En kul kväll! =) (långt inlägg)

Ja, igår var det en helkul kväll måste jag säga och vad fort den gick!
Kan börja med att berätta från eftermiddagen.

Städade av lite igår efter att älskling ringt och sagt att han slutade jobbet, i samma veva kom Denny över. Vi bestämde att han skulle komma senare igen eftersom han skulle vara hundvakt så att älskling och jag kunde gå ut som vi planerat så länge. Så vi skjutsade hem Denny, och så åkte vi till ingelsta och köpte skoinlägg för mina finskor som jag pratat om, älskar dom bara så mycket, så nu är dom hur sköna som helst att gå i.
Köpte även ett mineralpuder som alla pratar om, att det ska vara så bra och täcka allt. Yeah right, blir ju bara en tunn mjölhinna som med allt annat puder, eller är det jag som gör fel kanske?
Så efter det dåliga köpet håller jag mig nog till foundation! I vilket fall som helst så var vi bara hemma ca 30 min efter att vi kommit hem igen efter inköpen. Jag gick i förväg hem till Pappa där vi lagade middag ihop. Nall kom efter att han duschat. Gunnel kom även dit och åt middag med oss, och av henne fick jag en stor palm, som jag pratat om att jag velat ha ett bra tag nu. =) Så nu står den fint i vardagsrummet.
Hursom helst, drack ett glas vitt till maten, och ett litet glas eller vad det nu heter med cognac och så ett till lika litet glas med god likör. Efter middagen gick jag hem och våfflade håret och bytte om, sedan gick vi ner mot stan medan Denny satt hundvakt hemma hos oss.
Först var det tänkt att vi skulle till highlander in, fast istället så blev det wasa, och där hade jag aldrig varit förr, har hört att det ska vara bra nu igen. Och jag måste säga att det var ett helt okej ställe. Höll först på att inte komma in trots att jag visade leg. Illa :D Hahaahh!! Så vi tog ett bord och beställde dricka, smirnoff fick det bli först eftersom jag och Gunnel tog samma, var enklast att beställa så i alla fall den gången. Andra beställningen fick jag äntligen smaka på lakritsshots för första gången ever, och fick ju tyvärr bara mersmak av det, smakade precis som godis.. Så gott! Så det blev en del shots kan jag ju säga. Gott gott. Polisen tittade in ett par gånger, de letade efter några, vad/vilka vill jag inte gå in på i bloggen som var där. Och för första gången i mitt liv blev jag upptvingad på dansgolvet av både Gunnel, Pappa och Älskling! Hahah, okej, det var ganska kul ändå!
Jobbigaste på kvällen var att jag fastnade med en kille som bara satte sig vid vårat bord och höll på och sa en massa saker, trots att han frågat om Nall var min pojkvän. Nall försvann för att beställa mer dricka och önskar att han inte gjort det för jag blev inte av med den där jobbiga killen. Fy säger jag bara!
Hade massor av blickar från en massa killar, inte för att skryta, men jag är van vid det när jag väl går ut, fast jag har bara ögon för min Älskling. Tur det. Hursom helst, så hade jag sagt till Denny att vi antagligen inte blir borta så länge, och när vi kollade på klockan var den redan 01:55 så vi blev nog kvar tills det stängde vilket betyder ca 1h till. Så går det när man har roligt! Tror vi kom hem vid ca 03:30 eller så. Och det var superkul av två anledningar. Och båda anledningar hamnar på samma plats, nämligen det att det var första gången som jag gick ut med både Älskling Och Pappa. =)
Och vi sa det, att detta gör vi om!


Mina fina örhängen jag fick av Älskling i present!


Så här såg jag ut igår kväll! :D Enkelt och snyggt faktiskt. Behövs inte mera.


Mina älskade skor!

Ett år äldre.

Har gått upp för ca 30 minuter sedan. Fast vaknade vid 08:44, stod det på klockan. Fast kände att jag lika gärna kunde ligga där och bara lata mig. Haha. Jag förtjänar det tycker jag själv, visserligen fyllde jag år igår så då är jag ett år äldre nu då än vad jag var i förrgår eller så kanske man kan säga. Haha. =) Mja, vet inte om det var direkt roligt. Att bli äldre är inte direkt roligt längre. Det var kul när man var liten, och yngre, fast ca vid 19 när jag skulle bli 20 var det helt plötsligt inte roligt längre. Var roligare när man var yngre på sätt och vis. Aja struntsamma nu.
Ikväll blir det lite mera firande med Pappa, älskling och en till, plus mig. Vi ska äta middag ihop och lite sådär, ska bli hur trevligt som helst och jag längtar lite!
Och äntligen kan jag visa dom fina örhängena jag fått av älskling min! Svindyra sådana och ursnygga. Hahah, jag är såååå glad för dom! Måste vara bland dom finaste som finns. Jag såg dom i en guldaffär redan i början av januari, så köpte han dom åt mig senare. :P Fick ju iofs röda rosor av honom igår med.

Hursom helst. Nu måste jag få dricka upp téet plus att jag ska kolla vad som kom i brevlådan.
skriver mera senare igen. Och lägger in lite bilder!
Kram på er!

Grattis till mig!

Idag tänker jag bara skriva det här inlägget och säga Grattis Till Mig Själv. Jag fyller år idag. 



Kunde inte motstå att ta denna fina bild till er idag. Haha :P

Gubben badad

Haha, just det ja. Måste ju berätta att jag har badat Gubben och så måste ni få se en bild på hur söt han är när han har badat!  :D
Haha, han ser så rolig ut tycker jag. Fast han var duktig idag som hoppade i badkaret utan större problem. Att bada tillhör inte hans favorit saker att göra =)



Söt va? =)


Hehe, nybadad hund :D

Älskling hemma!

Nu har älskling äntligen kommit hem från jobbet. Han jobbade idag med. Känns så skönt. Det typiska var att Denny precis hann att gå. Det tog kanske 10 minuter efter att Denny gått som älskling kom hem.
Så nu ska jag snart laga lite mat.

Imorgon kära vänner! Då är det älskling som gör allt för mig, kommer bli så skönt.
Så imorgon ska jag bara lata mig, bada, och göra saker helt i min takt och det jag känner för. En hel dag för mig helt enkelt. Och för er som nu undrar varför så är det nämligen så att jag fyller år imorgon! =)
Firas ordentligt gör jag på fredag, med Pappa och killen, och även på söndag med både killen, Pappa och övriga släktingar. :P
Så om ni vill säga grattis,. gör det hellre imorgon...

