta. Passar perfekt till detta tillfälle.

Annars finns inte mycket att skriva just nu, är för glad för att kunna komma på något att skriva om.
Så jag skriver senare igen. :D
Kramar


Hehehe..  MIG mig & MiG

Mår du bra?

Sitter här & läser och svarar på de kommentarer jag får från alla. Där fanns denna "anonyma" kommentaren, dock med en länk. Där denne skriver om en massa gratiserbjudanden hit och dit. Ni vet ett sådant där jag ska trycka på en länk så får den personen extrapoäng?
Jag klickade på länken till denna person för att skriva att jag inte är intresserad av gratiserbjudanden och ser att den skrivit en massa strunt om mig. Och till och med länkat min blogg. Bland annat att bilden i mitten på headern inte är något att visa upp och att min sminkning är kass.
Denna person hade inte bara skrivit en massa själv utan hade även haft en liten pratstund om mig med någon på typ msn eller liknande.

Ärligt talat var jag bara tvungen att visa killen det.. Vi skrattade åt det lite grann. =)
Tycker faktiskt att det var lite skoj med tanke på att det verkade vara både en tjej & killeoch inte kan accptera att någon tycker om sig själv och inte skäms för hur man ser ut. Varför annars skriva så om det är fullt normala sminkningar liksom? Hehe.

JA! Jag tycker om mig själv!
JA! Jag tycker om hur jag ser ut!
JA! JAG ÄLSKAR FAKTISKT MIG SJÄLV!
Något som alla borde göra, älska sig själva!

Med detta säger jag God Natt och Sov Gott =)
Kramar


Kväller :P

Ja nu är det kväll igen. Vart har dagen tagit vägen egentligen?!
Har bara varit hemma och inte gjort så mycket alls. Sjukt vad tiden går fort.
Lagade iofs middag förut så vi åt klart för kanske 30 minuter sedan. Lax, potatis & hollandaise. Eller vad heter såsen? :D
Så nu blir det en lugn kväll, antagligen framför både datorn och tv:n.

Håller just nu på att läsa igenom både Kenzas & Malins mtv bloggar just bara för att det handlar om New York.  Så underbart att vara där alltså. =) Mmm mmm!

Annars önskar jag er en trevlig kväll & fortsätt skriv till mig! :D
Kramar


Bild lånad från google

Lugnt..

Det är väldigt lugnt här nu idag.
Och inte lär det hända så mycket heller. Det vi typ ska göra idag är att handla hem lite mat och annat som behövs som tyvärr tagit slut. Varför ska allt ta slut för? Så tråkigt att pengarna hela tiden sticker iväg till saker som är mindre roligt.
Okej, jag gillar att äta.. eller jag älskar det. Dock är det i alla fall tråkigt att handla. Skönt det skulle vara om maten var gratis. =)

Nu är det dessutom bara en dag kvar så imorgon är det en god middag eller något annat gott som man inte äter varje dag som gäller. Det ska ju firas när prövotiden på körkortet är slut. :D


18/4 -09

God förmiddag eller något.  Hehe.
Vaknade som vanligt vid 08:30 och gick också upp då och läste lite i boken närkontakt, som jag berättade om för er för ganska länge sedan nu, vad kan det vara? 4 veckor eller nåt sådant. Ja, det är hemskt, jag har inte läst ut den än, men jag är i slutet på boken i alla fall. Kanske har 40 sidor kvar eller så. =)   Några av er ville veta om den var bra eller så, så ska skriva om det sen när den är utläst.

Annars har inte mycket hunnit hända, har ätit frukost med killen, som nu skruvar på bilen. Haha. Han ska fixa något med tomgången på den ena bilen, då den gärna vill lägga av på låga varv. Mindre roligt.
Själv har jag varit ute med Gubben, som nu ligger i vardagsrummet och solar. Haha. :P
Vidare varmt var det inte ute idag, fast soligt och fint.
Härligt!!

Kram

 
Rolig bild,. fast detta är dagens kläder med nya tröjan från HM


Gubben solar. =)

Af & Morfar

Åkte till tråkiga af förut för att höra hur jag skulle göra nu när jag fått nya dagar där.
Och det var bara att göra som sist. Bara i den andra brevlådan. Ska försöka komma ihåg det till nästa gång.
Så jobbigt med af, skulle vara så mycket bättre om det inte fanns. Då skulle man slippa en massa stress. Skulle vara så skönt faktiskt. Det innebär en viss stress att försöka hitta jobb & söka jobb & en massa grejer till ett visst datum varje månad.
Hur som helst så gick Nall & jag till Morfar efter det och hälsade på en stund. Jag spelade lite yatzy med Morfar och förlorade stort denna gång. Jag brukar iofs förlora, fast inte så här stort. Han har en väldig tur i det spelet måste jag säga.

Efter att vi kom hem åt vi lite snabbt middag och nu är Nall iväg till en vän medan jag är hemma.
Känns så skönt att vara hemma igen.
Nu ska jag nog lyssna lite på musik. =)
Kramar


Från Rayman spelet. =)


Lite bilder.

