Lör 20/6 2009

God eftermiddag blogg & läsare. =)

Precis som jag visste så blev det supertrevligt igår och allt gick lugnt till. Precis så som det ska vara. Självklart blev det sill, (som jag inte äter) potatis, gräddfil & gräslök först när vi kom dit. Och till det 2 st nubbar, plus en cider. Det hör ju liksom till om man säger så. Var så pass varmt att vi kunde sitta ute och äta. Mys. 
Kunde efter det hoppa runt utan att min fossing kändes, eller gjorde ont. Så dansade runt av lycka där ett tag. Hehe! =) För igår innan vi åkte började det göra riktigt ont i fossingen och det värkte och dunkade. Som tur var så hjälpte bandaget och det sitter på än för säkerhets skull. Hehe =) Känner inte så mycket i den idag, så förhoppningsvis knäcktes benet i tån åt rätt håll under tiden jag var uppe och dansade runt. Haha. Är så lycklig, tänk vad lite alkohol kan göra för underverk. Att man inte känner ett smack och lyckas få det till det normala eller ja, nästan i alla fall.

Igår tänkte vi spela kubb, men vi hann inte förrän det började regna. Dock var ju kl runt 22:30 eller så, så det var ju ingen fara skedd. Gick över till B vid 23 tiden och började grilla. Till det grillade var det grekisk sallad. Gottgott. Och efter den maten blev det såklart en irish coffee. Vinet öppnade vi inte. Så den följde med hem igen. Hem kom vi vid 02:30 ungefär. Så det blev en ganska lagom tid faktiskt.
Känns mycket bra idag. Är inte sliten eller nåt utan pigg och glad. Underbart.

Ska i alla fall bara vila lite extra idag. Laddar upp några bilder från midsommarafton senare.
Kram

irish coffee..

Kommentarer
Postat av: Bella &Lisa

Låter som en bra midsommar :D

För det är precis så det ska va (lagom).

puss

2009-06-20 @ 14:55:19
URL: http://lifestylebylb.blogg.se/
Postat av: ami

okej trevligt! jo min har varit super =)

2009-06-20 @ 16:26:43
URL: http://amandj.blogg.se/
Postat av: sanna svar

svar: tack detsamma!

2009-06-20 @ 16:54:04
URL: http://sannaknows.blogg.se/
Postat av: Cika

*Åh, låter som en mysig kväll :)*

2009-06-20 @ 18:54:32
URL: http://cika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0