Nu blir det att laga mat och dricka te med älskling!

Andra bilen besiktad

Ja, nu var det klart. Och allt gick bra, alltså med själva inkörningen in i hallen.
Det var ju senare som de dära hålen i marken var och det är ju han som besiktar bilen som kör över dom som tur var.
Fick tyvärr 2 st 2or även på denna bil. Och så lite bra att veta grejer.
Det var lite roligt när jag först körde in där, då var det såklart samma kille som besiktade den första bilen. Haha :D
Han kände igen mig. Fast det är inte så konstigt, det var ju inte så länge sedan som vi var där.
Så nu blir det hej då pengar, vet inte hur mycket än.
Och så ska den ju vara inne där igen inom en månad eller så för ombesiktning. Och det kostar ju 200 eller vad det är.
Och idag kostade det 300. Tur att älskling ska vara med och betala halva :D
Nu kära vänner ska jag laga till lite lunch till mig och Denny som var snäll och följde med mig dit.
Börjar bli hungrig.
Skriver mer senare. Kram så länge!

Träningsbilderna =)

Eller ja, det är ju inte mycket till träning på bilderna, fast lovade ju er att lägga upp bilderna som jag tog medan jag var iväg hemifrån, så här kommer dom.


 Syns lite dåligt, fast där är kläderna jag tränade i. =)


Så här mycket tränade jag! Så nu är jag stolt över mig själv!


Jag ego! :D Haha, ser lite skumt ut med handen.
Fast tycker faktiskt att bilden blev bra! =)


Efter träning.

Hej igen!

Nu är jag hemma efter att ha tränat kondition lite mer än en timme! Känns väldigt bra måste jag säga.
Kanske blir att träna det imorgon med om jag orkar.
Har i alla fall hunnit att diska sedan jag kom hem, känns så skönt och känner faktiskt inte för att skriva en massa meningslösa saker, så jag slutar här och tar en god kopp te istället.

Lägger förresten upp lite bilder senare som jag tog när jag var iväg och tränade.
Kram så länge!

Fantastiskt skönt!

Ja, ni läste rätt! Det är fantastiskt skönt nu när solen äntligen har tittat fram bland molnen!
Vaknade till ett grått väder, fast ändå väldigt ljust. Inget slår solsken, känner mig direkt så glad!!
Sitter här och käkar frukost / lunch och funderar kring morgondagen, då det är dags för den andra bilen att besiktas och jag ska få köra in bilen där inne för första gången, må jag inte åka ner rätt i hålen i golvet därinne alltså! Det är lite pirrigt måste jag erkänna. Tidigare är det ju killen som kört in bilen, fast han tycker att det är min tur nu. Huuhhh!
Hoppas bara att det inte blir någon 2a eller några. Hehe.

Funderar även på att gå och träna lite kondition snart igen. Skulle ha gjort det igår, fast då var jag helt slut efter all tvätt och vad det nu var. Så idag blir det av. Ska faktiskt bli rätt skönt.

Ha det så bra så länge så skriver jag mer senare! =)

Minigolf.

Hej hej igen alla söta som läser min blogg!
Vet att det är ett tag sedan jag skrev, eller ja, timmar mera. Och har faktiskt inte haft så mycket tid att skriva förrän nu. Efter att jag tvättat klart, gjorde jag rent ugnen lite grann, och sedan var det disk som stod på schemat. Sedan kom älskling äntligen hem från sitt jobb som han hade idag. så då var jag såklart lite med honom.
Efter det ringde min kära Pappa och frågade om jag var klar för att åka mer eller mindre. Så då var det bara att gå iväg.
Vi hade nämligen bestämt att vi skulle spela minigolf idag, och det var precis vad vi har gjort. Haha, jag förlorade igen. Brukar förlora mot honom i det där, men han har spelat så mycket mer.
Fast vet ni vad? Det gjorde inte så mycket att jag förlorade, det är ju bara så himla kul att göra något tillsammans, speciellt när man inte bor hemma längre. Denna gång fick jag 66p, och han 57. Då det gick ju skapligt, bättre än när älskling och jag spelade då båda fick 84p eller nåt sånt.
      Hursom helst. När vi hade parkerat bilen så gick Pappa hem till sig och jag hem till mig och älskling. Gjorde lite mat, så åt klart precis innan kl 21. Så nu har jag såklart precis sett klart på csi N:Y och nu sitter jag här och ska svara på lite kommentarer samtidigt som jag dricker vitaminvatten. Vill ju inte bli sjuk, eller ja, det vet man ju aldrig. Fast kanske man kan minska risken genom att få i sig vitaminer, eller vad tror ni?

Efter kommentarerna är det sängen som gäller.
Så sov så gott sen!

Hej hej 23/2 -09

Har precis käkat lunch samtidigt som jag tvättar.
Först så såg det inte ut som att det var så mycket tvätt, men det blev en hel del eftersom jag byter sängkläder och tvättar upp alla handdukar. Har 2 maskiner kvar efter att de som är nu är klara. Sedan ska en del av det torktumlas, så om ca 1 - 1.30 h är jag klar med det. Sedan hade jag tänkt att jag skulle orka träna kondition, fast får se hur det blir med den saken med tanke på att tvätten blev mer än väntat.
Vet inte vad jag ska skriva mer direkt, så jag slutar här, och skriver mer senare när jag är klar med alla måsten här hemma.

Kramis

God kväll!

Sådär!
Nu har älskling och jag ätit klart för ett tag sedan, plus att jag har diskat upp lite i köket så att det ser lite trevligare ut imorgon när vi vaknar! =)
Idag blev det som sagt var lax, potatis, kokade morötter, sås och sallad. Och på detta ett tunt lager av citronpeppar. Supergott verkligen!
Vi ska upp ganska så tidigt imorgon, så det blir väl att vara uppe ca 1h till eller något sådant. Dessutom väntar nya äventyr på mig i källaren, det har då nämligen blivit dags för att tvätta igen. Men det känns skönt. Då är det fint och rent när jag fyller år. Och den dagen tänker jag inte lyfta ett finger.
Nu blir det en kopp te innan sängdags i alla fall, ska bli gott.

Sov gott när ni ska lägga er!