Kom nyss in från dagens första promenad med Gubben. Och eftersom jag redan för några dagar sedan kunde se att det började bli grönt ute tog jag idag med kameran. (yes, jag glömde den inte denna gång).

Så här kommer lite bilder till er från rundan vi gick. :P

 Ser ni kvistarna? =)

 Det börjar verkligen slå ut nu!

 Gubben gick och tittade

 Fina blommor =)

 Mer

 Fint =)

 Gubben var glad! :D

God Morgon!

Igår kom något som jag tog kort på för att jag ska visa er det. Nämligen tröjorna som beställdes från H&M. =)
Har iofs inte testat dom än, fast det ser verkligen ut som att dom kommer att passa perfekt. 
Jag är nöjd. Även om det från början inte fanns de kläder jag ville ha utan fick välja något annat.

Vaknade och gick upp för en timme sedan alltså 08:30 och solen var framme redan då, dock är det tunna moln överallt som solen ändå lyckas lysa igenom, skönt!
Har nyss både diskat och gjort kaffe & te, plus att babe just nu i skrivande stund klär på sig. Haha.
Så nu blir det frukost!
Skriver sen igen.
Kram

Tröjorna från H&M. =)


Filmtime

Nu har älskling & jag precis ätit varma mackor, och nu ska vi se på beck.

Hoppas ni haft och har en trevlig kväll.
Kramar

Viktiga papper

Denny ringde förut till Nalls mobil. Jag svarade förstås och så sa han att han var 10 meter från våran port. Haha. Kollade ut genom fönstret och ja visst!
Där var han. =) Vi har inte sett honom på jättelänge nu, så det var roligt. Och nu så hjälper Denny Nall med hans dator som har massor av virus. :S Eller ja, hade massor av virus.
Som tack lagade jag iordning en gryta och bjöd honom på middag.

Fick brev igår eller så från försäkringskassan som jag öppnade idag och såg att jag måste skriva under eller något och sedan skicka tillbaka till dom. Det gör det ju heller inte lättare att jag fattar noll i vad som står i dom. Tycker alla sådan använder så krångligt språk & ord som man inte förstås. Så därför ringde jag min kära Pappa förut som ska hjälpa mig idag när han kommit hem från jobbet. =)
Skriver senare igen.
Kramis

 Inte den bästa bilden.. Haha :D


16/4 - 09

God förmiddag!
Gick upp redan vid 08:30 och gjorde te & kaffe till mig och babe. Tog som vanligt ett litet tag innan han orkar gå upp. Han är en riktig sömntuta.
Gubben däremot väckte oss mitt i natten av att han ville gå ut till vardagsrummet och sova, så det var bara för Nall att öppna dörren. Och imorse låg han faktiskt kvar där med sin boll. :P

Vet inte riktigt vad det var frågan om idag, fast från det att jag gick upp till dess att jag tog en allergitablett har jag nyst & snörvlat hela morgonen. :S
Är det pollen ute redan nån tro? Något måste det i alla fall vara som jag inte tål, mycket jobbigt faktiskt. Buhu.
Dessutom är det tvättid idag och ska snart gå & slänga i både 3:e & 4:e maskinen. Har hittat ett jättebra snabbprogram som tvättar i 40 grader samtidigt som den sköljer x antal gånger och det hela tar bara 20 minuter. :D
Underbart.

Nu är det dags för mig att gå ner till tvätten.
Hörs senare. Kram
 (Gammal bild.)

 Tvättdag.. (gammal bild)

Bilen hämtad

Kom nyss hem efter årets andra glass och för att ha hämtat våran ena bil som varit inne på rekond.
Så nu är den jättefin.
Hehe, Nall och jag stod genom takluckan på bilen som inte var inne på rekond och bara glodde lite. Dock var/ är det ganska kyligt ute idag tycker jag även om solen har lyst hela dagen, förutom imorse i och för sig. :P
Så efter att vi hämtat våran lilla älskling åkte han till sin kusin och jag åkte hem.
Gick iofs ut med Gubben innan. Så nu är Gubben glad.

Ringde till Pappan min förut och sa att vi måste äta middag ihop på söndag därför att prövotiden till mitt körkort nämligen är slut då. Och det måste ju såklart firas. Längtar! :D

Kram


God dag, redan!

Vad tiden har gått fort idag. Ledsen att jag inte skrivit tidigare.
Vi åt frukost i godan ro jag & älskling. Sedan ringde han till en fotobutik och frågade vad man behövde ta med för att kunna framkalla bilder. De sa att usb fungerar bra. Så det var bara att slå igång datorn, föra över några bilder. Det blev en på mig & Nall, en till på mig & en på Gubben. Sedan fick det bli en snabb dusch och sminkning och sedan ner till stan.
Anledningen till denna hets var att min Mormor ska åka till australien i övermorgon till min Morbror som ska gifta sig där. Och hon ska lämna lite bilder till min Morbrors son Axl, så han vet vilka vi som bor i Sverige är. =)
Dessutom ska han få ett litet påskägg eftersom det inte finns där nere. Hahaha. :D

Nu ska jag se klart på glamour så skriver jag sen igen.
Kram

 Denna bild följer med till Australien.