 
Detta var då kvällens middag.. Hur gott som helst.


Igår åt vi denna färgglada kyckling gryta!

 
Så här trött ser jag ut ikväll :D Inte världens bästa bilder, fast lägger ut dom för er läsare i alla fall! =)

Hej igen!

Kom hem strax fter 16, efter att ha hälsat på min kära Morfar. Vi drack kaffe och pratade bara hela tiden, trevligt värre. Älskling och Denny var ju med. När vi skulle åka därifrån skjutsade vi hem Denny och så åkte vi vidare hem. Tog med lite snabbmat, fast såhär efter så känns det som att det kunde ha varit, vi ska äta en gång till ikväll nämligen, då blir det lax, sås och potatis. Kanske en sallad om jag orkar göra iordning en.
Efter att vi kom hem har vi bara myst ihop älskling och jag och det blir mer mys till middagen, som ska ätas till tända ljus.
Nu blir det nog att göra iordning ett glas med vatten så att det får en liten isyta som jag sedan krossar för att hälla i en vitamin i. Det behövs nog verkligen nu när alla verkar bli sjuka. Och så är det ett jättebra sätt för mig att få i mig lite vatten.

Har ni haft det bra idag då?
Kram

God dag! 22/2 - 09

Denny har hjälpt mig lite med datorn nu på morgonen / förmiddagen, medan jag har kollat igenom gamla kort.
Vilka minnen säger jag bara! Ibland längtar jag tillbaka så himla mycket så jag vet inte vad.
Så nu när jag plockat ur rullvagnen på dessa minnen, så är det bara att hämta sista lasset hemma hos Pappa.
Sedan är min flytt helt klar. Då har jag inget kvar där hemma.
Och om någon timme bär det av till Morfar en sväng. Måste hälsa på honom och se hur han har det. Kanske spela lite yatzy och dricka kaffe. =)

Ha det så bra så länge. Och denna gång ska jag försöka skriva igen!
Vet att jag inte riktigt gjort det de senaste två dagarna eller så.
Krams


Lör 21/2 -09

Igår glömde jag ju berätta att jag klippte Gubben. Från början skulle jag egentligen bara klippa bort något som satt fast i hans päls. Något som han försökte slita bort alldeles själv, det gick inte så bra dock. Så när jag väl hade satt saxen i hans päls blev det att jag toppade hela honom. Han njöt verkligen. Förstår att det var skönt att få bort lite grann med tanke på att han har jättetjock päls. Så när det blir lite varmare klipper jag bort mycket mer, så att det bara är ca en cm kvar. Nu har han ca 3 cm tjock päls.
Nog om det, lovade ju Nall att han skulle få sova ut imorse. Så idag har även jag sovit lite längre, ända till klockan 10 ca.
Det var länge sedan som jag sov så länge vill jag lova. Så då tog jag en dusch, sedan väckte jag även Denny som sovit över här 2 dagar i rad, så åt vi frukost. Och nu har jag precis städat lite här hemma. Bl.a. satt på diskmaskinen, torkat rent i köket, dammsugat och torkat golven med grumme såpa såklart! Måste säga att grumme såpa passar utmärkt även i köket och tar bort massa äckliga matresten på spisen utan större problem. Testa det!
Så ska även damma lite i resten av lägenheten också har jag tänkt. Det känns så skönt att slippa en massa damm! Det vita lilla lagret på tv som man nyser av är inget jag tycker om. Ser även att datorskärmen har fått sig en dos av detta äckliga damm.
Så nu väntar dammtrasan.

Skriver senare, kram på er!


Städat med grumme


Ny toppad hund.

Sorry 20/2 -09

Sorry att jag skriver så här sent, fast jag har verkligen haft annat att göra idag som har fått gå före bloggen.
Det verkar dock som att ni har klarat er utan att jag är här :P
Idag förstår ni har jag varit med Nall, och så har Denny också varit med när vi åkte iväg imorse, jag var tvungen att gå till af och fylla i så att jag får mina pengar. Skulle ha gjort det för 3 dagar sedan men tyvärr totalt glömt bort det. Illa!
Så efter det åkte vi och köpte hundmat till Gubben, och vi hann inte mer än att lämna hundmaten hemma förrän Johnny ringde. (Nalls vän)
Han skulle nämligen hjälpa oss dra kablar i våran ena bil så att vi kunde få dit slutsteget. Visst allt kom på plats, dock funkar det inte än. Antagligen fel på en av dom. Det ska fixas till nästa gång Johnny är ledig. Huvudsaken är i alla fall att allting är på plats. Så snart kan man spela igen, fast det blir inte så mycket i stan denna gång. Lär bli mer på lite längre streckor så vi slipper bli av med allt igen genom att råka bli rånade på nytt. Det är ingen höjdare vill jag lova.
Så vi kom väl hem därifrån för ca 1h sedan, så har jag druckit te och de kaffe.
Så snart blir det att laga mat också. 
Det blir en god gryta. =)
Skriver mer senare. Kram så länge!


Att vara hemma

Innan vi åkte spelade vi lite boll med Gubben, och han var så himla glad!
Och som rubriken säger så är det skönt att vara hemma. Vi kom väl hem strax innan 18, skulle jag tro.
Denny väntade utanför Morfar när vi skulle gå därifrån, så åkte vi direkt till media markt och köpte saker till slutsteget, så att det kan kopplas in nu någon dag. Ska bli så skönt med bättre ljud i bilen. Vi har Denny här och så har älskling varit snäll att laga mat här idag! Så gott, fast orkade inte äta upp allt. Känner mig så mätt nu att jag helst bara vill sitta här och bara vara resten av kvällen.


I våran ena bil.
Ser lite trist ut nu, fast under vintern har man inte så stor lust att göra något.


God förmiddag! 19/2 - 09

Jaha, så var det en ny dag igen, tyvärr utan sol! Bara en massa grå moln så långt som ögat når. Det känns mindre kul. Trots att det är så molnigt är det väldigt ljust ute, vilket i sin tur faktiskt känns ganska skönt.
Nu är det inte långt kvar till vårens första månad, nämligen mars! Ska bli skönt på sitt sätt.
En sak som är mindre skönt är att jag måste fylla år innan dess. Och det är exakt en vecka kvar tills jag fyller år.
Det blir inget stort. Ska väl kanske ut på krogen en sväng. In på något ställe jag inte fått gå in på förr bara för att.
Sen blir det väl även en middag. Nog om det!
    Idag blir det till min kära Morfar en sväng och jag lyckades övertala killen till att följa med :P
Har så svårt att parkera bilen där, det är så himla trångt och parkering är inte min starka sida måste jag erkänna.
Efter Morfar blir det nog även en sväng till Denny om han är hemma. Det var killens idé och det var länge sedan som vi var där. I alla fall jag. Har nog inte varit där sedan i november.