Promenad.

Stämmer bra det. Nu har jag, Pappa & Nall gått på en promenad i skogen som gav mig 8829 steg. Promenaden tog strax över en timme. Så nu känner jag mig duktig, Även Gubben var med och gick. Han hittade pinnar som han sprang omkring med, så där var det en lycklig hund. =)
Blev rätt trött i fötterna av att gå, fast kände att det verkligen behövdes så man slipper känna sig som en soffpotatis. Hahaha.. :D
Och det bästa av allt?
Älskling ska laga mat till mig nu, så jag har bara att luta mig tillbaka för att blogga och självklart svara på era kommentarer!


Kram


Bild lånad från google.

Möte

Åkte iväg redan vid 09 imorse för att dels få en bra parkeringsplats och dels för att hälsa på Morfar lite innan mötet.
Fick bästa parkeringsplatsen lätt! Haha, snacka om tur och det var bara den ledig också. Yeah yeah. :P
Var hos Morfar lite i ca 1.45 h och det var trevligt. Hehe. Som alltid. Denna gång spelade vi yatzy. Inte alltid vi gör det.
Klockan 11:00 var det dags för möte och det tog ju bara ca 15 minuter eller så. Haha, snacka om snabbt möte. Tack och lov.
Gick sedan in på infoteket och tog reda på lite information om en utbildning som jag funderat ett tag på. Dock är sista ansökningsdag imorgon. Som synd är, dock finns det liknande utbildningar och jag tänkte läsa lite om dom, och till dessa är det ett tag kvar att söka.

Gick sedan hem och lämnade all info om detta och gick ut med Gubben. Gick hem till Pappa så jag kunde låna telefonen och ringa till min bästaste vän Ocke för info om den utbildningen, som han gått.
Gick även dit för att, när jag tog fram alla påskgrejer, hittade ett av mina örhängen som jag fått av älskling fast som hade kommit bort. Haha. Den låg bland fjädrar och grejer och det andra örhänget låg ju hemma hos Pappa.
Så nu är jag glad. Haha :D

Kram  
 Mina örhängen är där som ska. :D

Skraj

Fy  alltså. Precis innan jag loggade in på bloggen såg jag något som rörde sig i ögonvrån. Något svart.. och bara en meter från mig. En spindel! Och jag som bara hatar spindlar, rädd jag blev alltså! Först tänkte jag skrika som bara den, fast visste ju att Nall inte skulle kunna ta bort den i alla fall. Så jag gick ut till vardagsrummet och hämtade en av hans prydnadgrejer och kollade så att den var platt i botten. Det var den som tur var, och jag in i sovrummet och tröck till äcklet och riktigt mosade in den. Så nu sitter den som en svart liten läskig fläck på väggen. Ska be babe att torka bort det när han kommer hem.

Nog om det. Kunde inte somna om efter att han åkte till jobbet och det med anledning att jag ska ju på möte på af lite senare. Och innan det tänkte jag hälsa på Morfar lite och se hur han har det.
Dessutom är jag verkligen urusel på att fickparkera så därför är det bätte att vara ute i god tid så att jag får en någorlunda bra parkering. Haha. :D

Nej, nu ska jag gå till köket och göra en ny kopp te. Äckelspindeln förstörde min goda te lust och för att inte tala om det sista av frukosten som åkte i tunnan direkt.

Kram

 Så såg den ut typ. :S

Rent hus

Hahah.. Aa. Våran lägenhet i alla fall. Dammade bara lite grann, fast torkade golven 2 ggr och vattnet var inte det renaste. Bläk! Dammsugade förstås innan i alla hörn och där dammsugaren kom åt. Så nu är det rent och fint här hemma igen.
Känns skönt det. Blir nog inte uppe så länge ikväll med tanke på att Nall ska jobba imorgon och det är ju alltid jag som ser till att han kommer upp på morgonen. Så det blir att ställa klockan på 05:40 som vanligt.
Sedan kan jag vila ett tag till. Fast dock bara ett tag. För på förmiddagen imorgon blir det ett möte på af.
Inte det roligaste fast måste. Mina förra dagar hade gått ut så jag var tvungen att skriva in mig igen, så imorgon blir det att prata om hur jag ska göra för att få mina pengar och lite sådär.
Och så blir det att hälsa på Morfar ett tag innan det förstås.

Kramis


Städat med grumme, förstås.

Färgning

Det tog lång tid för babe att komma tillbaka från däckbytet. Vid 12:30 var han tillbaka, så det blev en sen frukost. Det var ju nästan så att man kan kalla det lunch.
Så direkt efter frukosten tvättade han håret, torkade, och sedan färgade jag håret på honom för första gången :D
Han skulle ha typ samma som han hade innan, dock blev det lite ljusare än tänkt. Fast det gör inget :P
Efter färgningen fick han dessutom håret klippt av mig, så nu är han fin min babe.

Så nu blir det nog faktiskt en liten storstädning. Har snart dammsugat klart i alla fall så. Då kan jag lika gärna fortsätta städa lite. Tänkte damma & torka golven också. Kommer bli superfint här hemma.
Skönt!

Skriver mer senare, kram.


Bild från den gamla headern. =)


Hej hej!

Gick upp vid en okej tid idag, strax innan 09. Och har redan hunnit med en hel del. =)
Bl.a sopat av golven, skakat mattorna över badkaret, sköljt ur badkaret, diskat, tagit en dusch och gått ut med Gubben.
Det första älskling gjorde när vi vaknade var att gå ut och byta däck på bilen typ. Så när han kommer in ska vi äta frukost faktiskt. Är hungrig nu. Och för att inte tala om te sugen.
Fast idag är jag på topp igen, så himla skönt!! :D

Nu kommer nog babe snart så jag ska börja duka fram.        
Hörs senare :P
Kram                                                                                                       


Sent

Jag vet att jag skriver sent nu.
Fast hela dagen så har jag vilat, sovit och kollat på tv. Och vid kl 19 gick jag upp och någon timme senare blev det pizza. =)
Mår lite bättre nu efter att ha vilat så mycket. Så imorgon kommer allt vara som vanligt igen. Ska bli riktigt skönt.
Det är tråkigt sådana här dagar. Har sovit / vilat bort det mesta av dagen och det är snart dags att sova igen. Tycker faktiskt att det ska bli rätt skönt ändå. Är trött.

Så jag säger God Natt & sov så gott!
Kramar


Hej igen!

Har tagit ett snabbt bad, så nu känns det lite bättre på det planet i alla fall.
& babe ligger i sängen & mår dåligt stackarn, fast nu sover han. =)
Jag har precis varit ute med Gubben också och det var riktigt jobbigt.. Mår inte så bra än. Fast det är väl sådant som man får räkna med när det blir sådär. Hehe. Fast måste ju säga att det var underbart ute, och nu såg jag att det börjar komma lite grönt på träden. Det gröna slår nog ut när som helst.
Lämnade Gubben hemma, hämtade pengar & stack & köpte lite vanlig dricka. Det fanns ingenting hemma.
Så snacka om att man var törstig!

Klarar inte att skriva mer nu. Så skriver mera senare. Kram

Hallå 12/4 -09

Vandringen igår tog cirka 40 minuter att gå. De vi skulle till igår var ju såklart min moster & hennes kille.
Och väl där fanns en 3liters vinare som självklart började att tömmas. Hahah. Skäms på mig. Jag höll faktiskt inte räkningen så nu mår man som man förtjänar. Mindre bra vill säga alltså. Inget ont i huvudet, fast allt snurrar. Jobbigt.
Dock hade vi väldigt roligt, så roligt att när vi upptäckte att kl var 04:10 så var det dags att ringa efter en taxi så vi kunde åka hem. Vaknade vid 08:30 första gången, törstig på te.
Så te lär det drickas en hel del utav idag så jag piggnar till. Ska nog dessutom ta en dusch snart.. det hjälper nog till lite skulle jag tro. Så just nu har jag inte mycket mer att berätta.
Så jag skriver absolut mera senare!
Kram kram


Gubben fick åka hundtaxi igår.. HAHAHA. (gammal bild)


Planer

Förut som ni kanske vet hade jag & älskling inga planer alls. Fast så ringde han upp de vi skulle ha lagat middag ihop med för några timmar sedan. Det lät ju inte direkt positivt och de sa att vi ändå kunde komma över.
Dock var jag så trött och sliten att jag inte kände för något alls.
Nu har vi i alla fall precis ätit mat, thaimat för att vara exakt och så ringde de som vi skulle till, och sa att vi jättegärna kan komma över och vi gjorde upp planer.
Vi ska gå bort dit och vandringen lär ta minst 30 minuter. Hem blev det bestämt att vi ska ta taxi.
Jag kommer säkert hem senare ikväll eller kanske inatt och vet inte om jag orkar skriva då.
Så därför önskar er alla en fortsatt fin kväll.


Och ni läsare?
Fortsätt skriv era söta kommentarer!
Kram


Ny header!

Bara för att jag fick nytt besöksrekord igår så har jag nu satt dit en ny header.
Visst är den finare än den andra. Eller vad säger ni? =)

Kram

Detta är den gamla!

KÄRA LÄSARE!