Och nu kära vänner blir det lite sen frukost med killen.
Och jag ska försöka att inte glömma kameran sen så jag kan ge er lite bilder från idag! =)
Kraam!


Ensam

Har för en stund sedan käkat chips och efter det diskat upp det som fanns i köket. Så nu är det superfint där igen.
Känns skönt.
Killen åkte hemifrån nyss och det värsta är att jag är så sugen på typ choklad eller nåt sånt. Var så länge sedan som jag åt det. Och kan inte fråga killen heller. Eller kanske jag kan. Vi får se. Sötsuget kanske går över snart. =)

Ikväll blir det tv och lugn och ro.
Vad blir det för er?

18/2 -09

Hej hej kära läsare. :P

Såg till att babe vaknade, så åt vi frukost. Efter frukosten hoppade jag in i duschen. Så himla skönt det är att duscha!
Efter det åkte vi iväg och handlade lite.
Och nu sitter jag här och kollar på våra bästa år och väntar på att glamour ska börja.
Och för första gången har jag tagit en bild som visar dagens klädsel. Haha. Bilden blev inte den bästa och den bevisar också hur olika jag kan se ut på en bild. Skumt!


Tycker inte det ser ut som jag, men det är det.
Jeansen är från cubus och tröjan från hm.


Lite suddig :D



Lite bättre!

Efter träning.

Hahah! Jag klarade en hel timmes konditions träning igen! Detta är andra gången. Hur bra känns inte det då? =)
Nu ska jag bara ta och käka något lätt, och dricka en god kopp te så skriver jag mera sen!
Krams så länge.

17/2 -09

Jaha, då har killen och jag käkat frukost för ett bra tag sedan. Fast vi har tagit det lugnt tillsammans i köket och bara pratat lite.  Om cirka en timme ska han åka till sin kusin och de ska gå ut med hundarna.
Själv ska jag då över till Pappas hem och fixa lite med min gamla dator, bland annat föra över bilder, och gamla filmer som jag har till ett usb minne så att jag kan få det i min nya dator, som såklart är hemma hos mig/oss.
Det värsta är att det kommer att ta lite tid då den datorn är lustigt seg konstigt nog.
Medan datorn arbetar på att föra över filerna så ska jag träna lite kondition igen. Var ju ett tag sedan nu.

Vad ska ni göra idag?
Kram

Promenad?

Pappa ringde förut och undrade om jag inte ville följa med på en promenad lite senare, om det nu sklle bli någon.
Och självklart sa jag ja. Har bara suttit inne hela dagen. Har varit sisådär kul. Dock skulle det vara kallt ute sa han, ca -2.
Fast det gör inte så mycket. Få ta på mig extrakläder så jag inte fryser.

Middagen idag blev wok, kycklingwok med en massa goda grönsaker i. Super gott! Tur att jag gjorde mycket, så det blir antagligen wok imorgon eller senare ikväll. :P
Nej, nu måste jag sluta skriva, så skriver jag mer när jag kommer hem om jag nu går någonstans vill säga.
Kramar!


Uppdatering: 21:14

Det blev ingen promenad med Pappa, han var lite för trött. Istället åkte jag och älskling och spelade en runda minigolf, och jag tror att vi fick ungefär lika mycket poäng. Blev dock ganska så mycket.. 80 något.
Roligt var det i alla fall.
Och nu blir det lite tsatsiki och bröd... Gott gott.
Stunder som denna kan det vara svårt att tro att jag en gång i tiden inte alls ätit bröd. :P

Utmanad Igen!

Har blivit utmanad av både http://iseedee.blogg.se/  och http://nicolasg.blogg.se/
Och eftersom jag är sämst på hur man gör länkar med namn så fick det bli som det blev.

Reglerna är enkla:
1.länka till den som utmanat dig
2. berätta 8 sanningar om dig själv
3. Utmana 8 personer (kommer stå längst ner i inlägget)
4. Skriv till de personerna du har utmanat så de vet om det.

Me myself N I
* Jag har bra självförtroende.
*  Är kär, förlovad och sambo.
* Har svårt att glömma, alltså förlåta ett svek eller liknande.
* Har svårt att lita på andra. 
* Går alltid och småstädar, plockar med saker och ting.
* Vill alltid ha sista ordet!
* Har även modellat för en sida på nätet, bilden finns att beskåda än idag.
* Har varit spelat med i film redan som 14 åring. Den gick sedan på tv. "Sveriges storfilm år 2000" kallades den, mer får ni inte veta!


Utmanar alla som vill. Haha gärna dig Mischa ( http://mischaellas.blogg.se/ ) om du vill göra en utmaning, skulle vara kul att läsa! :D

15/2 -09

Gick upp vid 07:45 ca idag. strax efter kom Nalls vän hit, de drack kaffe, sedan gick vi ut. Hans vän hjälpte mig att skrapa rutorna på bilen eftersom jag inte orkade det, så efter det tog jag bilen ner till Morfar en sväng. Var där i ca 2h.
Medan jag var där hjälper Nall hans lilla vän att flytta. Och de är inte klara än. Tråk!
Och jag som börjar bli hungrig som jag vet inte vad.
Har egentligen lust att bara göra en massa mat och bara äta! Fast kan inte göra det då Nall och jag alltid äter tillsammans, så jag får hålla ut och hoppas att de blir klara med flytten snart.

Vi har haft en jätte solig dag, och nu först ser jag tråkiga orosmoln på himmelen.. Fy! Bläk! Låt det vara soligt ett tag till tack, det är ändå snart kväll och mörkt i alla fall.

Lugn kväll

Kvällen blev mycket lugn och skön precis som planerat!
När klockan var strax efter 19, började vi med maten som alltså blev grillat kött, ugnsstekt potatis, tomat&lök sallad och så tsatsiki till det.  Till detta dracks det även cola. Och måste säga att det var grymt gott.
Maten åts ju såklart till melodifestivalen och måste säga att det var rätt låtar som gick vidare.
Efter maten kröp älskling och jag ner i ett varmt skönt bad tillsammans.

Och nu sitter jag här och bara tar det lugnt och ska snart göra mig iordning för att gå och sova. Ska upp tidigt imorgon då älskling ska hjälpa en vän att flytta.

Ni får ha en fin natt i alla fall. Och dröm nu söta drömmar!


Jag så gott som osminkad. Första gången på bild... på nätet iaf... Wohoooo! :D


Ser skumt ut på denna bild, fast detta är maten iaf. Haha :D

Alla ❤:s Dag!

Önskar alla er en fin alla hjärtans dag! För det finns väl ingen som har missat att det är idag va? =)

Var och handlade lite förut med killen. Till det vi ska äta ikväll.
Så ikväll blir det lite gott käk, tv-tittande och så blir det med all säkerhet ett skönt bad tillsammans. Kan det bli bättre?
Så vad ska ni göra då en dag som denna?
Något speciellt eller blir det som det blir kanske?
Berätta!


Storstädning

Har städat ganska ordentligt nu måste jag säga. Först sopade jag bara av golvet innan jag torkade av golvet med varmt vatten och grumme såklart. Har även dammat med grumme såpa.
Varför använda farliga kemikalier när det funkar likabra, och dessutom är bättre för miljön?! =) Jag försöker vara miljövänlig på de sätt jag kan. Visst är jag också en miljöbov med tanke på att jag älskar att åka och köra bil. Men det betyder inte att det inte finns andra saker att göra för att förbättra miljön.
Till exempel så har vi nu energilampor, och vi använder inte mycket el, jag stänger av tv:n när jag inte tittar, det enda som är på standby är min videodvd. Dessutom sorterar vi papper, glas, metall och plast. Det som går helt enkelt.
Jag åker ju inte heller bil varje dag, och ibland väljer jag att gå.
Och som jag brukar säga "alla kan inte göra allt, fast alla kan göra något!".
Och något är väl precis vad jag gör?
Jag tycker alla borde göra något av dessa saker som jag skrivit upp. Ni bryr väl er om erat hem? Denna planet/jord är vårat hem och därför har vi en skyldighet att ta hand om den bäst vi kan.

Gör ni något av det jag skrivit upp eller har ni andra tips kanske? Skriv då om dom gärna till mig!
Vad har ni för rengöringmedel t.ex?
Vill gärna veta!

Krams på er!

 
Miljöbra val


Medan jag städade sov gubben vid sin boll.

Andra besiktningen

Innan vi åkte till besiktningen fick vå åka till verkstaden där den varit inlämnad för att det typ slog i bakvagnen. Killen på verkstaden fixade till det på bara 15 min sedan kunde vi åka därifrån.
Vi kom hem för ett litet tag sedan efter att ha gjort ombesiktningen på bilen som fick 2st 2or. Det gick bra, den gick igenom. Så då klarar den ytterligare ett år. Känns skönt!
Tog ett varv genom stan på vägen hem bara för att.

Har dammat av lite hemma, men måste fortsätta snart. Efter glamour.
Ser alltid på den serien, någon mer som gör det? :P


Båda älsklingarna hemma

Haha, ja det stämmer.
Vi hämtade våran andra bil idag som har varit och fått sin parkeringsbroms fixad, så nu tar den igen. Precis som det ska, så imorgon blir det ombesiktning. Efter det åkte min älskling, med lilla pärlan (bilen) och lämnade Denny hemma hos sig. Medan han gjorde det så tog jag en sväng till Morfar, hann tyvärr inte vara där så länge förrän älskling ringde och sa att han var på väg så vi kunde hämta kinamat.
Så jag fick köra hem våran ena "lilla" bil medan han körde den andra. Finns det något skönare än att bara köra runt ibland och bara lyssna på musik och slappna av? Nej. 
Det är grymt skönt, och roligt dessutom.
    Ringde såklart till Pappa på hemvägen och sa att han kunde komma vid 17:15 för att vi skulle vara hemma med maten då, så det är precis vad som har hänt fram tills nu. 

Så nu är det att bara vara här, skriva ner dagens händelser i en annan liten bok jag har för att hålla reda på vad som händer. Och så svara på allas kommentarer förstås, det är ju roligast av allt nu när man väl är på internet. 
Så skriv på! =)

Älskling!

Nu ska vi hämta våran lilla älskling, bilen alltså :D Ska bli så skönt när den är hemma, plus att vi ska hämta mat.

Fortsätt gärna skriv! Jag svarar så fort jag kommit hem.
Puss&kram.

God dag! 12/2 - 09

Igår var jag så duktig och tränade 61 min kondition på cykeln hemma hos Pappa. Sista 10 minuterna cyklade jag på som en galning faktiskt, så när jag var klar höll hjärtat på att hoppa ut. Hehe, det kändes som det i alla fall.
Senare på kvällen vid 20:30 kom Denny hit och vi åt alla middag, och så sov han också över hos oss.

Så nu har vi ätit frukost för någon timme sedan eller något och nu väntar vi bara på samtal så att vi kan hämta våran bil.
Det blev inte av att hämta den igår nämligen. Trist. Så idag blir det nog av!
Dessutom ska jag och älskling äta kinamat med Pappa senare ikväll efter han slutat jobbet.
Och eftersom restaurangen är ganska nära där Morfar bor hinner jag även hälsa på honom ett litet tag. Vi äter inte där utan tar med och äter hemma. Så under tiden som Nall beställer går jag nog upp :P

Och våran lilla Gubben har gnällt maten och ätit klart!

Så det här verkar bli en bra dag må jag säga.



Så här ser jag ut precis nu, med nyfärgade ögonbryn och fransar och oborstat hår. :D


Gubben gnällde maten.


TRÅK!

Är det någon mer än jag som har problem att skicka kommentarer eller?
Så irriterande så det är inte sant!

Blått

När jag kollat runt lite i olika tidningar och på internet ser man att  blått är inne nu.
Tycker det är väldigt fint, speciellt ljusa färger i blått, typ himmelsblå.
För mörk blå eller fel nyans blir bara depp.

Killen åkte precis iväg till jobbet, och vi har inte hunnit hämta bilen än, så bara hoppas att jag kan få Pappa att köra mig dit så jag kan få hem bilen.