Igår gjorde ni läsare så att jag fick ett nytt besöksrekord :D
Jag vet inte om ni bara tittade förbi eller om ni kanske kom hit för att stanna. Det sista vore ju såklart de roligaste! ;D
Så nu är jag superglad & kommer vara det hela dagen, hoppas ni blir fler & fler.
Nu ska jag bara gå ut med hunden & fixa lite grejer med killen så skriver jag snart igen!
Kramar!!! ;D


Sen uppdatering! + underbar dag

Anledningen till att jag skriver så sent är att jag & älskling skulle åka iväg för att köpa en ny vattenkokare, dessutom så passade vi på att åka till hans mc så han kunde få luft i däcken. Hans mc har stått så länge så det är inte så konstigt.
Hur som helst, vi blev kvar där vid mc:n ett bra tag.
Plus att jag träffade en av mina gamla vänner/klasskamrat Maria. Hon var tvungen att hoppa av skolan på grund av att hon fick barn och detta var första gången som jag såg hennes dotter som redan ska fylla 5 år. =)
Så vi satt och snackade om minnen och hur livet är nu. Mycket trevligt! Var verkligen roligt att se henne igen. Och lite kul att hon nu kallas för mamma. Det kan man inte tro, med tanke på att hon fortfarande ser likadan ut som sist jag såg henne.
Och sedan kära läsare har jag nu ätit årets första glass!
Det fick bli en sandwich glass.. Haha. Dom är ändå rätt goda faktiskt.
Nu blir det att testa vattenkokaren, så jag sedan kan ta en kopp te och vänta på älskling som är ute på en mc tur ikväll.
Efter det ska jag laga en fredagspaj till oss. Gottgott.
Kram


Bild lånad från google..


God Förmiddag, nästan!

Anledningen till rubriken är att våran kära vattenkokare har gått sönder.
Knappen lyser fast den vill inte koka vattnet. Lyckligtvis kokade den upp vattnet en gång åt mig, fast sedan var det kört. Så jag fick bara en kopp te nu på morgonen. Så detta betyder alltså att det finns ett uppdrag idag!
Att köpa en ny vattenkokare, denna gång en bättre, som det inte rinner efter utav. För det har det gjort med denna typ hela tiden och det är inte direkt kul. Så på sätt och vis är jag nog lite glad över att den gick sönder.
Annars är jag glad idag! Det är superfint väder och jag tänkte visa er bilder på kåkarna som jag berättade om för ett tag sedan, ni vet de fina stora kåkarna som en vanlig dödlig säkert inte har råd med som finns på andra sidan gatan?


Lundbergs stora gamla villa. den ligger uppe på ett litet berg typ.


Ett till fint hus. =)


Detta är grymt snyggt och håller på att renoveras dessutom.


Ett till jättehus. :D

Vårat påskpynt.

Det må vara litet och ynkligt och kanske inte mycket att se, fast det är vårat (mitt egentligen) och det är fint. Haha :D

Sött va? Kram


Lunch

Ska snart äta lunch efter ett hårt tvättpass! Det var mycket upp & ner i trapporna. Plus att jag var tvungen att sticka ut och köpa nytt tvättmedel. Det andra tog slut, fast det var ju bara bra för då fick Gubben sin promenad.
Idag blev de två mattorna i sovrummet tvättade dessutom, de har blivit lite skitiga eftersom Gubben varit ute med sina små tassar, blivit blöt och smutsig och sedan sprungit på dom. Fast nu är mattorna äntligen rena! Och det känns så rent och fräscht. Precis vad som behövdes.

Eftersom det är skärtorsdagen idag så tänkte jag ta lite kort på vårat påskpynt och visa er. Hehe. Fast det får bli senare, är lite för hungrig nu för att orka annat.  =)

Kram


Lunchen, bulgursallad.

Morgon 9/4 - 09

Vaknade vid 08:40 fast låg kvar i ca 5 min och bara såg ut och tänkte "nej fy". Det är helt grått och tråkigt & regnigt ute så helst vill jag inte se ut.
Ska snart ta mig till köket för att käka lite & dricka te som vanligt. =)

Måste bara berätta att jag igår gjorde något som jag inte brukar göra, nämligen beställa från nätet.
Spännande sedan när det kommer hem, i mitten på april sa de, så då kommer jag självklart att visa er vad för något.
Fast jag tror jag blir nöjd. Tyckte det var fina saker, och tog minsta storleken, så då ska det nog passa.

Nu --> te!

Grillandet

Som ni säkert vet så grillade jag, Nall & Pappa igår.
Det blev supergott och man kan väl egentligen kalla det för årets andra grillning kom jag på med tanke på att vi grillade på alla hjärtans dag med.

Slänger in bilderna lite fort. För sedan blir det matlagning på schemat.


Detta skulle grillas.. Så gott. :D


Babe grillar på elgrillen.. Haha.

Tyvärr blev det bara 2 bilder denna gång.
Kram

Trötter

Nu har jag klippt Gubben. Han hade så mycket päls att nu är det ingenting kvar av honom. Det är i alla fall vad jag tycker det ser ut som nu när typ 2- 3 cm päls har försvunnit runt om och på tassar & liknande. Fast han blev en snygg kille nu. :D
Efter det var han tvungen att bada igen. Mest för att få bort allt löst hår som fortfarande satt kvar sedan klippningen.
När Gubben badat klart gick vi ut på promenad. Det hade blivit lite varmare ute än vad det var tidigt i morse så hunden torkade lite. Och jag kunde se på Gubben att han faktiskt tyckte om att vara nyklippt. =)
När vi två kom in från promenaden så dammsugade jag upp allt hår jag bara kunde hitta och dammsugade sedan hela lägenheten noga. Ni anar inte hur mycket tussar som flyger omkring efter att han blivit klippt.