Och nu gott folk blir det att kamma Gubben, hans päls är inte så fin just nu, plus att han biter bort små tussar när det blivit för mycket tovor i hans päls. Stackarn!


Verkstad

Ni läste rätt! Våran ena stackars lilla volvo är på verkstad och får båda sina tvåor fixade och vi ska hämta den nu senare i eftermiddag. Känns bra att man fixar till bilen lite då och då, det tjänar man ju bara på. Skulle inte vilja att den bilen bara förfaller, det är för mycket bra minnen. Några av mina bästa minnen har med den bilen att göra. Tänker aldrig låta den förstöras. Spelar ingen roll om det kostar pengar att laga och fixa den. Dock har inget gått sönder på den än. Tack och lov för det.

Min älsklings Nall ska jobba ikväll från 16 - 20. Funderar på vad man ska göra under tiden han är borta.
Skulle behöva gå på stan och köpa lite nya kläder och skoinlägg eller vad det heter. Har ett par jättesnygga skor som inte är så sköna att gå i, man kan känna stenar och sånt ganska tydligt och de skulle dessutom sitta bättre med sådana.
De har ju klack och är inte van att gå i skor med klack och nu när det börjar närma sig vår tänkte jag slå slag i saken och börja använda såna skor. Det är ju grymt snyggt och så blir man ju lite längre på köpet! Kan det bli bättre? =)

Kram alla!


Om mig

En läsare jag har undrade om jag inte kunde skriva lite fakta om mig själv.
Så visst, det kan jag väl göra blev svaret =)


*   Jag fyller år nu snart, 26e februari. 
*   Jag håller tyst om saker jag ska hålla tyst om, en bra vän med andra ord. 
*   Jag ställer upp om jag kan.
*   Jag tycker själv att jag är snygg!
*   Jag är kort. Hur kort säger jag inte ;P
*   Jag har snart haft mitt körkort hela provtiden, alltså är det snart mitt.
*   Jag tycker svart är snyggast på kläder, speciellt byxor.
*   Jag gillar att bara stå och glo genom takluckan på bilen en varm sommardag. Eller sitta på biltaket.
*   Jag dricker endast te, cola, vitaminvatten och juice. Får spykänslor om jag dricker vatten som inte är smaksatt.


 


Är det något mer ni undrar över är det bara att fråga :P

Kramar till er alla!


Handlat

Vet inte riktigt vad summan blev fast handlat hem en massa mat och tandkräm och annat sånt som är bra att ha hemma. Känns riktigt skönt! Så nu slipper man nog det på ett tag igen =)
Plus att vi pantade massor med flaskor som vi hade hemma. Så nu finns det mer plats i skåpen.

Svarar just nu på en hel del  kommentarer från alla söta läsare, hehe. Och väntar på att top model ska börja.
Tror det är idag va?


Kraaaam

Sent värre 10/2 -09

Fort tiden har gått idag då!  Allt jag hunnit med är att leta igenom en äcklig dammsugarpåse då jag trodde att jag dammsugat upp ett örhänge som jag fått av älskling, men kunde efter allt besvär inte hitta den.
Tog efter det en dusch. Har sedan dammsugat, plockat in i diskmaskinen och satt på den, diskat upp det som inte fick plats i diskmaskinen, kollat igenom ellos. Plus ätit lunch som babe kom hem med efter att han varit och kollat upp hur mycket det skulle kosta att fixa 2orna på bilen.
Han hade med sig grillad kyckling och potatissallad. Hur gott som helst.

Och inte bara det, mer kommer att hända. Pappa ringde förut idag och undrade om inte jag/vi ville följa med honom och handla lite grann, och visst sa jag. Nall bara kanske ska följa med, men antagligen gör han det då även vi skulle behöva få hem lite mat och annat bra att ha.
Så Pappsen ringer väl när som helst eller ja om ca 30 min eller så kanske, så då är det bara att gå iväg igen.

Så jag skriver mer efter att jag varit och handlat. =)

KRAM

Lite bilder

Tänkte lägga in lite bilder från sent igår natt typ. :P
Dom blev som dom blev, tog dom med webbisen.


Ser helt förstörd ut på denna :P


Ego verkligen


Utmaning

Har fått en till utmaning att göra.  Av http://miahmariah.blogg.se/ 
Och som alla säkert vet är jag urusel på att göra länkar med namn och grejer. :D

10 saker som jag är tacksam över =)

1.  Min familj, där ingår även hunden!
2.  Allas våran hälsa!
3.  Vännerna
4.  Att jag och familjen har det bra.
5.  Att jag har vänner som ställer upp när som helst.
6.  Att mat finns när man vill ha det.
7.  Mitt körkort och mina bilar. 
8.  Erfarenheter, bra som dåliga.
9.  Att jag bor där jag bor, det kunde varit mycket värre!
10. Alla söta läsare, som jag har på bloggen! :D

Utmanar alla som har lust att göra det, och om ni gör den, säg gärna till så jag får läsa det sedan! Ser fram mot det.


Tidningarna

Är nu utlästa alla utom dagens, fast den läses nog ut senare :P
Nalls kusin kom precis hit, och jag låter de två vara själva i vardagsrummet, har stängt dörren. Så de får prata i fred. Kanske inte är så roligt att ha flickvännen med hela tiden? Vad vet jag. Dessutom orkar jag inte höra på allt dom snackar om, mycket bilprat, båtprat och sådant. :D

Såg precis bland reklamen att ellos har kommit, tänkte titta igenom den nu och se vad som finns. Visserligen brukar jag inte beställa kläder länge från någonstans därför att jag haft otur. De senaste kanske 3 gångerna då jag beställt kläder har det varit FÖR stort! och ändå har det varit minsta storleken. Hur sjukt som helst. Aldrig mer slösa pengar på sånt som man i alla fall inte kan ha sedan. Husch.

Nog om det, haha. Guess vad jag ska laga för mat efter att hans kusin gått härifrån?
Ni kan aldrig gissa! Tacopaj. Haha, bra va? :P Åt ju tacos igår, så det blir inte riktigt samma. Som tur är för jag ogillar att äta samma mat två dagar i rad. Speciellt sådan mat, för man vill bara ha det någon gång ibland för att inte tröttna på det. =)

Hade inte tänkt att skriva så mycket, men det blev ju en del till sist i alla fall. Tänk så det kan bli.

Kramar till ALLA MINA SÖTA LÄSARE!

Sov dåligt

Som rubriken säger så sov jag inte så värst bra och skriver därför först nu.
Eller dåligt och dåligt kanske det inte var, men klockan drog iväg igår kväll och helt plötsligt så var den över 03:00.
Och så vaknade jag vid kl 07:30. Försökte somna om men det gick inte så bra.
Dessutom åt jag och baby en sen frukost och så ska hans kusin komma hit snart.
Ska för en gångs skull läsa ut tidningarna, har bara två kvar.

Skriver mer efter att jag läst tidningarna. =)

Kramis

Tacos

Huhh vad jag är mätt!
Vi bjöd in Pappa på tacos också såklart, han var ju med hos farmor och farfar och efter allt kaffedrickande där så spelade vi memory. Jag vann andra gången med 8 st par. :D
När vi skulle åka därifrån hade all snö som smält under dagen frysit så det var isbana. Lite läskigt faktiskt. Tur att jag inte körde då kan jag ju säga. Obehagligt! Även om det är jätteroligt att sladda runt och så, men eftersom körkortet inte är mitt än så vågar jag inte ifall det skulle hända en olycka! Man har ju bara körkortet på prov i början, två år. Och det är bara några månader kvar tills det är mitt så det är inte värt att riskera något.

Innan det var ju jag och älskling hos Morfar där vi spelade yatzy. Trevligt. Och självklart förlorade jag båda gångerna. Brukar alltid förlora mot Morfar. Han vinner jämt! :D

Sorry alla söta läsare, men jag har inte laddat kameran än! Så jag vet inte vad jag ska lägga in för bild direkt. Har nog ingen att lägga in. Eller ni kanske vill se någon från gamla goda tiden i och för sig :P

 
Jag för ca 3 - 4 år sedan =)

Kaffetime

Hade egentligen tänkt att åka en sväng till Morfar när jag vaknade, men när jag tittade ut genom fönstret snöade det för fullt, så jag somnade om och vaknade halv 10. Alldeles för sent!  Huhh!

Efter lite övertalning gick älskling med på att köra och följa med till Morfar, strax innan två ska vi dit i alla fall. Hahaha.
Och nu när jag ser ut är ju all den snö som kom borta. Fast eftersom han lovade får han följa med. =)
Efter Morfar är vi bjudna på kaffe hos farmor och farfar istället.

Och efter det kära läsare ska Babe och jag handla för tacos senare ikväll! Sååå gott. Är så sugen på det nu.
Skriver mer ikväll efter jag/ vi kommit hem och lite sådär.

KRAM!


Utmanad!

Blev utmanad av http://aaandra.blogg.se/ ! 
Hehe, fick inte till det med namnet, men en länk är lika bra :D
Jag är inte så duktig på detta. =)

Såhär går det alltså till!
Länka till den som har utmanat dig. Öppna mapp 6 i "Mina Bilder" och
publicera kort nummer 6 och skriv om det. Sedan ska man utmana 6 st till!


 
Haha, denna kom upp, en bild på apfågeln nidler. Fick den skickad till mig av en vän för flera år sedan.

Eftersom detta med länkar var svårt och jag inte fattar något så skriver jag namnen bara. De vet vilka de är. =)

Thessan, Emelie, Johanna, Josefine, Anna, Sandra!

Kameran dog.

Igår lagade jag mat ganska sent, vi hade bestämt att det skulle bli potatisgratäng och lite fläskfilé, med egengjord sås och en god sallad till det. Och tänkte att jag skulle ta lite kort på det och lägga in här, eftersom mat är det bästa som finns typ ;P Men vad händer inte? Hann bara ta kort på salladen sedan dog kameran, måste med andra ord ladda batteriet.
Så typiskt!

Denna lördag händer nog inte så mycket heller, blev sent igår, och vaknade tidigt. Därför känns det som att det får bli som det blir, vilket  betyder att det antagligen kommer bli lugnt.
Får se om man känner sig lite bättre sedan och orkar göra något.

Nalls bror är i alla fall på väg hit, och de två ska spela tv spel. =)

 Salladen igår!


Mysmiddag

Ska jag ha med killen ikväll.. Bara han och jag och ljus, levande sådana. =)
Vi var och handlade förut, lite till ikväll men även annat.
Och då såg jag att snön redan är på väg att smälta bort, hej då snö!

Träningen gick helt okej, blev inte en timme denna gång, men nära inpå, 50 minuter blev det!
Det får duga, plus promenaden till affären vilket blev 3033 steg fram och tillbaka =)

Har ni koll på hur mycket ni går? :D

Vitt överallt

Imorse när jag vaknade vid 07:30 av att brandbilen åkte förbi utanför såg jag hur det snöade i mängder.
Det var faktiskt ganska precis nyss som det slutade att snöa.
Samtidigt verkar det nästan vara plusgrader, fast jag vet inte. Snön är säkert snart borta precis som det varit alla andra gånger, och på sitt sätt gör det inte så mycket eftersom det snart är mars. Något som jag skrivit till många som har skrivit till mig ang mitt förra inlägg även det om snö.

Snart blir det i alla fall att gå över till pappa medan han är på jobbet och träna kondition. Det kan behövas, får se hur länge man orkar sitta på den där cykeln och trampa. Förra gången klarade jag ju en hel timme. :P
Önska mig lycka till.

Kram

Snö!

Imorse när jag vaknade hade vi fått snö!
Och jag som skrev till många igår som hade skrivit att de hade snö, att vi inte hade någon. Men nu har vi och det snöar just i denna skrivande stund.
Det är faktiskt lite mysigt med snö måste jag säga, det är väl ändå det som är vinter? Och samtidigt har vi inte långt kvar till våren. Det bästa med snön är att den lyser upp lite när det är mörkt ute, mycket skönt.
Tror också att det är för att det knappt varit någon snö här som vintern har verkar extra lång.
Kan det kanske ligga något i det?
Hmm..
 Lite ljus i mörkret.