Lägger upp bilderna på det grillade om en liten stund, måste bara vila lite.Haha, precis nyklippt och badad. = Rufsig hund. :D

Ons 8/4 - 09

God morgon!
Vaknade för snart 1h sedan och har satt på te vatten som faktiskt är klart nu. Så tänkte gå och ta lite. Gott sådär på morgonen. Iofs så är te gott när som helst på dygnet. Haha.
Idag finns faktiskt en plan, något som är ovanligt för mig. Tro det eller ej. Hunden ska nämligen klippas ner idag och det gör jag själv! Brukar alltid klippa honom och det blir alltid bra. Haha. Värsta är att det tar ca 1h att klippa honom helt och hållet, beror på hur mycket päls han har och nu har han ganska tjock eftersom det har varit kallt.
Även om det inte är det bästa vädret idag, lite kyligt & molnigt så har jag bestämt att han ska klippas, bestämde det redan för några dagar sedan. Och vi är ju ändå på väg mot varmare tider. =)

Just det ja, lovade ju er bilder på det grillade igår, så dessa bilder slänger jag upp lite senare.
Plus att jag ska nog ta några bilder på en nyklippt Gubben. :D

Kram så länge.


Denna päls ska kortas ner!

Grilla!

Ikväll ska vi äntligen grilla.
Nall ringde vid 16 och sa att han hade slutat och jag undrade varför det tog så lång tid för ginom att komma hem, fast grejen var den att han hade handlat en massa läsk, nya kryddor och lite annat som man måste ha hemma.
Handlade till grillat gjorde vi igår. Fast det var inte alldeles säkert att vi skulle grilla idag.
Fast eftersom han slutade vid normal tid så blir det äntligen av.
Vi har bjudit in Pappan min och han skulle ringa när han var klar med sin bil.
Det är inte säkert att han kommer, fast jag hoppas verkligen det!
Om inte annat får Nall och jag äta gott själva. Dessutom lär det ju blir många fler varma kvällar med grillning och trevligt sällskap!
Jag kommer bjuda er på bilder senare ikväll eller imorgon på denna årets första grillning! :D

Kram så länge.

Så där.

Nu är jag hemma igen efter att ha hälsat på Morfar en sväng och sedan varit hos af och lämnat in pappret.
Vad fort tiden gick hos Morfar, synd. För jag hade viljat vara där längre, och ändå hade jag fått en parkeringstid för 2h. dock var jag tvungen att gå när det var 20 min kvar eftersom jag som sagt var, var tvungen att lämna det där på af.
Vädret är lite sämre än imorse, det har kommit in tunna moln, fast det är ändå  sol, varmt och skönt ute.
Nu behövdes ingen jacka. Härligt! :D

Synd jag inte har något mera intressant att skriva om just nu. Haha, fast brukar jag ha det? ;P
Vad vill ni läsa om egentligen?

Nu blir det i alla fall att göra lite lunch, är hungrig.
Kramis


Bild med webbisen =)

God Morgon!

Vaknade vid 08:15 och håller på att göra mig iordning för att åka till Morfar en sväng. Ska även passa på att åka till af och lämna in ett papper hade jag tänkt istället för att skicka det.  Ska åka så jag är där innan kl 10.
Visst, det tar inte så lång tid. Fast jag vill inte stressa.
Dessutom måste jag ju hinna göra en kopp te så jag slipper få ont i huvudet. =)
Så som ni förstår har jag inte så mycket mera tid till att skriva. Så jag skriver när jag kommer hem igen!
Kramar.


Just nu är det sådant här väder. (bilden är inte från idag)

Städat!

Har städat & diskat upp lite här hemma och nu ser jag lite på tv.
Att dammsuga var jobbigt. Det onda i armarna har inte gått bort än, fast det gick ju bra i alla fall.
Nu väntar jag bara på att Nall ska ringa.
Funderar på att kanske sola lite grann på balkongen och kanske läsa lite i boken närkontakt som jag visade er för ett tag sedan. Och jag är snart klar med den. Har i alla fall läst över halva, vilket känns bra.
Skriver mer om vad jag tyckte om boken när den är klar. =)

Kram


Uppe

Nu är jag uppe igen, vet inte hur jag sovit för har superont i båda armarna och det känns som att det knappt går att röra på dom. Irriterande!
Hoppas det går över under dagen.
Gick upp för ca 10 min sedan och ska nu gå till köket för att göra en kopp te. Känner att det verkligen behövs för mitt humör. :P Haha, närå. Det är så fint väder idag ändå just nu så jag är glad även om en kopp te gör så man blir på en aningen bättre humör.
Skriver mer senare.

Krams

....

Det har varit en seg dag verkligen alltså!
Har inte gjort mycket alls, bara legat i sängen och kollat på tv. Har inte orkat gå upp därifrån alls. Förutom när vi skulle käka lite god pizza.
Detta betyder alltså att jag inte har städat heller som jag egentligen skulle ha gjort.
Fast det är de senaste 2h som jag börjat känna mig lite piggare och som jag känner att orken har kommit tillbaka.
Dock är det ju för sent för att göra något alls.
Skönt att det finns en dag imorgon också. =)

Sent

Det blev väldigt sent igår.
När älskling kom hem igår kväll hade han med sig moster & hennes kille, och de hade med sig grädde & grejer såvi började göra iordning irish coffee. Gott gott.
Så snacka vi en massa och det blev väl vid 01 eller vid 02 som de åkte.
Och sedan kunde inte Nall och jag sova direkt, så vid en 03:30 eller så så somnade vi kanske. Plus att jag vaknade stup i kvarten av att jag var törstig.
Så gick faktiskt upp vid 11 idag, tog en dusch och strax efter det kom Pelle förbi, en av Nalls vänner.
Så han gick för ca 30 min sedan och så har Nall & jag käkat lite frukost. Eller ja, lunch mera.

Så nu lär det bli lugnt hela dagen.
Måste städa lite senare eftersom Nalls kusin var på besök igår med hans hund och den fäller en massa hår och Gubben fäller tussar. Så det behövs dammsugas ordentligt här hemma.

Jag skriver lite mer när jag är lite piggare.     Kram

   irish coffee..

Åkt omkring

Låt rubriken tala för sig självt om vad jag gjort den senaste timmen.
Det stämmer, åkte först till stället där Nall har sin mc, så han kunde sätta i batteriet nu när det har blivit laddat.
Dock startade den inte, fast det fanns nog inte så mycket soppa i den :P
Efter det ringde  Johnny, en vän till Nall. Han ska hjälpa oss så vi får ordning på ljudet i bilen så att basen och det kan börja spelas, så han åkte dit medan jag gick ut en sväng med Gubben.
Han hittade en pinne i hundrastgården som ska vara med precis överallt nu.
Skönt det var ute då! Och det värsta av allt var att jag kunde känna att folk grillade. Nästan så jag började dregla lite.
Vill med ha grillat. Egentligen skulle vi ha åkt och handlat lite till grillat, fast vi hade redan bestämt vad vi ska äta idag, så det gick inte.. Blir så sugen på det. =/
Så nu är det bara att vänta tills Nall kommer hem, sedan blir det mattime.

Kram


Kändisar

Precis när älskling blivit hämtad av sin kusin nyss så såg vi bilarna/husvagnen med Gert Fylking & Robert Aschberg åka förbi precis utanför. Haha. Det trodde jag inte. Fast jo då, det var dom. Denny som blev hämtad sent igår kväll kollade upp det på hemsidan. Spännande va?

Så älskling ska hjälpa hans kusin med utemöbler och jag ska väl skjutsa hem Denny sen.
Fast första tänkte vi gå till hundrastgården så att Gubben får springa av sig lite, det blir nog roligt för honom. =)

Ska försöka att inte glömma kameran så jag kan ge er lite bilder.

Kramis

Bilarna

Nu har vi precis kommit hem efter att ha tvättat rent våran två bilar.
Gissa om det behövdes efter vinterns hårda väder. Haha. Det behövdes verkligen, även om jag vet att de kan behövas tvättas snart igen. Fast nu när det börjar gå mot sommaren tycker jag att det är lite viktigare att de ser fina ut.
Denny kom aldrig med sedan och jag har ingen aning om han kommer ikväll, fast det verkar som att han inte gör det med tanke på vad klockan redan är.
Då får Nall & jag vara själva hemma & mysa kanske eller så.
Vi får se vad som händer.

Kramis


Jobbigt!

Nyss gick det att skicka kommentarer och så helt plötsligt blev det segt. Så jag ger upp nu och försöker att svara på era kommentarer lite senare.

Var hos morfar idag och hälsade på. Det var bra med honom, så det känns skönt. Vi pratade bara lite och så som vanligt, men det var trevligt,
Pappa hämtade mig därifrån och jag följde med hem dit ett tag också. Bara för att hämta lite grejer som vi fick. Så tack Pappa. =)
Har bara ätit frukost idag så har lite små ont i huvudet känner jag, så därför orkar jag inte skriva så mycket.
Fast som tur är så ringde älskling nyss och sa att han är på väg hem & att Denny antagligen följer med.
Dessutom skulle han som tur var handla lite på vägen så att jag kan laga mat det första jag gör när han kommer hem. Vill ju inte svälta ihjäl.
Skriver nog mer senare.. Hej så länge.

Det är fint väder även idag.. (denna är inte tagen idag)

En annan värld.