Gått

Yes, har tagit en promenad ner till Morfar och hälsat på lite, det tar mellan 20-25 minuter för mig att gå, men det beror på att jag inte är så snabb heller. Och dessa minuter blev 3388 steg. Och egentligen ska man ju gå så mycket mer, men samtidigt så är det ju bättre än inget alls. Blev hämtad av Pappa dessutom, om inte annat skulle det ju i alla fall ha blivit 6000 något i steg.
Fast som man brukar säga, man får vara glad över det lilla! =)

Vilda arter krymper

Detta var en rubrik i måndagens nt tidning som jag just nu håller på och läser ut så att jag kan kasta den senare. Ja, jag vet, har inte läst ut tidningarna än. Men nu håller jag ju på. =)

Till rubriken. Läste att torskfisken, andra djur och till och med växter har krympt med 20% sedan 70-talet och det som följd av att människan gärna siktar in sig på de här lite större arterna, dödar och äter upp dom eller på annat sätt använder sig av dom. Det är ju nästan skrämmande att saker håller på att försvinna bara för att vi ska äta, jag menar om fisken till exempel, det finns ju andra sorter och inte bara torsk. Kanske man borde köpa annat nästa gång man handlar? Inte bara för att de krymper utan även för att de kan försvinna. Bättre att äta annat i något år eller så för att de ska ha en chans att föröka sig igen. 
Det stod även att de trodde att om man åt annat och lät de arterna vara i fred ett tag kanske de skulle växa till sig igen, men det var inget de visste med säkerhet.
Jag tycker bara att det skulle vara lite trist om dessa saker försvann.

Well, har så mycket jag vill skriva om det men känner att det inte skulle bli något bra, så jag lägger ner det. Men tycker ni samma som jag eller struntar ni bara i det hela och fortsätter som vanligt?


Äntligen

funkar blogg för mig och jag håller nu på att svara på era kommentarer så gott det går!
Har fått en hel del under dessa timmar som detta inte har funkat, men snart ska det nog vara tillbaka till det vanliga!

Har en rolig sak att berätta tycker jag.. Killen och jag har nästan precis ätit klart lite thaimat som han hämtade och när vi var klara så var det en massa ris över och lite av det gav jag till hunden.
När hunden var klar hade han ett riskorn på nosen och man märkte att det var något han kände :D

 
Ni ser kornet va? :D hahah

Nej!!

Kan inte skicka kommentarer nu, och inte heller svara på några, vad är det nu för fel???
Irriterande!

Sent 3/2 -09

Skriver det här första inlägget så här "sent" eftersom jag hade lovat min baby att han skulle få vakna och vara själv hemma ett tag. Så jag har varit i pappas hem och pysslat lite med min andra dator, mest defragmenterat den, var länge sedan jag gjorde det och eftersom den är ganska gammal så tog det ett tag. Blev tyvärr inte riktigt klar med det så jag måste dit igen någon dag och fixa lite till, dessutom måste jag flytta en massa saker från den till min nya dator.
   Kan inte låta bli att känna mig lite duktig i alla fall, medan datorn jobbade på passade jag på att ta ett konditionspass och titta lite på filmen fear med Reese Witherspoon och Mark Whalberg, har ni sett den?? =)
Så när jag kände att jag var klar med träningen hade jag lyckats cykla 60 min utan paus, det ni!
En HEL timme! Jag är stolt. =)
                         

 
Att cykla är annat än vad jag gjorde här, haha, ja det är jag för 2.5 år sedan ca. 

Lampor

Det blev hela två stora bitar baconpannkaka. Jättegott. Pappa är bra på det han. =)
Efter maten och pratet åkte jag och älskling iväg till media markt där vi köpte energisparlampor, så vi kunde byta ut de vi hade i sovrummet, och vardagsrummet. Ska dock köpa en till köket också.
Mycket mer spännande har inte hunnit att hända tyvärr. Ibland blir det inte mycket, skulle vilja att mer händer vissa dagar.
Sparar el.

Eller joo! Älskling hade varit iväg tidigare idag och även då till media markt och köpt ett slutsteg till våran ena fina lilla bil.
Snacka om att det har varit saknat som bara den.
Snart äntligen kan man ha lite musik med bra ljud i bilen.

Och alla fjantar som tror att ni kan sno det igen från oss, tänk om. Bilen ÄR larmad, plus att den står där vi ser den hela tiden.

Det är tyvärr så att vi blev rånade på hela 2 stycken slutsteg förrförra sommaren och det kändes så himla trist att vi inte skaffat något nytt förrän nu. Så nu är jag glad igen.
Och svar nej, jag är ingen varmkorvbrud. (sådan tjej som hänger med bara volvofreak)
Även om jag älskar våra två volvo bilar.
Kraam!



Rubrik 2/2 - 09

Kommer inte på någon bra rubrik just nu och har inte lust att sitta och fundera på en heller. Har i alla fall läst igenom lite tidningar idag, så nu har jag bara några kvar, känns skönt. Just det ja, har ju lite mer då jag måste kolla igenom reklamen som kom idag, roligt roligt.
Har även sköljt med duschslangen i badrummet för att få bort ett tunt lager damm där man typ inte kommer åt om man såklart inte vill ha ont både här och där efteråt.
Tog såklart en dusch efter detta och kände mig på mycket bra humör.
Den största anledningen till detta goda humör jag drabbats av idag har med den underbara solen att göra. Vi har inte haft sol på år och dagar känns det som.
Om lite drygt en timme ska jag och killen över till min Pappa och käka lite baconpannkaka, nästan som fläskpannkaka, fast godare. :D
Börjar bli hungrig nu.

Jag skriver såklart mer senare.
Kram på er.

Varför?

Varför samlar man på allt och väntar med att göra något?
Jag har säkert snart en veckas tidningar att titta igenom som jag skulle gjort för flera dagar sedan, och skulle ha gjort det i förrgår, igår, idag. Men inte då. Dock har jag tittat igenom en tidning, men har resten kvar.
Jag brukar alltid annars göra saker som har med hemmet att göra på en gång, för att då slipper jag det senare.
Förstår inte på mig själv just nu.

Har inte ni med så att ni brukar göra något direkt, men ibland har det bara fått vara?


Alla tidningar jag måste kolla igenom.

Hej då hår.

Har precis klippt killen, och det blev jättebra. =)
Har dessutom lekt lite med hunden, han blir så glad bara för man sparkar iväg bollen några gånger. Det gör hans dag!
Efter det blev han trött som en liten ehm.. hund. Hehe.
Skriver mer senare.
Kram på er.

 Massor med hår, som vi sagt hej då till. :D

 
Gubben är trött nu efter han lekt med bollen. =)

RSS 2.0