Det är konstigt.
Jag och killen bor i ett fint område här och på bara andra sidan gatan finns det värsta villorna för massa miljoner.
Det var så att när jag häromdagen var och gick i skogen med Pappa så går man alltid genom det området där villorna finns, och så la jag märke till att några vid de villorna hade byggt om lite bland plattorna i marken, och det såg verkligen så snyggt ut. Så imorse bestämde älskling och jag att vi skulle gå och titta lite på de nya plattorna bara för att.
Visst är det så snyggt alltså. Och medan vi gick och pratade och kollade så tänkte vi att Gubben kunde få springa av sig lite i hundrastgården som ligger en bit bort där, precis vid skogen. Hehe, Gubben tyckte att det var riktigt kul och han hittade en pinne som vi kastade till honom ett tag.
I alla fall, på vägen tillbaka bland villorna så byter vi rikning och går in bland villorna fast på en annan gata. Och när man går där är det verkligen som att komma till en annan värld.
Grymt snygga villor med grymt snygga tomter.
Det vore verkligen som en dröm att bo i någon av de villorna. Undrar vilka som har råd med dessa villor i denna stad?
Vad jag vet finns inga direkta miljonärer här.. Haha. Fast varför skulle jag veta det? Jag vet bara att lundbergs byggde ett hus där en gång i tiden och det är riktigt stort!
Nästa gång ska jag ta med kameran för att visa er några av villorna.

Jag får väl fortstätta drömma samtidigt som jag svarar på lite kommentarer från er läsare. =)
Kram


Besök

Nu har vi precis haft Pappan min på besök här och ätit fruktsallad, pratat & druckit te/kaffe.
Gott gott tyckte vi att det var.. eller ja, alla utom älskling förstås. Han tycker inte om frukt alls fast innan hade han lovat mig att han skulle äta några skedar fruktsallad. Och det var precis vad han gjorde och jag och Pappa kunde se hur det tog emot att äta det. Haha. Fast för min skull försökte han i alla fall och dessutom utan att göra miner.
Han vet att jag inte uppskattar miner när man äter något som man inte är så förtjust i utan man ska äta det och sedan tacka nej till mera. Så är jag uppfostrad i alla fall.
Och det tycker jag är ett bra sätt, för vem vill se på någon annan att det man har gjort iordning i kanske flera timmar inte smakade bra? Visserligen tycker inte jag att det spelar någon roll om man lagade det på 15 min eller 2h. Man vill inte se några miner om att det var äckligt i vilket fall som helst.

Nog om det. Nu tänkte jag svara på lite kommentarer eftersom jag sett att jag fått en del. =)


Fruktsalladen.. Gott gott!

Glasbitar

Överallt läser man ju om dessa glasbitar som folk hittar i sin mat. Speciellt kyckling nu för tiden. Fast så hörde jag att det även har hittats i falukorv. Och ett tag så var det ju i köttfärs som det hittades.
Undrar vad det är för sjuka människor som gör så här. Antagligen är det väl de som står för djurens rättigheter eller så. Fast varför göra så att människor ska råka illa ut? Det kan ju skära upp munnen, magen och liknande om det går illa. Hemskt enligt mig.
Snart vågar man ju inte äta något kött, fast kanske är det det som dessa personer som gör så här vill?
Dock ska man ju inte sluta äta det man tycker om utan fortsätta på samma bana.
Kanske kolla igenom det man äter noga innan, så går det nog bra.


Bild lånad från google

2/4 - 09

Jaha, då har jag hängt upp lite tvätt och slängt in tvätt i den 4e och sista maskinen för den här gången.
Hade tänkt att tvätta upp mattorna i sovrummet också. Fast det får helt enkelt vänta tills nästa tvättid.
Idag tvättar jag upp alla sängkläder. Det behövdes tyckte jag.
Och så är ju älskling ledig idag också. Så han har hjälpt till lite.
Det var superhärligt att vakna bredvid honom idag och få äta lite frukost tillsammans. Det var ju ett tag sedan känns det som. 
Ringde Pappan min förut och bjöd hit honom ikväll på fruktsallad. Den jag gjorde sist blev så himla god att han bara är tvungen att få smaka. Så det ska bli trevligt. =)
Nu har jag inte så mycket mer att skriva, utan jag måste gå och ta hand om tvätten.
Så jag skriver mer senare igen.
Pussen.


Massa tvätt. (gammal bild)

Igen

Ledsen för dålig uppdatering. Fast har haft saker att göra idag.
Som att städa upp lite här hemma, och gått ut med hunden på ytterligare en runda.
Och så kom killen hem sent från jobbet med pizza. Så vi åt det och sedan kollade vi lite på tv tillsammans.
Och nu blir det snart att sova skulle jag tro. Det är ju en dag imorgon också.
Ska försöka skriva mer imorgon.

God Natt och sov Gott.
Kram

1/4 - 09

God Dag är det ju nu!
Glömde bort att skriva här förut när jag svarade på kommentarer. Fast som en skrev till mig, bättre sent än aldrig.
Jag kom in för lite mer än en timme sedan med Gubben efter att vi har varit på morgon promenaden. Efter det toppade jag hans päls lite. Mer klippning blir det om någon vecka.
Och denna gång glömde jag inte kameran, så självklart knäppte jag lite bilder för er. Hehe.
Och inte bara det, ni får även en bild på dagens klädsel.
Skoj va? :D


Dagens kläder.
Den här vägen brukar vi gå tillsammans på morgonen. =)


Gubben njuter av solen.


Och det gjorde jag med. =)

RSS 2.0